Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehuset Torvevej søger pædagogkollegaer

Børnehuset Torvevej/Villa Blide er i en spændende udviklingsfase, hvor vi fra primo 2021 udvider vores eksisterende rammer på Torvevej til også at have en matrikel som skovbørnehave - Villa Blide.

Fra Torvevej i Skovlunde, er der dagligt bus til og fra skovbørnehaven, hvor vi har en stor skøn villa med meget plads samt direkte adgang til statsskov og søer. Naturen danner base for vores aktiviteter, og vi bruger rigtig meget tid ude hele året. Vores mål er, at børnene lærer at færdes i og få kendskab til naturen samt lærer at respektere dyre- og planteliv.

Så er du uddannet pædagog, og brænder du for at kunne understøtte læring, leg og oplevelser for børnehusets børn – så skal du absolut læse videre.

Vi søger 2 uddannede pædagoger med start pr. 1. marts 2021 eller snarest muligt, til arbejdet med børnehusets børn, både i vuggestuen og børnehave. Stillingerne er som udgangspunkt 37 timer om ugen, inden for den fulde åbningstid 06:30 – 16:45. Der vil forekomme aftenarbejde i forbindelse med mødeaktiviteter.

Børnehavegruppen er normeret til 60 børn, hvilket vi vil udvide til løbende over tid. Vores vuggestuegruppe er normeret til 30 børn fordelt på 3 stuer.

LIDT OM SKOVLUNDE DISTRIKT
I distriktet er der 6 børnehuse, hvoraf Torvevej/Villa Blide er det ene. Hvert Børnehus har en pædagogisk leder tæt på kerneopgaven. Derudover er der en distriktsleder, som i samarbejde med de pædagogiske ledere varetager at lede distriktet. Du bliver derfor del af både den lokale institution, og medlem af distrikt Skovlunde

FAGLIG OG PERSONLIG PROFIL

 • Kan arbejde med udeliv og science som arbejdsmetode – og vil videreudvikle de pædagogiske aktiviteter
 • Kan inspirere og stimulere børnene til viden om naturen, og selv har en nysgerrighed i forhold til at forstå fænomener og sammenhænge i naturen
 • Har en anerkendende tilgang, til både børn, kollegaer samt forældregruppen
 • Du er nysgerrig på egen og andres praksis – og være kritisk selv reflekterende
 • At du kan formulere dig i skrift og tale – og sætter stor pris på et godt forældresamarbejde
 • Er omstillingsparat og ser mangfoldighed som en styrke.

VI TILBYDER ET HUS
 • Hvor faglighed og metoder er noget vi snakker om
 • Med et godt psykisk arbejdsmiljø og en høj arbejdsglæde
 • Med et godt TRIO samarbejde
 • Med en engageret forældregruppe
 • Med plads til mangfoldighed og humor
 • Der har fokus på udviklingspotentialet ift. læringsrummet, børnefællesskabet og voksenlæring
 • Hvor vi praktiserer selvstyrende team, med høj grad af medinddragelse og indflydelse.

DU ER EN EFTERTRAGTET SAMARBEJDSPARTNER   
I Ballerup kommune er der et styrket PPR samarbejde, og ved hjælp af rullende handlekonferencer bliver din stemme taget alvorligt i det tværfaglige fællesskab. Du skal sætte en ære i at have et godt forældresamarbejde, og være bevidst om at samarbejdet er vigtigt for at vi kan lykkes sammen.

VI TAGER IMOD DIG
Når du starter, tager vi imod dig med åbne arme. Du får en kollega-makker, der hjælper dig ind i arbejdsopgaverne og kulturen og du deltager løbende i introduktionsmøder med din leder.

Når du starter i Torvevej/Ville Blide, vil du blive mødt af 15 spændte kollegaer, der alle glæder sig til at møde præcis dig. Og du vil møde en kultur der bygger på nysgerrigheden i det faglige og det relationelle fællesskab. Ud over det pædagogiske personale vil du møde vores naturvejleder, som bedrager med faglig indsigt til dette vidunderlig læringsrum.

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Der indhentes reference og børneattest på personer, der ansættes i dagtilbud.

YDERLIGERE OPLYSNINGER
Vi forventer, at du kontakter pædagogisk leder Christian Høst på telefon 2330 4721 inden du sender din ansøgning – for yderligere spørgsmål eller for en rundvisning.
Skriv i din ansøgning om du fortrinsvis søger vuggestue eller børnehave.

ANSØGNINGSFRIST: 20. januar 2021
Der afholdes samtaler den 25. januar 2021 om eftermiddagen/aftenen.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.