Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland søger to sygeplejersker til faste stillinger i Ambulatoriet i Esbjerg pr. 1. juni 2021

Vil du være en del af behandlergruppen i børne- og ungdomspsykiatrisk ambulatorium i Esbjerg? Har du erfaring i arbejdet med børn/unge inden for det neuropsykiatriske felt? Kan du skabe gode relationer på kort tid og bidrage til konstruktive løsninger, som kommer børnene/de unge til gode i deres udrednings- og behandlingsforløb i ambulatoriet? Så er det måske lige dig vi søger!

Vi søger to sygeplejersker til faste stillinger på 37 timer pr. uge til neuroteamet på Frihedsvej i Esbjerg, hvor vi arbejder med udredning og behandling af børn og unge med bl.a. ADHD og autisme i alderen 4-19 år og med fokus på inddragelse af netværket.

Ambulatoriet i Esbjerg har ca. 72 medarbejdere, der arbejder tværfagligt i diagnoseopdelte teams. Som behandler vil du komme til at arbejde tæt sammen med øvrige faggrupper som fx psykologer, læger, socialrådgivere, ergoterapeuter, pædagog og lægesekretærer.

I hverdagen har du som behandler et selvstændigt ansvar for egne patienter, hvor der samarbejdes tværfagligt, dels med diagnosticering og efterfølgende tilbagemelding til barnet/den unge og forældre og dels med opfølgning på medicinsk behandling, samt psykoedukation efterfølgende. Der er supervision regelmæssigt i teamet og som ny du vil få en mentor tilknyttet.

Den kollega vi søger skal være uddannet sygeplejerske og eller have specialuddannelsen i psykiatri og vi ser gerne, at du har erfaring med det neuropsykiatriske speciale.

Derudover vil vi vægte, at vores kommende kollega:

 • Er engageret og brænder for børne- og ungdomspsykiatrien
 • Har vilje og energi til personlig og faglig udvikling
 • Ser tværfaglighed som en fordel og et vigtigt supplement til monofaglighed
 • Kan arbejde selvstændigt i en hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket og strukturere egne arbejdsopgaver
 • Har en positiv tilgang og er god til at samarbejde

Dine opgaver vil være, at:

 • Indgå i det tværfaglige samarbejde som primær behandler for tildelte ambulante patienter, herunder at gennemføre afklarende samtaler/anamneser med barn og forældre, fremlægge og drøfte egne sager på teamkonferencer
 • Følge op på medicinsk behandling
 • Give psykoedukation
 • Forestå netværksmøder med deltagelse af relevante samarbejdspartnere
 • Arbejde med inddragelse af patient og forældre og relevant netværk
 • Dokumentere i den elektroniske patientjournal (Cosmic)

Om afdelingen:

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland varetager det børne- og ungdomspsykiatriske udrednings- og behandlingsarbejde i Sydjylland. Afdelingen har ca. 300 ansatte. Afdelingen fusionerede pr. 1. januar 2017 og er i Region Syddanmark fordelt på 3 matrikler (Aabenraa, Vejle og Esbjerg). Der er 3 ambulatorier fordelt på de 3 matrikler og ligeledes sengeafsnit i Aabenraa og Esbjerg.  

Praktiske oplysninger:

Ansøgningsfristen er d. 15. april 2021 kl. 16.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 20. april 2021.

Løn og ansættelse efter overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til funktionsleder Dorthe Hilker, tlf. 9944 7390 eller overlæge Maria Melonik, tlf. 9944 7387.

Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden om
http://psykiatrienisyddanmark.dk/wm459880

Søg stillingen online via linket herunder.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.