Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehaveklasseleder søges til Hørsholm skole

Vores dygtige kollega går på pension, og Hørsholm skole søger derfor en ny børnehaveklasseleder.

Vi ønsker os en faglig stærk pædagog med glimt i øjet, som brænder for børnefællesskaber og elsker at arbejde på tværs af årgange og faggrupper.

Hvad søger vi?

Vi søger en børnehaveklasseleder til fastansættelse 33 timer med senest tiltrædelse pr.1.november 2020

Vi søger en pædagog, som har blik for egne og andres styrker. Hørsholmskole arbejder på at gøre os selv og hinanden dygtigere blandt andet ved systematisk brug af SOS (Signs of Safety) på teammøderne. Vores udgangspunkt er, at børn altid gør det bedste de kan, og det er vores opgave at lave de rigtige rammer, så de trives og udvikler sig. Legen skal udgøre et centralt element i din undervisning med vægt på legens egenværdi og i læring gennem leg og legelignende aktiviteter og gerne i et læringsmiljø der bruger den omgivende natur.

Vi ønsker os en kollega, som tager udgangspunkt i det enkelte barn og sætter en ære i at hjælpe det med, at finde sig til rette i skolelivet og i de forskellige børne/læringsfællesskaber. Du skal også kunne løfte opgave med at gøre forældre til skoleforældre.

Vi arbejder som professionelle læringsfællesskaber, et åbent og ærligt teamsamarbejde, hvorfor vi vægter en anerkendende, åben og ærlig kommunikation i teamet. Vi leder efter en kollega, der tør byde ind med ideer og konstruktiv feedback, og er med til at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø.

Vi arbejder tæt sammen i årgangsteamet, bestående af børnehaveklasseledere og årgangspædagoger. Vi har også et godt samarbejde med skolens forskellige vejledere, indskolingen og forskellige eksterne faggrupper.

Det er en fordel, hvis du har et særligt kompetenceområde som f.eks. musik, teater, natur eller noget helt andet, som du kan inspirere os andre til at begejstres over og dykke ned i.

Vi tilbyder:

Et spændende arbejde med kontakt til børn, forældre, kolleger og sparringspartnere, som gør arbejdsdagen spændende, udfordrende – og aldrig kedelig. Hørsholm Skole har pt. 693 elever og 3 spor. Vi har et særdeles godt og tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger. Vi arbejder med platformen Min Uddannelse.

Hørsholm Skole ligger 5 minutter fra motorvejen, 10 minutter fra stationen, og bus 150S og 500S kører direkte hertil.

Som ansat i Hørsholm Kommune kan du fx blive medlem af Personaleforeningen, Kunstforeningen, foredrag og leje sommerhuse.

Mere information:

Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst på baggrund af uddannelse og erfaring. Forud for endelig ansættelse indhentes børneattest.

Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag d. 20 september 2020.

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt onsdag d. 23 september 2020.

Du er velkommen til at kontakte Afdelingsleder Lene Nørkjær 4849 6106 og SFO-leder Lotte Iversen 4849 6140 og evt. aflægge skolen et besøg.

Søg gerne viden via vores hjemmeside og vores Facebookside.Sådan søger du:

Brug linket ved siden af annoncen til at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning. Hørsholm Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.