Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehuset Peblingevej søger pædagog

Vi lægger stor vægt på et aktivt udeliv med nærvær og aktiviteter i naturen.

Børnehuset Peblingevej består af 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. Vi er en sammensat personalegruppe, forstået som, at nogle har været her mange år, andre kommet til inden for de senere år. Vi står i et lederskifte med en ny leder ansat fra d. 1.3., og glæder os meget til det videre samarbejde og udvikling af børnehuset sammen.

Vi arbejder på tværs i alders/udviklings opdelte grupper om aktiviteter for bedre at kunne tilgodese de enkelte børns/barns nærmeste udviklingszone.
Vi har en skøn naturlegeplads med masser af muligheder for både leg, bål m.m., og vi vægter både at de voksne sætter lege i gang, men også støtter op om børnenes egne lege og initiativer.

Vi arbejder med fokus på den styrkede læreplan, og vægter højt et varm, fagligt og professionel miljø med børnene, og det samme ifht. forældresamarbejde.
Som pædagog forventes du at kunne varetage fx sprogvurderinger og omsætte disse til pædagogisk praksis i samarbejde med kolleger og leder.
Vi forventer også, at du er bevidst om at være medskaber af et højt fagligt niveau, som skal sikre den bedste kvalitet for børnene i børnehuset. Vi forventer desuden at du har overblik, er indstillet på kollegial sparring og feedback, og være en aktiv medspiller i at udvikle en evalueringskultur.

Børnehuset Peblingevej er en del af område Midtvest v. områdeleder Anni Glindorf. Området består af børnehusene Hørgården, Bella Luna, Trehøje, Skovmosen, Peblingevej og Børnehaven Bredgade. I vores ledelsesgrundlag lægger vi vægt at, at skabe resultater gennem tillid og mod. 
I området arbejder vi tæt sammen om børnenes trivsel og læring gennem leg, sproglig udvikling samt fælles traditioner som f.eks. besøgsarrangementer i de andre afdelinger. 

Vores nye kollega:

  • Sætter faglig udvikling i højsædet 
  • Har et anerkendende menneskesyn, der afspejler sig i relationen til børn, forældre og kollegaer 
  • Har gode samarbejdsevner 
  • Har overblik over pågældende børnegruppe og tager ansvar for dennes trivsel og læring 
  • Er løsningsorienteret/initiativrig og handler aktivt og engageret 
  • Er fleksibel i en travl hverdag 
  • Ser forældre som aktive/vigtige medspillere i børnenes hverdag 

Vil du vide mere, kan du kontakte os på 4631 4730, spørg efter Karina Carstens, pædagog eller ring til Ingelise Petersen, pædagogisk leder 4631 6664 for spørgsmål eller aftale om besøg. 

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. 
Vi indhenter børne- og straffeattest i Roskilde kommune.

Ansøgning via knappen "søg stiling"

Ansøgningsfrist: fredag d. 6. marts 2020 kl. 12.

Samtaler forventes afholdt torsdag d. 12. marts fra kl. 11.30-17.30 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.