Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehaveklasseleder til Skægkærskolen

Vi søger yderligere en børnehaveklasseleder til Skægkærskolen pr. 1. august 2021. Vi er glade for at vi nu igen får to spor i vores indskoling, så derfor har vi brug for netop dig!

Du får et tæt samarbejde med vores anden dygtige børnehaveklasse leder, og naturligvis de andre stærke professionelle i undervisning og fritid i vores indskoling. Vi ser børnehaveklassen som en meget central funktion hvor grundlæggende værdier etableres. Vi har en kultur omkring 0.klasse, med stor vægt på trivsel for den enkelte, opbygning af det trygge klassefællesskab og tydelige forventninger om bedst mulige læring for alle. Vores tilgang er at børns forventninger om læring skal imødekommes.

Skægkærskolen er en folkeskole umiddelbart nord for Silkeborg beliggende i Skægkær. Vores skoledistrikt er stort og dækker både by og land. Vi holder grundskole fra 0.-9.klasse for omkring 350 børn og har dertil modtagelsesklasser og et inklusionscenter. Vi har et velfungerende fritidstilbud med stor søgning. Vores skole arbejder med Livsduelighed som vision og tænker det som ”stående på to ben: Faglighed og Fællesskab”. En vægtning af både dannelse og uddannelse.

Vi vægter den gode trivsel, de stærke relationer, og både det trygge lærings- og arbejdsmiljø højt. Dertil er vi glade for vores gode fysiske rammer både ude og inde og en stærk tradition for bl.a blæserorkester, læringssamtaler med alle elever, plf-samarbejde blandt de professionelle og optagethed af faglig udvikling helt generelt. Vi laver god skole for børnene, som underbygges af godt arbejdsliv for de voksne! Det kollegiale fællesskab er rigtig godt og underbygges af arrangementer i løbet af året. Vi tillægger det stor værdi, at du har lyst til og mod på at indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Vi prioriterer et tæt forældresamarbejde i hele skolen og SFO, og vi oplever både stort engagement og tilfredshed.

Du skal have lyst til at være tovholder for nye elever hvert år. Du har sikkert let til smil og er tydelig i tale og skrift. Du har interesse for – og måske erfaring med- begynderlæsning, børnestavning, matematik introduktion og klasserumsledelse. Det vigtigste er at du er glad for børn- og trives med at se dem vokse i trivsel og læring.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Rasmus Agertoft Iversen på tlf. 8970 2600 el.4189 0924 eller skoleleder Peter Mortensen på tlf. 8970 2600 el. 2170 4815.
 
Ansøgningsfrist mandag 21. juni 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag 24. juni.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.