Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehuset Valhalla søger pædagog til vuggestuen

Børnehuset Valhalla i Skoven søger pr. 1. august 2020 eller snarest derefter en pædagog til vuggestuen. Stillingen er på 37 timer ugentlig.

Børnehuset har en unik beliggenhed i direkte forbindelse med Hareskoven. De fysiske rammer spiller godt sammen både ude og inde og giver rig mulighed for kreative udfoldelser. De fysiske rammer påvirker også det daglige sociale samspil og omgangsformer i børnegrupperne. Vi har derfor hele tiden fokus på udvikling af lege- og læringsmiljøerne og på at udnytte dem optimalt.

NÆRVÆR OG FÆLLESSKABER ER I FOKUS
Nærvær, børneperspektiver og børnenes muligheder for at indgå i små og store fællesskaber er nøgleord i børnehusets pædagogiske praksis. Vi arbejder derfor med opdeling af børn i mindre primærgrupper og fællesskaber på tværs af grupper og køn.

I vuggestuen har Covid19 situationen inspireret yderligere til opdeling af børnene og givet mange nye erfaringer omkring fx legezoner, modtagelse og tryghed i hverdagen.

Børnehuset har mange traditioner, som er en væsentlig del af hverdagen og årets gang. De udvikles løbende med udgangspunkt i de konkrete børnegrupper og det pædagogiske personale. Traditioner er betydningsfulde for at se sig selv som en del af fællesskaber, og for at kunne se sig selv og andre i et før og nu perspektiv.

SKOVEN SOM HVERDAGSRUM
Naturen giver et helt særligt rum for nærvær, konkrete sanseoplevelser, kropslig udfoldelse og små og store lege. Skoven er derfor et aktivt pædagogisk element i hverdagen. Børnehusets tilgang er, at mange af de aktiviteter, der normalt iscenesættes i mere institutionelle rammer, også kan foregå i skoven. Vi forsøger at understøtte, at alle børn får konkrete erfaringer med naturen, som udvikler deres nysgerrighed og lyst til at udforske naturen. Det giver børnene mulighed for at opleve menneskets forbundenhed med naturen samt en begyndende forståelse for betydningen af en bæredygtig udvikling (Den pædagogiske læreplan).

Vi er helt konkret i gang med et projekt, der kører på andet år i træk omkring “Fra Haver til Maver”. Vi vil gennem projektet gerne bidrage til at udvikle en grøn og bæredygtig tilgang hos børn og indsamle erfaringer set ud fra de yngste børns perspektiver med fra jord til bord.

DEN PÆDAGOGISKE ATMOSFÆRE
I børnehuset er arbejdsstemningen god med en høj grad af samhøringhed og fokus på nærvær i relationerne og kommunikationen udadtil. Der er flere forskellige kompetencer og fagligheder i spild og en god drivkraft i hverdagen.
Der er en engageret forældregruppe, der har mange ressourcer og aktivt vælger Valhalla i Skoven til og byder ind i hverdagen. Vi har mange børn på ventelisten og en god pædagogandel, som yderligere får et løft med tildelingen i forbindelse med minimumsnormeringer.

Vil du være en del af et hold, der er bredt sammensat af nyuddannede og erfarne pædagoger, aktive medhjælpere og unge på vej? Som endvidere også indgår i et større personalefællesskab i Skovvejens distrikt? Så søg stillingen nu!

VI SØGER PÆDAGOGER DER KAN

  • skabe glæde og begejstring omkring helt små børn
  • har fokus på hvert enkelt barn og børneperspektiver
  • skabe nærvær og fordybelse, så børnene trives og udvikles i hverdagen
  • tage ansvar og arbejde selvstændigt samt være en del af et fællesskab
  • kommunikere visuelt og narrativt i både skrift og tale
  • samarbejde og generelt være en god kollega, der giver feedback og kan skabe fælles refleksions rum
  • være modig, tænke nyt og argumentere for egne og fælles pædagogiske tilgange
  • lide at færdes i naturen og udfolde dig kreativt sammen med børn.

Børnehuset er en del af Skovvejens distrikt, som består af fire børnehuse, der tilsammen rummer omkring 400 børn og 85 ansatte. Ud over institutionens egne personalemøder har distriktet 2 fælles personalemøder og tilbagevendende traditioner på tværs af børnehuse, BFO og skole. I hvert af de enkelte børnehuse er der en pædagogisk leder, som sammen med distriktlederen udgør ledelsesteamet for distriktet.

LØN OG ANSÆTTELSESFORHOLD
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løn-dannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Ønsker du at høre mere om institutionen eller komme på besøg, er du velkommen til at kontakte institutionen på telefon 4477 3910 eller den pædagogiske leder Irene Videbæk Bendtsen på telefon 4477 3526. Du kan også læse mere om institutionen og distriktet på vores hjemmeside https://ballerup.inst.dk/Foresides/IntraForeside.aspx?Location=IP.21  
 
ANSØGNINGSFRIST: 2. JULI 2020 – KL. 12.00.
Samtaler bliver afholdt i uge 28. Hvis du er på ferie i denne uge, bedes du skrive dette i din ansøgning.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.