Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehave Pædagog søges til lille og hyggelig privat daginstitution.

Vores kollega 13 år er gået på velfortjent pension. 

Vægter du nærhed, tryghed og trivsel overfor børn i alderen 0-6 år højt? Så er det måske dig vi søger som vores nye pædagog.  

Jellerød Børnegård blev opført i 1972 som selvejende institution i Kokkedal 1. april 2017 blev institutionen konverteret til privat på forældreinitiativ med henblik på at bevare områdets lokale institution.  

Vi er drevet af en fælles passion for det gode børneliv, hvor alle børn bliver set, hørt og forstået. Vi er et fællesskab der stræber efter det gode børneliv.  

Vores børnesyn er ”børn gør det godt når de kan” og ellers hjælper vi voksne til ved at have øje på barnets intentioner og adfærd. Refleksion over det at kunne besvare hvorfor vi gør som vi gør, er en del af vores hverdags udvikling. Hver dag skaber vi mening for fællesskabet mellem børnene.  

Jellerød er en mindre integreret institution med plads til 56 børn (op til 24 vuggestuebørn og 32 børnehavebørn, fordelt på 4 stuer).  

Hver stue har en fast stuepædagog og en fast medhjælper. Derudover har vi i børnehaven en fast medhjælper som går fra med de største hver dag og laver storegruppe aktiviteter. 

Vi har ligeledes en køkkenmedarbejder ansat i huset, som sørger for børnenes måltider.  

 Vi ser os som et hus der prioriterer et pædagogisk overskud, for dermed at tilgodese børnenes individuelle behov og interesser. Det betyder at vi uagtet titel løfter i flok og har kendskab til de familier der kommer i huset. 

I dagligdagen fungerer vi som en enhed, der lærer af og tager hensyn til hinanden.  Måden vi samler børnene er essentiel for fællesskabet i institutionen. Barnet vil både kunne se op og ned til andre i huset og vil samtidig kunne skabe relationer lige der hvor barnet er. Børn er forskellige, det er deres udvikling også og det værner vi om.  

Vi har et tæt samarbejde med familierne omkring barnet. Udgangspunktet er pædagogikken og det enkelte barns naturlige udviklingstrin, som ikke altid følger barnets alder. Da der ikke er noget institutionsskift før skolestart, har børnene i grupperne ro til at udvikle sig i deres eget tempo. I årets løb har vi emneuger, hvor børnene bliver delt op i grupper på tværs af stuerne, så de er sammen med de jævnaldrende børn fra den modsatte stuer. 

Om pædagogstillingen – og vores forventninger til dig 

Vi søger en pædagog på 35,5 timer/uge med høj faglighed og med en naturlig interesse i børns udvikling. Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring med hele 0-6 års området, ligesom det er denne aldersgruppe der har din store interesse. Er du nyuddannet med den rette baggrund, er du også velkommen til at søge.  

Som privat institution er vi et bevidst tilvalg fra forældrene, hvilket betyder forældreengagementet er højt. Tillid går begge vej, og der er en gensidig respekt mellem forældrene og personale i Jellerød, der afstedkommer et godt og harmonisk miljø. Du skal derfor kunne se dig selv arbejde i det miljø og se alle fordelene ved det. Erfaring med familiesamarbejde værdsættes, men det vægtes højere at du har den rette tilgang til at yde service og begå dig mellem børn, forældre og kollegaer med udgangspunkt i husets værdier. 

Derudover skal du: - Være pædagogisk uddannet - Have lyst til et tæt og ærligt forældresamarbejde, hvor forældre altid er velkomne- Vægte en anerkendende pædagogisk tilgang højt - Være nysgerrig på børneperspektiver - Kunne bringe dig selv i spil i børnenes lege, når disse har brug for en kreativ voksenhånd til at holde flow, rumme nye relationer og meget andet - Være klar til at tage ansvaret for og være en del af opstarten som stuepædagog og udviklingen af Jellerød Børnegård 

Du er velkommen til at kontakte leder Pia Starberg på 60 61 56 45 for nærmere oplysning om stillingerne. 

Ansøgning og CV sendes til pist@jellerod.dk 

Samtaler finder sted løbende 

Ansøgningsfrist: Når rette kandidat er fundet. 

Læs mere om os på www.Jellerod.dk  

Løn- og ansættelsesvilkår: Fastsættes efter forhandling inden for gældende overenskomst 

GDPR 

Jellerød Børnegård er dataansvarlige for de oplysninger, som du sender os i din jobansøgning via email. Se vores datapolitik for yderligere information. 

Når du ansøger, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du angiver i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder også videopræsentationer, billeder mm. 

Vi kan dele din ansøgning med vores medarbejdere, som er involveret i rekrutteringen og tredjeparter, som hjælper os med processen. Dette inkluderer også rekrutteringsfirmaer, som udbyder personlighedstests mm. 

Vi opbevarer din ansøgning samt de andre oplysninger, som du har angivet, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet, og i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os, men aldrig mere end 6 måneder. 

Ved at indsende dine personlige oplysninger accepterer du: 

  • at du har læst og forstået ovenstående persondatapolitik 
  • at oplysningerne som du har indtastet, er sande og efter din ærlige mening også det mest korrekte. Herunder forstår du også, at hvis ikke oplysningerne stemmer overens, kan det forårsage, at ansøgningen ikke accepteres eller ikke vil tages i betragtning 
  • at du giver samtykke af egen fri vilje til, at vi må indsamle og anvende dine oplysninger 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.