Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehaveklasseleder til Langelinieskolens indskoling

Vi søger fra den 1. august 2021 en børnehaveklasseleder på fuld tid til vores indskoling. Du skal indgå i vores børnehaveklasseteam, der består af børnehaveklasseledere, medhjælpere og skolepædagoger i fem børnehaveklasser. Hver klasse har en fast medhjælper og skolepædagog tilknyttet.

Vi lægger vægt på, at du er uddannet pædagog og har stærke faglige, sociale og pædagogiske kompetencer. Vi ser også gerne, at du har erfaring som børnehaveklasseleder og er indstillet på teamsamarbejde. ???Det er vigtigt, at du kan lide at arbejde med børn og er tillidsfuld og omsorgsfuld.     

Lidt om os
Langelinieskolen er en folkeskole fordelt på tre-fem spor, og almenskolen har i dagligdagen et tæt fagligt og didaktisk samarbejde med skolens fritidsinstitution, med skolens afdeling for børn med høretab (SPK) og med SPKs elevhjem.

Hos os bliver du en del af en Østerbroskole i udvikling med en grøn naturprofil i vores indskoling, med en aktiv forældrekreds og med et værdigrundlag, der tager afsæt i, at Langelinieskolen er en skole for alle.

Vores fælles fokus er på trivsel og faglighed, og Langelinieskolen er udover at være en folkeskole også en Rettighedsskole, der indgår i et samarbejde med UNICEF Danmark og landets øvrige Rettighedsskoler. I skoleåret 20/21 er Langelinieskolen også blevet officiel eTwinning-skole.

Vores skole er over en årrække blevet moderniseret til at kunne rumme en femsporet folkeskole med bl.a. med nyindrettede naturfagslokaler, idrætshal og personalearbejdspladser. Skolen er organiseret på flere matrikler, og vores personale arbejder i årgangsteam.                                                                                                            

Vi tilbyder dejlige børn og aktive forældre, et skolemiljø i skønne omgivelser midt på Østerbro – og et stærkt fagligt, socialt og kollegialt arbejdsmiljø.

Ansættelsesforhold
Stillingen har en beskæftigelsesgrad på 100%. Ansættelsen sker på gældende overenskomstvilkår. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Mere information
Du kan få yderligere oplysninger hos indskolingsleder og souschef Sanne Top på 3034 3945. Du kan også læse mere om os på skolens hjemmeside.

Vi beder dig sammen med din ansøgning vedhæfte dokumentation for uddannelse og fra tidligere beskæftigelse med angivelse af beskæftigelsens varighed og omfang.

Søg via nedenstående link senest mandag den 21. juni 2021
Ansættelsessamtalerne finder sted i uge 25.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.