Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center søger sygeplejerske til ambulatorie afdelingen

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden søger sygeplejerske til Ambulatorium for Unge, B195 beliggende på Lersø Parkalle 107,1., 2100 Kbh. Ø. 
 
Ambulatorium for unge 
Afsnittet modtager unge mellem 14 og 17 år, der har brug for udredning og behandling for psykiatriske problemstillinger. De unge kan desuden have vanskeligheder i skolen, problemer med trivsel, sociale færdigheder og almen udvikling. De unge udredes og behandles i tværfaglige teams og i tæt samarbejde med deres forældre og andet netværk. Der lægges vægt på at styrke den unge og familiens mulighed for Empowerment og Recovery, så behandlingen tager afsæt i den enkeltes families behov. 
 
Ambulatoriet rummer fire teams: 
 
Team 1,2 og 3 varetager samme basale udrednings og behandlingsopgaver indenfor ADHD, angst, depression, OCD og autismespektrumforstyrrelser. Herudover har nogle af teamsene særopgaver dels i form af Klinik for selvmordsforebyggelse, der udreder og behandler unge med selvskade og selvmordsadfærd – herunder DAT-behandling og dels et team, der varetager udredning og behandling unge med bipolar sindslidelse. 
Endvidere er der et team 4, som udreder unge med kønsidentitetesforstyrrelser. 
 
Vi tilbyder 
Da vi har fået stadig stigende henvisninger fra unge, der har brug for udredning, har vi valgt at opnormere vores antal af behandlere og søger derfor endnu en dygtig kollega.  
 
På B195 tilbyder vi en spændende stilling på et center præget af faglig stolthed, engagement og effektiv arbejdstilrettelæggelse og en afdeling, der sætter medarbejdertrivsel højest på dagsordenen. Centrets medarbejdere og ledere arbejder desuden på at udvikle en fælles forbedringskultur med fokus på, hvad der har værdi for patienterne og deres familier. 
 
Vi er: 

 • Et afsnit, hvor den unge og forældre bliver mødt med respekt og anerkendelse. 
 • Et afsnit med højt specialiserede funktioner under konstant udvikling 
 • Et afsnit hvor der arbejdes med forbedringskultur og grundlæggende værdier som tillid, retfærdighed og gennemsigtighed 
 • Et afsnit, hvor du får store muligheder for faglig og personlig udvikling, og hvor der hersker frihed under ansvar indenfor Centerledelsens gældende retningslinjer for delegerede opgaver for sygeplejersker 
 • Et afsnit, hvor du har selvstændigt sagsansvar for mellem 20 og 25 patienter. 
 • Et afsnit hvor arbejdet er tilrettelagt på baggrund af et tværfagligt fundament 
 • Et afsnit, hvor du får mulighed for Specialuddannelsen i Psykiatri og/eller relevante kurser/efteruddannelse, mod at du kommer tilbage med fornyet viden og deler den med dine kollegaer 
 
Vi forventer:
 • Du er en erfaren sygeplejerske med baggrund i voksenpsykiatri og eller/ børne- ungdomspsykiatri eller anden relevant erfaring med børn, unge og deres familier. 
 • Du har erfaring med støttende samtaler/gruppeterapi og/eller psykoedukation  
 • Du har erfaring med inddragelse af familier/pårørende. 
 • Du har gode evner til at arbejde selvstændigt og kan planlægge dit arbejde. 
 • Du har gode samarbejdsevner, kan reflektere og arbejde udviklingsorienteret. 
 • Du har gode IT-kompetencer og/eller er bekendt med Sundhedsplatformen 
 
Ansættelsesvilkår 
Stillingen er på 37 timer/uge i dagtiden mandag til fredag.  
 
Stillingen ønskes besat senest 1. April 2018 eller snarest derefter. 
 
I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.  
 
Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse. Referencer bliver hentet fra din nuværende leder. 
 
Ansøgningsprocedure 
Ansøgning med CV, eventuelle bilag, autorisationer mm sendes elektronisk. Følg nedenstående link. 
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingssygeplejerske Mette Windsmose, tlf. 38641172/38641173 eller mail. Mette.windsmose.01@regionh.dk 
 
Ansøgningsfrist  
26. februar 2018, kl. 12 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag 8. marts 2018 fra klokken 13.00. 
 
Arbejdsgiver: Region Hovedstadens Psykiatri, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Afdeling Ambulatorium for Unge, B195 
Adresse: Lersø Park alle 107, 1. 
By: 2100 København Ø. 
Telefon: 38 64 11 73 
Web-adresse:http://www.psykiatri-regionh.dk  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her