Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og Undervisningsministeriets departement søger fuldmægtige til Center for Budget, Koncernstyring og Tilsyn

Vil du udfordres i en varieret hverdag tæt på de politiske processer? Ønsker du at bidrage til politiske løsninger og strategisk og økonomisk styring på et spændende ministerområde? Og er du fagligt stærk, ambitiøs og idérig? Så har du muligheden for at blive en del af holdet i Center for Budget, Koncernstyring og Tilsyn i Børne- og Undervisningsministeriet og bidrage til arbejdet med policyudvikling, styring, analyser og udviklingsprojekter samt generel ministerbetjening.

Om arbejdspladsen
Vi søger lige nu ambitiøse fuldmægtige til Center for Budget, Koncernstyring og Tilsyn, som er en del af departementets Økonomi- og Koncernafdeling. Afdelingen har det tværgående økonomiansvar for omkring 100 mia. kr., herunder økonomien knyttet til dagtilbud, folkeskolen, ungdomsuddannelserne og voksen- og efteruddannelsesområdet. Afdelingen løser opgaver i spændingsfeltet mellem politik, økonomi og styring, og vi har en central rolle i forhold til at understøtte ministeren ved at udarbejde solide økonomiskøn, opnå den bedst mulige udnyttelse af ministeriets ressourcer og sikre en fælles retning for hele Børne- og Undervisningsministeriets koncern.

Om arbejdsopgaverne
Vi søger nye kollegaer til centret, herunder til følgende opgaver.

 • Ministerbetjening i samarbejde med fagkontorer og styrelser
 • Økonomivurderinger af nye politiske initiativer på tværs af ministerområdet
 • Udvikling af ministeriets koncernstyring, herunder mål- og resultatplaner, analyser mv.
 • Være kontaktperson for en eller flere af de underliggende styrelser og statsinstitutioner i forhold til den løbende dialog med institutionerne om bevillings- og styringsspørgsmål
 • Løbende opgaver relateret til det departementale tilsyn med ministerområdet
 • Selvstændigt og i samarbejde med andre at udarbejde analyser, som kan bidrage til konkrete tiltag og langsigtede strategier for bedre ressourceanvendelse på ministerområdet.
Du vil som ny medarbejder hos os få et tæt samarbejde med kolleger i hele afdelingen, ministeriets fagkontorer, vores underliggende institutioner, ministeriets øverste ledelse og Finansministeriet.

Om dig
Vi søger nye kollegaer, som har lyst til at beskæftige sig politik, økonomi, styring i en omskiftelig hverdag. Vi lægger derudover vægt på, at du:

 • Brænder for at arbejde i et departement, hvor målsætningen er at give minister, regering og Folketing det bedst mulige grundlag for at træffe beslutninger,
 • Er villig til at lære nyt, blive udfordret og være en del af et dygtigt medarbejderhold, der bestræber sig på altid at levere ydelser af høj faglig kvalitet
 • Kan lide at arbejde i teams, hvor man gensidigt hjælper og udfordrer hinanden
 • Har lyst til at udfordre ’plejer’ og sætte retning for resten af ministeriets virke
 • Har en økonomisk eller samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse
Vi er ca. 60 medarbejdere i Økonomi- og Koncernafdelingen, heraf 18 medarbejdere i Center for Budget, Koncernstyring og Tilsyn. Vi kan tilbyde et dynamisk og attraktivt miljø med dygtige kollegaer og udfordrende opgaver. Vi har en uformel omgangstone og er gode til at have det sjovt sammen i dagligdagen og til sociale arrangementer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse hurtigst muligt.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter fællesoverenskomst for akademikere i staten. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Merete Krogager Eeg på 2247 7023. Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk.

Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest fredag den 15. januar 2021. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at holde samtaler i uge 3. Der kan i forbindelse med samtalerne indgå en mindre test.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.