Børne- og Socialministeriet søger en afdelingschef til Socialpolitik

Børne- og Socialministeriet søger en afdelingschef til Socialpolitik 
 
I Børne- og Socialministeriet søger vi en ny afdelingschef til vores afdeling for Socialpolitik. Afdelingen for Socialpolitik består af 3 kontorer: Handicap, Udsatte Voksne og Civilsamfund samt Udsatte Børn. Fælles for afdelingens 3 kontorer er, at der arbejdes målrettet for at opnå en virksom socialpolitik i tæt samarbejde med forskellige aktører og samarbejdspartnere på området. 
 
Om stillingen og afdelingen 
Som afdelingschef bliver du en del af Børne- og Socialministeriets øverste ledelse, hvor du med stort ledelsesrum får mulighed for at agere med strategisk udsyn, skabe resultater og sætte dit eget præg på opgaveløsningen.  
 
Det bliver en væsentlig opgave for dig at give ministeren og regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en visionær og ambitiøs socialpolitik, og sammen med den øvrige ledelse skal du medvirke til at sætte de overordnede rammer for både politik og drift på ministerområdet.  
 
Du får det overordnede ansvar for departementets socialpolitiske afdeling, der bl.a. er ansvarlig for at udarbejde politisk udspil og oplæg og interessentvaretagelsen på socialområdet, understøtte de politiske forhandlingsprocesser omkring satspuljeforhandlingerne og sikre strategisk udvikling af det socialpolitiske område i Danmark, herunder at de politiske beslutninger på socialområdet realiseres. 
 
Vores forventninger til dig   
Du har en stærk analytisk og strategisk profil, erfaring med arbejdet i centraladministrationen og gerne erfaring med det socialpolitiske område. Du evner at omsætte den faglige indsigt i en politisk kontekst og at skabe og vedligeholde solide samarbejdsrelationer, ligesom du besidder udpræget forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation.  
 
Vi ønsker en afdelingschef med et stort engagement, som er i stand til at skabe et godt arbejdsmiljø samt lede, inspirere og udvikle en afdeling bestående af ca. 35 dygtige og engagerede ansatte, der brænder for at gøre en forskel på det socialpolitiske område. 
 
Vi lægger vægt på, at du har: 

  • Dokumenteret erfaring i arbejdet med politiske beslutningsprocesser i staten og med samarbejde på højt niveau.  
  • Ledelsesmæssig erfaring og veludviklede ledelseskompetencer, herunder evner til at inspirere til nytænkning og til at sætte mål, retning og kommunikere klart herom. 
  • En tilgang kendetegnet ved lydhørhed såvel som integritet, personligt engagement og gennemslagskraft.  
  • Dømme- og beslutningskraft, så du med sikker hånd kan styre processer og prioritere opgaver i en travl hverdag.  
  • Lyst til at arbejde med lederskabet i og for et team af dedikerede chefer. 
 
Ansættelsesvilkår   
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten, medmindre du i forvejen er tjenestemand. Stillingen, som er indplaceret i lønramme 39/løngruppe 3, besættes på åremål. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen. 
 
Stillingen ønskes besat snarest muligt. 
 
Vil du vide mere  
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til departementschef Jens Strunge Bonde på telefon 22 87 84 72 eller e-mail jsbo@sm.dk eller partner i Genitor Jens Marcussen på telefon 31 41 05 87 eller e-mail jm@genitor.dk. 
 
Sådan søger du 
Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Børne- og Socialministeriets hjemmeside: http://socialministeriet.dk/ministeriet/job/
Hvis du i forvejen er tjenestemand, skal ansøgningen stiles til Dronningen. 
 
Ansøgning til stillingen skal være ministeriet i hænde senest onsdag den 7. marts 2018. 
 
Der kan indgå test i ansættelsesforløbet. 
 
Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Styrelsen for Patientsikkerhed søger medarbejder til implementering af tilsyn med den social- og plejefaglige indsats

Autorisation og Analyse

København
Styrket tilsyn på ældreområdet Vil du være med til at implementere et nyt risikobaseret tilsyn på det sociale område? Vil du være med til at sikre synergieffekter mellem tilsynet med den sundhedsfaglige indsats og tilsynet med den social- og plejefa...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Teknisk specialist med interesse for offshore og arbejdsmiljø

Arbejdstilsynet

København
Er du ingeniør, maskinmester el. lign. med viden om indvinding og produktion af olie og gas? Vil du arbejde med sikkerhed og sundhed i forbindelse med olie- og gas aktiviteter offshore? Og er du god til at samarbejde og dele din viden? Så har vi en ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Vækstrådgiver på arbejdsmarkedområdet til den danske ambassade i Myanmar

Udenrigsministeriet

København
VÆKSTRÅDGIVER PÅ ARBEJDSMARKEDSOMRÅDET TIL DEN DANSKE AMBASSADE I MYANMAR Har du faglig indsigt og erfaring fra politikudvikling, lovgivning og regulering på arbejdsmarkedsområdet i Danmark i bredeste forstand, og har du lyst til at bidrage til bære...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

AC-specialist til IT-arkitektur og forretningsmodellering

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København
Er koblingen mellem forretning og IT-arkitektur din spidskompetence?Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbe...