Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehaveklasseleder til Fællesskolen Bevtoft-Over Jerstal

Vi søger 1 børnehaveklasseleder på 32 timer til en fast stilling med tiltrædelse den 1. august 2021 på vores afdeling i Over Jerstal.

Vi har brug for en børnehaveklasseleder, der har et anerkendende børnesyn, som brænder for at give børnene en god skolestart i samspil med kolleger i skolen, SFO og børnehaven.

Du skal være tydelig i din rolle som børnehaveklasseleder og i din klasserumsledelse samt faglig kompetent i de fagområder, du underviser i, da vi vægter læring højt. Du skal have gode relationskompetencer og være i stand til at motivere eleverne. Du skal kunne indgå i et læringsfællesskab med dine teamkollegaer og besidde evnen til at kunne reflektere over egen praksis.

Du skal være parat til at indgå i et bredt og tværgående, professionelt samarbejde med pædagoger, lærere og ledelse. Vi arbejder med sammenhængende overgange og etablering af et Børnecenter i Over Jerstal. Vi lægger vægt på, at du vil indgå i et forpligtende fællesskab og har et positivt livssyn samt en god portion humor.

Vi er en fællesskole bestående af 2 afdelinger fra 0.-6. klasse med ca. 235 elever og 32 dygtige og samarbejdsvillige medarbejdere samt gode faciliteter med plads til udfoldelse og læring både for elever og personale. På vores afdeling i Over Jerstal er der 155 elever og 20 medarbejdere.

Yderligere oplysninger
Læs mere om Fællesskolen Bevtoft-Over Jerstal her eller kontakt skoleleder Susanne Rex Jensen på telefon 74 34 38 01 / 24 48 49 12 for nærmere oplysninger eller aftale om besøg.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest mandag den 21. juni 2021 kl. 12.00.

Vi afvikler samtaler torsdag den 24. juni 2021.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.