Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehuset Brillesøen, søger 2 pædagoger til vuggestuen, 33-35 timer.

Når man bliver ansat i Børnehuset Brillesøen, så bliver man hængende…Brillesøen er en rummelig og indbydende institution, både hvad angår de fysiske rammer og stemningen iblandt ansatte, børn og forældre. Kort sagt; man får lyst til at blive.

Derfor er dette en enestående chance for at få et rigtig godt job i en spændende institution, der på trods af stærke traditioner, også er interesseret i at være i stadig udvikling.
Vi er en praktikinstitution, og tager gerne den udfordring det kan være at evaluere egen praksis jævnligt.

Stillingerne er ledige pr. den 1/11-2020 i vores vuggestueafdeling med ca. 24 børn, her du får fem kollegaer du sammen med, skal videreføre en praksis i rivende udvikling.

Du skal sammen med dine kolleger tage ansvaret for planlægning og udførelse af det daglige pædagogiske arbejde, både hvad angår det grundlæggende samspil og omsorg for børnene, men også i planlægningen af det pædagogiske arbejde på sigt. Herunder arbejdet med og dokumentation af de pædagogiske læreplaner.  Du skal ligeledes være indstillet på at tage studerende.

Vi forventer at du er fagligt velfunderet og brænder for at arbejde med vuggestuebørn, og at du har mod på og lyst til at bidrage aktivt til den videre pædagogiske udvikling. Som pædagog er du engageret, fleksibel, tydelig, mødestabil, empatisk, anerkendende, og med en god situations- fornemmelse.

Vi lægger vægt på et godt forældresamarbejde, et sundt arbejdsmiljø, samt børnemiljø, hvilket skal være med til at bidrage til arbejdsglæde og faglig stolthed. Kort sagt vi vil gerne have ansatte der har lyst til at gå på arbejde hver dag.

Pædagogisk lægger vi vægt på: Nærvær, omsorg, opmærksomhed, børnenes individuelle udvikling og anerkendelse i mødet med børnene og hinanden. Herudover stimulerer vi dagligt børnene på deres sproglige udvikling og arbejder med de temaer der følger årets traditioner samt læreplaner.

Vi har en engageret forældregruppe og nogle velfungerende og dejlige børn.

Børnehuset Brillesøen, er beliggende i et naturskønt område med søen som nabo og Vestskoven lige i nærheden. Samt tæt på offentlige transportmidler.

Løn og ansættelsesforhold sker efter reglerne om Ny løn. Det er en del af ansættelsespolitikken i Albertslund Kommune at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Ansøgningsfristen er mandag den 21/9-2020, kl. 12.00. Samtalerne afholdes i uge 39.
Hvis I ikke har hørt noget inden den 25/9 kl. 16.00 er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

Hvis ovenstående har givet dig lyst til at søge en stilling hos os, forventer vi at du aflægger os et besøg, inden du søger. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon: 43620215 eller 43621120.
Spørg efter souschef  Lotte Palme eller leder Jette Agger.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.