Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehuset Damgården søger 2 pædagoger

HJÆLP vi drukner i de sødeste børn du kan tænke dig ?? derfor søger Børnehuset Damgården, 2 pædagoger 37 timer ugentlig pr. 1 marts eller snarest derefter.

Damgården er en integreret institution – som er beliggende på 2 matrikler - og du få derfor mulighed for, at arbejde på tværs af stuerne og med børn i alderen 0-6 år.

De ledige stillinger er pt. henholdsvis i vuggestuen og i børnehaven.

For stillingen i vuggestuen ønsker vi en pædagog der har særlig interesse og kendskab til barnets udvikling 0-2 år, som er nærværende, autentisk og mestre evnen til at arbejde med langsommelighed.

Stillingen i børnehaven ønskes besat af en pædagog, som ser et potentiale og  spændende udviklings muligheder i arbejdet med børnegruppen 2-4 år.

Vi kan tilbyde dig fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som prioriterer børnenes trivsel højt og lægger stor energi i at se hvert enkelt barn.

Vi arbejder med en pædagogik, hvor det gode børneliv er i fokus og hvor vi møder børnene positivt i deres intentioner og støtter deres deltagelse i eget liv.

Hos os er det afgørende, at de voksne, der er omkring børn og forældre udviser en glæde og en lyst til deres arbejde via empati og forståelse for forskellige livsvilkår og familiestrukturer og vi tror på at vi er hinandens forudsætning for at det lykkes!

Vi er en institution i udvikling og med mange spændende og alsidige opgaver og muligheder.

For besøg/ rundvisning kontakt pædagog Sofia ( vuggestuen ) 43642503 eller pædagog Sarah ( børnehaven ) 43642502

Vi glæder os til at høre fra dig ??

Samtaler afvikles løbende. Ansøgnings frist d. 21.02.2020 
Børnehuset Damgården, Damgårdsvej 16-22, 2620 Albertslund
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.