Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehuset Ravnen søger kostfaglig eneansvarlig

Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø.

Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne.

Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet.

Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer.

Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle.

Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad.

Du skal være uddannet ernæringsassistent/kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om ”sund mad til små børn” med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål.

Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat.

Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk/psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser/oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø.  

Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk

Søg via link


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330057206Phoenix-f27cef0212019-07-09T16:01:08.507Børnehuset Ravnen søger kostfaglig eneansvarlig

Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø.

Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne.

Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet.

Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer.

Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle.

Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad.

Du skal være uddannet ernæringsassistent/kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om ”sund mad til små børn” med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål.

Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat.

Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk/psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser/oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø.  

Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk

Søg via link

2019-08-21T12:50:06.890 Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø. Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne. Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet. Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer. Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle. Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad. Du skal være uddannet ernæringsassistent kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om sund mad til små børn med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål. Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat. Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø. Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00. Yderligere oplysninger Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk Søg via link10Phoenixf27cef02101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-21T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=359&ProjectId=197256&DepartmentId=18661&MediaId=5545&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnHøje-TaastrupEuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandLejreEuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandRoskilde3560159Roskilde Kommune - Børnehuset Ravnen11Ravnsholt 2384000RoskildeDKDanmarkORS/f27cef02_logo.pngORS/Small/f27cef02_logo.png0DKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent791443RoskildeMinimum19725600009-07-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f27cef02https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f27cef02https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f27cef02&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f27cef02&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362185205noreply@ofir.comDanmarkDanmark330054858Dygtig og kreativ kok til personalerestaurantRobot - søges til personalerestaurant i Københavnsområdet Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok! Vi søger en erfaren faglært kok til en større personalerestaurant i Københavnsområdet, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 600 spisende. Dit arbejdsområde vil være det varme køkken, men du skal også kunne begå dig på andre områder. Dig som personDu er uddannet kok og har et højt fagligt niveau gerne med erfaring fra kantine- og restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at være kreativ, er en mester til portionsanretninger, samt forstår at være selvstændigt drevet og tænkende. Herudover ser vi gerne at du har et godt humør, er serviceminded og mødestabil. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 07.00 - 15.00. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Multi Site Manager Michal Nørlem Jakobsen på tlf.: 51 97 73 57 eller Køkkenchef Julie Wil n på tlf.: 24 94 16 78 i tidsrummet 8:00-14:00.

 - søges til personalerestaurant i Københavnsområdet

Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok!

Vi søger en erfaren faglært kok til en større personalerestaurant i Københavnsområdet, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 600 spisende. Dit arbejdsområde vil være det varme køkken, men du skal også kunne begå dig på andre områder.

Dig som person
Du er uddannet kok og har et højt fagligt niveau gerne med erfaring fra kantine- og restaurationsbranchen. Det er vigtigt at du formår at være en del af et fast team, er god til at være kreativ, er en mester til portionsanretninger, samt forstår at være selvstændigt drevet og tænkende. Herudover ser vi gerne at du har et godt humør, er serviceminded og mødestabil.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 07.00 - 15.00. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Multi Site Manager Michal Nørlem Jakobsen på tlf.: 51 97 73 57 eller Køkkenchef Julie Wilén på tlf.: 24 94 16 78 i tidsrummet 8:00-14:00. 

CPH Business parkHvidovre2019-07-05T00:00:002019-08-28T00:00:00
330069294Passioneret kok søges til Restaurant og Cafe Nielsen hurtigst muligt, idet vores kok skal på basel før tid.Robot Vi forventer, at du som person minimum: Har erfaring Har overblik og kan kører selskaber og a la carte samtidig Behersker dansk Er engageret Grundtilberedning af fond og forskellige råvarer er en selvfølge.Vis ikke du mener du har det, så lad vær med a søg Vi tilbyder: Fast arbejde Et godt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Arbejdstiden: 10 til 21 i et fast vagtrul, som pt. Ligger 5 2. Interesseret? Send en ansøgning via e-mail til kontakt@restaurantogcafenielsen.dk Yderligere information: kontakte Charlotte på tlf. 28144028 eller kokken Kenny Barfred på tlf. 28143261 Med venlig hilsenCharlotte Nielsen

Vi forventer, at du som person minimum:

Har erfaring 

Har overblik og kan kører selskaber og a la carte samtidig

Behersker dansk

Er engageret 

Grundtilberedning af fond og forskellige råvarer er en selvfølge.
Vis ikke du mener du har det, så lad vær med a søg 

Vi tilbyder:

Fast arbejde

Et godt arbejdsmiljø

Løn efter kvalifikationer

Arbejdstiden: 10 til 21 i et fast vagtrul, som pt. Ligger 5×2. 

