Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehaveklasseleder

Skovvejens Skole søger en medarbejder, der brænder for at udvikle og danne vores elever i 0. klasse. Vi ønsker os en skole med højt fagligt niveau samt god elevtrivsel og en meget attraktiv arbejdsplads.

Vi er en matrikelopdelt skole, som ligger med en afstand på 1,5 km mellem hinanden og er placeret i eftertragtede boligområder med masser af grønne udenomsarealer. Skolen er rummelig og velindrettet – der er afdelingsopdelt med i alt 5 afdelinger med hver sin pædagogiske leder.
 
Der samarbejdes med skolepædagoger i 0.-3. klasse og der er en god samarbejdskultur således, at de forskellige kompetencer i personalegruppen bedst muligt understøtter elevernes læring.
 
VI SØGER

Vi søger en børnehaveklasseleder, der behersker klasseledelse, har et stort fagligt engagement, gode samarbejdsevner, ansvarsbevidsthed,  et positivt livs– og børnesyn, et godt kendskab til indskolingsbørn og masser af godt humør.
 
VI FORVENTER, AT DU

  • Er pædagoguddannet og har et godt kendskab til førskolebørn og indskoling
  • Kan arbejde struktureret og helhedsorienteret - kan være uenig og diskutere konstruktivt
  • Har en anerkendende tilgang til det enkelte barn, forældre og kollegaer
  • Har fokus på relationsarbejde – også til forældrene
  • Har høje faglige ambitioner
  • Er en teamplayer og vil bidrage positivt til det kollegiale samarbejde
  • Er engageret og nysgerrig i dit arbejde med undervisning og læring.
LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

I Ballerup har vi indgået en aftale med Ballerup Lærerforening, som sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Tiltrædelse 1. august 2021.

YDERLIGERE INFORMATION
Er du interesseret i at høre mere, så er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder for indskolingen afdeling Øst Martin Asp 4477 1999.

ANSØGNINGSFRIST 11. APRIL 2021
Ansættelsessamtaler finder sted i uge 16.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.