Børnehaveklasseleder

Skovvejens Skole søger børnehaveklasseleder til vores indskolingsafdelinger

Skovvejens Skole søger en medarbejder, der brænder for at udvikle og præge vores to matrikler som danner Skovvejens Skole. Vi ønsker os en skole med højt fagligt niveau samt god elevtrivsel og en meget attraktiv arbejdsplads.

Begge matrikler, som ligger med en afstand på 1,5 km, er placeret i eftertragtede boligområder med masser af grønne udenoms arealer. Skolen er rummelig og velindrettet. Skolen er afdelingsopdelt med i alt 5 afdelinger med hver sin pædagogiske leder.
 
Der samarbejdes med skolepædagoger 0.- 3. klasse og der en god samarbejdskultur, sådan at de forskellige kompetencer i personalegruppen bedst muligt understøtter elevernes læring.
 
VI SØGER
Vi søger en børnehaveklasseleder, der behersker klasseledelse, har et stort fagligt engagement, gode samarbejdsevner, ansvarsbevidsthed,  et positivt livs – og børnesyn, et godt kendskab til indskolingsbørn og masser af godt humør.
 
VI FORVENTER, AT DU

  • Er pædagoguddannet og har et godt kendskab til førskolebørn og indskoling
  • Kan arbejde struktureret og helhedsorienteret - Kan være uenig og diskutere konstruktivt.
  • Har en anerkendende tilgang til det enkelte barn, forældre og kollegaer.
  • Har fokus på relationsarbejde – også til forældrene.
  • Har høje faglige ambitioner.
  • Er en teamplayer og vil bidrage positivt til det kollegiale samarbejde.
  • Er engageret og nysgerrig i dit arbejde med undervisning og læring.
 
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
Tiltrædelse 1. august 2018.
 
YDERLIGERE INFORMATION
Er du interesseret i at høre mere, så er du velkommen til at kontakte Pædagogisk leder for indskolingen afd. vest Kim Blom, på telefon 4477 3654 eller Pædagogisk leder for indskolingen afd. øst Martin Asp, på telefon 4477 1999.

ANSØGNINGSFRIST: 7. maj 2016 KL. 12:00
Ansættelsessamtaler finder sted i uge 20 eller 21.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

 

Ballerup Kommune

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Gungehusskolen søger børnehaveklasseleder pr. 1/8 2018

Hvidovre Kommune

Vi søger en børnehaveklasseleder, der skal arbejde i vores 0.klasses årgangsteam. Stillingen er på fuld tid, svarende til 37 timer. pr. uge Vi forventer at: Du er pædagoguddannet. Du er tydelig, en god klasseleder og har en anerkendende tilgang til ...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Pædagog til barselsvikariat til lukket ungdomspsykiatrisk døgnafsnit.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Jobbet Afsnittet er et intensivt lukket ungdomspsykiatrisk afsnit, med Regionens eneste højtspecialiseret speciale i retspsykiatri for unge. Vi er et døgnafsnit med plads til 8 indlagte i alderen 14-17 år. Patienterne, som indlægges på afsnittet, ka...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Distrikt Baltorp søger pædagog til et barselsvikariat i Børnehuset Kirstinevang

Børnehuset Kirstinevang 1

Albertslund
DISTRIKT BALTORPI Distrikt Baltorp er beliggende 6 børnehuse, hvoraf Kirstinevang er den ene.De øvrige børnehuse hedder Kornblomsten, Stjernehuset, Bispevangen, Grantoften og Askelunden. Hvert børnehus har ansat en eller to pædagogiske ledere til at...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:10. maj 2018

SFO Egelundskolen søger 2 fuldtids pædagoger pr. 1. juli 2018

Egelundskolen

Albertslund
Positive, engagerede og fagligt dygtige pædagoger søges til SFO Egelundskolen. Du vil blive tilknyttet både indskolingen og SFO en.I Albertslund kommune lægger alle SFO-pædagoger 10 lektioner om ugen i skolen. Det er vigtigt, at du har erfaring med ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Pædagog til ungdomspsykiatrisk døgnafsnit.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Jobbet Ungdomsafsnittet er et åbent afsnit med plads til 11 døgnindlagte unge i alderen 14-17 år. De unge indlægges med henblik på tværfaglig og miljøterapeutisk undersøgelse, udredning og behandling med henblik på en diagnose. I weekenden holder vi...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018