Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehusleder

125 børn er på jagt efter en ny leder til deres børnehus. Hvis du vil arbejde for den pædagogiske udvikling omgivet af glade medarbejdere og børn, så er det måske dig, de leder efter.

Som leder af Sødal Børnehus bliver du leder for et børnehus med afdelinger i hjertet af to lokalsamfund, Løvel og Rødding. Du får 23 engagerede og glade medarbejdere, der har viljen til at løse udfordringer, og som vil pædagogisk udvikling. Desuden får du en afdelingsleder som din nærmeste samarbejdspartner.
Du får det pædagogiske, personalemæssige og økonomiske ansvar med sparring og støtte fra områdeleder, kolleger og administrationen. Du får stor personlig handlefrihed og høj grad af fleksibilitet i arbejdstid og arbejdsopgaver. Desuden vil du blive en del af et velfungerende lederteam, hvor du vil opleve, at du ikke står alene.

Om dig
Du er er uddannet pædagog med ledererfaring og erfaring fra 0-6-års området.
Desuden forventer vi, at du som leder:

  • kan skære igennem, træffe beslutninger og ikke er konfliktsky
  • er god til at spotte kvaliteter og udfordringer
  • er synlig, lydhør, stabil, omstillingsparat og saglig
  • har et anerkendende, mangfoldigt og inkluderende menneskesyn
  • vil arbejde videre med at få de to børnehuse til at fungere som ét børnehus
  • har et godt humør og griner gerne sammen med andre

Om Sødal Børnehus
”Vi er her for børnene”. Det er vores ledestjerne for de125 børn mellem 0 til 6 år, vi huser. Derfor vil vi til stadighed arbejde for pædagogisk udvikling.
Sødal børnehus ligger i to små lokalsamfund. I vores nyere og renoverede børnehuse er der gode fysiske rammer, både ude og inde, med natur og luft omkring.
Vi har en god og lang erfaring med et godt forældresamarbejde. Desuden har vi et tæt samarbejde med lokalområdet, herunder Sødal skole.

Ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.
I Viborg Kommune vil vi skabe større værdi, helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor er sammenhængsmodellen vores styringsgrundlag. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på dette link: https://kommune.viborg.dk/Om-kommunen/Ledige-jobs-hos-Viborg-Kommune/At-vaere-ansat-ved-VK

Få mere at vide om stillingen
Læs job- og kompetenceprofilen på dette link: https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=3617b645-6054-4e0d-8db4-c39d31336bc6 

For yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte områdeleder Ib Nielsen på tlf. 25 74 95 00.
Der er mulighed for rundvisning i Børnehuset. Kontakt afdelingsleder Lene Refsgaard på tlf. 41 71 91 62 eller på mail lre@viborg.dk og aftal nærmere.

Løn og ansættelse
Løn efter gældende overenskomst og lokalaftale.
Ved ansættelse bliver der indhentet straffe- og børneattest.

Samtaler
Vi holder første samtale den 21. oktober og anden samtale den 27. oktober. Kandidater, der går videre til anden samtale får lavet en profilanalyse. Du får tilbagemelding på analysen den 26. oktober.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.