Interesseret? Send en ansøgning via e-mail til kontakt@restaurantogcafenielsen.dk

Yderligere information:
kontakte Charlotte på tlf. 28144028 eller kokken Kenny Barfred på tlf. 28143261
Med venlig hilsen
Charlotte Nielsen 

Restaurant og Café Nielsen ApSBrøndby2019-08-07T00:00:002019-08-31T00:00:00
330064368Kok/chefkok søgesRobot Til Bryghuset no. 5 søges kok chefkokTilberedelse af burger, steak m.m. Skal kunne arbejde selvstændigt. Fuldtid eller deltid kan aftales. Send ansøgning og CV til Henrik på mail info@bryghusetno5.dk

Til Bryghuset no. 5 søges kok/chefkok
Tilberedelse af burger, steak m.m.
Skal kunne arbejde selvstændigt.

Fuldtid eller deltid kan aftales.

Send ansøgning og CV til Henrik på mail info@bryghusetno5.dk

HS ErhvervHolbæk2019-07-26T00:00:002019-09-18T00:00:00
330062960Glostrup Park Hotel søger ala carte kokRobot A la carte kok søges til køkkenet på Glostrup Park Hotel. Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en dygtig faglært og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede medarbejdere. Vi forventer At du er udlært med svendebrev Taler dansk engelsk at du er vandt til at køre Ala carte service på et højt niveau Er pligtopfyldende, engageret og nytænkende Er indstillet på at arbejde med vores dygtige elever Vi kan tilbyde: Et super team af dygtige kokke og elever Godt arbejdsmiljø Fast 5-2 vagtplan Løn efter kvalifikationer Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter Job start : snarrest Skriftlig ansøgninger kan rettes til køkkenchef Sune Laur n på følgende: sune-lauren@hotmail.com Glostrup Park Hotel Hovedvejen 41. 2600 Glostrup att.: køkkenchefen. Tlf.: 43221807 www.parkhotel.dk

A la carte kok  søges til køkkenet på Glostrup Park Hotel.

 

 

Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en dygtig faglært og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede medarbejdere.

 

Vi forventer

 

At du er udlært med svendebrev

 

Taler dansk/engelsk

 

at du er vandt til at køre Ala carte service på et højt niveau

 

Er pligtopfyldende, engageret og nytænkende

 

Er indstillet på at arbejde med vores dygtige elever

 

Vi kan tilbyde:

 

Et super team af dygtige kokke og elever

 

Godt arbejdsmiljø

 

Fast 5-2 vagtplan

 

Løn efter kvalifikationer

 

Muligheder for udvikling og indflydelse på menukort samt skiftende retter

 

Job start : snarrest

 

Skriftlig ansøgninger kan rettes  til køkkenchef Sune Laurén på følgende:

sune-lauren@hotmail.com

 

Glostrup Park Hotel Hovedvejen 41. 2600 Glostrup   att.: køkkenchefen.

 

Tlf.: 43221807 

www.parkhotel.dk

 

GLOSTRUP PARK HOTEL A/SGlostrup2019-07-23T00:00:002019-09-13T00:00:00
330062429Kok til spændende job i Holbæk SportsbyRobot Holbæk Sportsby er kommet rigtig godt fra start, og vi skal fortsat tilbyde alle gæsterne et flot udvalg i vores Caf Restaurant. Derfor søger vi nu en dygtig og kreativ kok. Se mere på www.holbaeksportsby.dk Jobbet Vil du være med til at sætte præg på mad og oplevelser i Holbæk Sportsby, og brænder du for at levere god og sund mad? Du bliver en del af et mindre team i Caf Restaurant, og samtidig en del af vores samlede TEAM Holbæk Sportsby. Du er en ambitiøs og gastronomisk stærk kok, der mestrer evnen til konstant at udvikle produkter, der falder i vores mange forskellige gæsters smag. Lige fra de daglige tilbud i Caf til VIP servering både til mindre og større arrangementer og konferencer. Du deltager også i den daglige betjening af gæster. Rengøring vil være en naturlig del af jobbet. Du refererer til Food Beverage Chefen, og deltager i menuplanlægning, vagtplanlægning, bestilling af varer og kontakt til leverandører. Ledelsesopgaver vil forekomme. Hvem er du? Du er faglært kok med en del erfaring fra restaurant eller kantine Du finder det spændende at arbejde med gode og sunde råvarer Du elsker at være kreativ i udviklingen af attraktive produkter Du trives i et aktivt miljø med glade mennesker i alle aldre Du tilbydes: At blive en del af unikke Holbæk Sportsby en attraktiv og fantastisk arbejdsplads At komme med fra starten og få indflydelse på kulturen i Holbæk Sportsby Personlig udvikling interne og eksterne uddannelser En stilling som sjældent bliver tilbudt Tiltrædelse efter nærmere aftale. Ansøgningerne behandles fortrolig og løbende. Du er velkommen til at kontakte F B Chef Svend Rinken på tlf. 2811 7050, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi skal sammen sikre, at de mange foreninger, gæster, medarbejdere og borgere i Holbæk Sundhedscenter får den bedste oplevelse i Holbæk Sportsby. Fællesskab Samarbejde Bevægelse Sundhed

