Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehuset Birkhøj i Furesø søger pædagog til vuggestuen

Pædagog til Vuggestuen med arbejdstid på 35 timer med besættelse 1. februar 2021 eller snarest derefter.

Vi er et hus med lyse stuer, natur lige udenfor vinduerne, vi kan fx se over på hestene i folden ved siden af. Vores legeplads udenfor samt stuerne indenfor rummer mange muligheder for fysisk udfoldelse og sociale relationer til gavn for børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Vi er en integreret institution med 80 dejlige, aktive og nysgerrige børn, samt 21 engagerede og imødekommende personaler, der glæder sig til at få dig som kollega. Husets værdier er netop imødekommenhed, børnefællesskaber og udeliv.

Vi er et hus rig på mangfoldighed, forskellige kulturer, personligheder og nationaliteter, hvilket gør hverdagen og arbejdet spændende og udfordrende at arbejde i, hvor vi udvikler og danner børnene i forskellige læringsfællesskaber og læringsmiljøer. Vi arbejder dagligt med mange spændende opgaver og traditioner, fx Tidlig Opsporing, det fælles læringssyn 0-18 år, Fri for mobberi, flagermusfest, sankthansbål, kunstuge, sprogarbejde og meget mere. Vi har bl.a. vores eget bogunivers til gavn og glæde for både børn og forældre.

Pædagog stillingen: Dig der har lyst til at være sammen med børn fra 0-3 år, du kan være i børnehøjde, synge, lege, være ude i al slags vejr, og som ser muligheder fremfor begrænsninger. Én der vil arbejde for det gode forældresamarbejde, er omstillingsparat i en til tider omskiftelig hverdag, én der har lyst til sjov og faglig sparring, og som har sit gode humør med sig

Vi udvikler konstant vores faglighed og refleksion over praksis. Derfor søger vi kollegaer, der er faglige, og der vil og kan bidrage til denne proces. Vi vægter et bredt og anerkendende menneskesyn, hvor det er den gode fortælling, der bliver barnets historie. Vi ønsker at skabe en tryg hverdag, hvor man tør være anderledes og udfordre sine kompetencer. Gensidig respekt og forståelse er værdier, vi vægter højt.

For mere info kontakt dagtilbudsleder, Marianne Skjold, på 7216 4298.

Adressen er Birkhøjterrasserne 2, 3520 Farum. Løn og ansættelsesvilkår i forhold til gældende regler og overenskomst. Der vil blive indhentet straffe- og børneattester samt taget reference såfremt du kommer i betragtning til stillingen.

Ansøgningsfrist er fredag den 15. januar 2021. Der holdes samtaler løbende  

Vi glæder os til at høre fra dig :-)


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.