Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehaveklasseleder til 0. årg. på Gram Skole

Gram Skole søger en ny kollega, da vi mangler en børnehaveklasseleder.

Skolen har undervisning i to spor fra 0. - 9. kl. fordelt på børne-, junior- og ungeunivers, en specialklasserække og SFO.

Skolen har i alt 381 elever, hvor af 77 går i SFO.

Der er de seneste år sket et generationsskifte på Gram Skole, som medarbejder bliver man en del af en ny medarbejdergruppe, som i tæt samarbejde med ledelsesteamet nyfortæller Gram Skole.

Gram Skoles pædagogiske udviklingsområder er omkring forældresamarbejde, holddeling og årgangssamarbejde, organisering af undervisning, inklusion og professionelle læringsfællesskaber. Derudover er skolen en del af Program for Læringsledelse, dette arbejder vi på skal gennemsyre vores daglige praksis.

Vi søger en robust medarbejder, med relevant uddannelse; der med glæde, engagement, høj faglighed, vilje til samarbejde og relationelle kompetencer er klar til og vil indgå i et tæt samarbejde om at skabe læringsfællesskaber, hvor alle børn trives og udvikler sig personligt, socialt og fagligt.

Gram Skole som arbejdsplads (medarbejderudsagn):
”Du får gode kolleger, som ikke bare er fagligt dygtige, men også utrolig rare og hjælpsomme i hverdagen.”

Stillingen er tilknyttet skolens Børneunivers. Udover timer i 0. klasse, er der i dette skoleår også timer i UUV, og i skolens modtageklasse. UUV i Børneuniverset er organiseret i grupper på tværs af de yngste klassetrin.

Ansættelse: 1. april 2018, gerne før, hvis muligt.
Se mere på www.gramskole.dk

Mulighed for rundvisning på Gram Skole i uge 6.
Aftale træffes gennem skolens sekretær Irma Kousgaard på 74 34 33 11.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende regler.

Få flere oplysninger om stillingen hos skoleleder Majbrit B. Schmidt, mobil 21 39 50 64 eller hos afdelingsleder Nina Juhl, mobil 40 49 15 75.

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via knappen ”send ansøgning” nederst i annoncen, senest fredag den 16. februar 2018, kl. 12.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 21. februar 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her