Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne og ungdomskorleder

Børne- og ungdomskorleder i Frederiksberg Sogn

 

Der har siden 1984 været et velfungerende korarbejde i Frederiksberg Sogn. Tre kor – spirekor, juniorkor og pigekor - yder et værdifuldt bidrag til kirkens liv og giver samtidig mange børn og unge et fællesskab båret af sang.

Vi søger en korleder 18 timer ugentligt til at fortsætte dette arbejde. Stillingen er tidsbegrænset til 1. juli 2019 med mulighed for forlængelse.

Du skal lede de tre kor:

  • spirekoret med børn i alderen 4-6 år
  • juniorkoret med børn i alderen 7-11 år
  • pigekoret med piger i alderen fra 12 år

Vi forventer, at du er uddannet i korledelse og kan lide at arbejde med børn og unge. Du skal kunne arbejde selvstændigt og lægge en musikalsk linje for korene. Som person er du velstruktureret, har let til smil og er god til at etablere samarbejdsrelationer, herunder til sognets tre organister, kirkens kulturmedarbejder og præsterne.

 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos korleder Lis Vorbeck på 26804710 eller medlem af menighedsrådet Kim Røssell på 40791664.

Ansøgning med relevante bilag sendes til Frederiksberg Sogn, Pile Allé 3, 2000 Frederiksberg mærket ”Korleder”. Mail kan sendes til daglig koordinator, Jette Wainø Topsøe-Jensen jwtj@km.dk.

 

Ansøgningsfrist 22. februar 2018.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her