Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehuset Spiloppen søger pædagog til børnehave

Brænder du for børnehavebørns udvikling, læring og trivsel, er det måske dig vi søger

En af vores dygtige pædagoger har fået nye spændende udfordringer, derfor søger vi en pædagog til vores fantastiske børnehus.
Børnehuset Spiloppen er en sammenlagt institution af afd. Krible Krable og afd. Himmelblå. Vi er en 0-6 års institution med 5 vuggestuestuer og 4 børnehavestuer fordelt i 4 afdelinger. Stillingen er til besættelse 1. september 2020 og er i Himmelblås børnehave.
I Himmelblås børnehave er der 6 voksne og 40 børn.
I Børnehuset Spiloppen skal alle børn være og føle sig, som en del af fællesskabet. Fællesskabet må derfor tage hensyn til den enkeltes behov på måder, hvor de enkelte børns særpræg bidrager til et rigere fællesskab og til en større forståelse børnene imellem. Det kræver imødekommenhed og accept af hinandens behov og forskellighed – og det kræver, at børn både anerkendes for det de er og for det de kan.

Vi skaber inkluderende læringsmiljøer for børnene og har fokus på børnenes trivsel og udvikling. Dette gælder i både det planlagte og strukturerede arbejde, de daglige rutiner og i den spontane leg.
Vi prioritere nærvær højt, derfor dele vi i hverdagen børnene op i mindre grupper.
Vi har fokus på indsatsen i forhold til sprogarbejde og læringsmiljøer.
Forældresamarbejdet er vigtig for os – vi arbejder hele tiden med den åbne dialog.
Vi arbejder med og efter den nye styrkede læreplan. Helsingør kommune er i gang med Kvalitetsudvikling med fokus på at vurdere og udvikle de omgivelser, der udgør børnenes betingelser for læring og udvikling. Du skal derfor være engageret og interesseret i nye pædagogiske tiltag principper.
Vi kan tilbyde dig at samarbejde med en stor, engageret personalegruppe med fokus på det gode børneliv, høj faglighed, fleksibilitet, åbenhed og dialog, gåpåmod og godt humør. Hos os har du stor indflydelse på dagligdagen. Vi arbejder med at styrke det enkelte barns selvværd, selvtillid, selvstændighed og selvhjulpenhed.
Vores forventning til dig som pædagog:
*du er uddannet pædagog og brænder for børnenes udvikling, læring og trivsel
*du har erfaring med småbørnsområdet eller har beskæftiget dig med småbørnsområdet under din uddannelse
*du kommunikerer anerkendende i mødet med både børn, kollegaer og forældre
*du har et åbent og positivt livssyn, er nysgerrig på hvad der sker i relationen og kan skabe sjove, spændende og udviklende læringsrum.
*du har overblik, er selvstændig, initiativrig og ansvarlig.
*du er en nærværende, engageret og energisk pædagog, der kan mærke børnenes behov, og som prioriterer den daglige kontakt med både børn, forældre og kollegaer.
*du er en pædagog/kollega, der drives af det faglige arbejde, og som gerne byder ind med egne ideer og
observationer.
*du kan agere og handle i en travl hverdag efter den planlægning, vi sammen har valgt.
Arbejdstiden ligger mandag til torsdag i tidsrummet kl.6.30-17.00 og fredag i tidsrummet 6.45 – 16.30
Er dette noget for dig, så send en digital ansøgning.
Ansøgningsfrist: fredag den 3. juli 2020
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 28
Løn i overensstemmelse med gældende overenskomst for pædagoger i daginstitutioner. Helsingør Kommune indhenter straffeattest og referencer på dem der indstilles til ansættelse.
For mere information om stillingen kontakt leder Helle Grangaard (25312008)

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.