Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehaveklasseleder til Søndermarksskolen

Børnehaveklasseleder til Søndermarksskolen

                                 

På Søndermarksskolen får vi mange nye børn til august, og vores ene børnehaveklasseleder har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en dygtig pædagog, der har lyst til og mod på at løfte opgaven med at hjælpe vores yngste elever med at få den bedst mulige skolestart.

Som skole ønsker vi at være kendt for et fællesskab med høj trivsel og et stærkt fagligt miljø for både personale og elever, hvor fællesskabet baserer sig på læring og udvikling af den enkelte.

Vi arbejder i høj grad i årgange og med hold frem for klasser. Teamsamarbejde er en forudsætning for, at fælles forberedelse, samarbejdet på årgangene og det fælles ansvar for den enkelte og helheden kan lykkes. Vi søger derfor en medarbejder, der har viljen og evnen til at gå ind i udviklingen af rammerne ud fra didaktiske og pædagogiske overvejelser, og som både vil byde ind i forhold til at arbejde i professionelle læringsmiljøerne, og være med til at skabe god læring for eleverne på egen årgang, men også for resten af skolens ca. 450 elever.

Søndermarksskolen arbejder målrettet med, at alle elever bliver så fagligt og socialt kompetente som muligt, og at den enkelte med det som ballast, bliver i stand til at nå de mål, der har betydning i deres liv. For at bringe os nærmere til at indfri dette, har vi brug for kompetente kolleger, der brænder for at gøre skoledag og fritidsdel, levende og alsidig og som vil udnytte alle mulighederne både inden- og uden for skolens bygninger.

Børnehaveklasseleder stillingen er en fast fuldtids stilling

Du er:

  • Uddannet pædagog og gerne erfaring fra lignende stilling
  • Du brænder for de yngste og deres skolestart
  • Du har gode evner for samarbejde – og prioriterer det
  • Du tager initiativ - og giver plads til andres
  • Du stiller krav til din ledelse – og hjælper dem med at indfri målene for skolen

Hos os er det vigtigt, at du holder fast i ”pædagogen” og med det som udgangspunkt vil understøtte de yngste elevers første skoleår, hjælpe dem til at lære, være sammen og indgå i et fællesskab, med andre ord, at give dem en god ballast til resten af deres skoletid. Det gør du selvfølgelig ikke alene, men i et tæt samarbejde med resten at teamet, fem meget kompetente pædagoger, der alle glæder sig til det kommende års opgave.

Hvem er vi?

Vi er en arbejdsplads, der tilstræber at have de bedste medarbejdere. Du vil derfor få opbakning til at udvikle dine kompetencer. Vi prioriterer højt, at vores ansatte opkvalificerer sig løbende.

På Søndermarksskolen tilbyder vi et afvekslende arbejdsliv, godt kollegaskab og et godt arbejdsmiljø. Derfor kræver vi af os selv, at vi er lyttende, nærværende, støttende og engagerede i vores kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Ansættelsen er pr. 01-08-2021.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 23-06-2021.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 26

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte 

Skoleleder Tina Duermin Johansen på 5692 3220, 3018 23917 eller tina.duermin.johansen@brk.dk

Mellemleder Morten Warming på 5692 3102, 3018 2299 eller morten.warming@brk.dk

Mellemleder Lars Kromann-Myhre på 56923105, 23286686 eller lars.kromann.myhre@brk.dk

Hvis du er bosiddende uden for Bornholm, refunderer vi dine rejseomkostninger efter nærmere aftale. 

 

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads

Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.
    

BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
 

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.