Holbæk Sportsby er kommet rigtig godt fra start, og vi skal fortsat tilbyde alle gæsterne et flot udvalg i vores Café/ Restaurant. Derfor søger vi nu en dygtig og kreativ kok. Se mere på www.holbaeksportsby.dk

Jobbet

Vil du være med til at sætte præg på mad og oplevelser i Holbæk Sportsby, og brænder du for at levere god og sund mad?

Du bliver en del af et mindre team i Café/ Restaurant, og samtidig en del af vores samlede TEAM Holbæk Sportsby.

Du er en ambitiøs og gastronomisk stærk kok, der mestrer evnen til konstant at udvikle produkter, der falder i vores mange forskellige gæsters smag. Lige fra de daglige tilbud i Café til VIP servering både til mindre og større arrangementer og konferencer. Du deltager også i den daglige betjening af gæster.

Rengøring vil være en naturlig del af jobbet.

Du refererer til Food & Beverage Chefen, og deltager i menuplanlægning, vagtplanlægning, bestilling af varer og kontakt til leverandører. Ledelsesopgaver vil forekomme.

Hvem er du?

  • Du er faglært kok med en del erfaring fra restaurant eller kantine
  • Du finder det spændende at arbejde med gode og sunde råvarer
  • Du elsker at være kreativ i udviklingen af attraktive produkter
  • Du trives i et aktivt miljø med glade mennesker i alle aldre

Du tilbydes:

  • At blive en del af unikke Holbæk Sportsby – en attraktiv og fantastisk arbejdsplads
  • At komme med fra starten og få indflydelse på kulturen i Holbæk Sportsby
  • Personlig udvikling – interne og eksterne uddannelser
  • En stilling som sjældent bliver tilbudt

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Ansøgningerne behandles fortrolig og løbende. Du er velkommen til at kontakte F&B Chef Svend Rinken på tlf. 2811 7050, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi skal sammen sikre, at de mange foreninger, gæster, medarbejdere og borgere i Holbæk Sundhedscenter får den bedste oplevelse i Holbæk Sportsby.

Fællesskab – Samarbejde – Bevægelse – Sundhed

Fonden Holbæk SportsByHolbæk2019-07-22T00:00:002019-09-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtig og kreativ kok til personalerestaurant

CPH Business park

Hvidovre
- søges til personalerestaurant i Københavnsområdet Er du kok som elsker at lave alt fra bunden, kan du arbejde selvstændigt og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye kok! Vi søger en erfaren faglært kok til en større person...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:28. august 2019

Passioneret kok søges til Restaurant og Cafe Nielsen hurtigst muligt, idet vores kok skal på basel før tid.

Restaurant og Café Nielsen ApS

Brøndby
Vi forventer, at du som person minimum: Har erfaring Har overblik og kan kører selskaber og a la carte samtidig Behersker dansk Er engageret Grundtilberedning af fond og forskellige råvarer er en selvfølge.Vis ikke du mener du har det, så lad vær me...
Indrykket:7. august 2019
Udløbsdato:31. august 2019

Kok/chefkok søges

HS Erhverv

Holbæk
Til Bryghuset no. 5 søges kok chefkokTilberedelse af burger, steak m.m. Skal kunne arbejde selvstændigt. Fuldtid eller deltid kan aftales. Send ansøgning og CV til Henrik på mail info@bryghusetno5.dk
Indrykket:26. juli 2019
Udløbsdato:18. september 2019

Glostrup Park Hotel søger ala carte kok

GLOSTRUP PARK HOTEL A/S

Glostrup
A la carte kok søges til køkkenet på Glostrup Park Hotel. Restaurant La Cocotte på Glostrup Park Hotel søger en dygtig faglært og pligtopfyldende kok, til at indgå i et velfungerende team af engagerede medarbejdere. Vi forventer At du er udlært med ...
Indrykket:23. juli 2019
Udløbsdato:13. september 2019

Kok til spændende job i Holbæk Sportsby

Fonden Holbæk SportsBy

Holbæk
Holbæk Sportsby er kommet rigtig godt fra start, og vi skal fortsat tilbyde alle gæsterne et flot udvalg i vores Caf Restaurant. Derfor søger vi nu en dygtig og kreativ kok. Se mere på www.holbaeksportsby.dk Jobbet Vil du være med til at sætte præg ...
Indrykket:22. juli 2019
Udløbsdato:12. september 2019