Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnehusleder - genopslag

Børn & Unge søger en børnehusleder til Bulderby, der kan stå i spidsen for Viborg Kommunes største børnehus.

Som børnehusleder i Bulderby får du blandt andet ansvar for den daglige personaleledelse, den pædagogiske udvikling og børnehusets budget. Du får ansvar for ca. 56 dygtige og engagerede pædagoger, pædagogmedhjælpere, pædagogstuderende og køkkenpersonale.

Bulderby kan rumme knap 300 børn fordelt på ca. 91 børn i alderen 0 - 3 år, ca. 176 børn i alderen 3 - 6 år – herunder en internationale gruppe, samt ca. 14 børn med autisme.

Du får ansvar for at fremme, styrke og udvikle et stærkt fagligt miljø i Bulderby til gavn for børn, forældre og medarbejdere.

Du skal desuden være med til at sikre fokus på nye tiltag som f.eks. udvikling og implementering af den styrkede pædagogiske læreplan. Derudover er det en vigtig opgave at fortsætte arbejdet med TOPI (Tidlig Opsporing og Indsats) m.v.

Udover dig som børnehusleder består ledelsen i Bulderby af to pædagogiske ledere for almenområdet samt en pædagogisk leder for specialgruppen Katholt. Du bliver desuden en del af et solidt og velfungerende ledelsesteam i kommunens område vest, hvor du har direkte reference til områdelederen.

Som børnehusleder er du med til at sikre, at Bulderby indgår i en, udviklende dialog og samspil med resten af lederteamet og områdelederen. Du indgår aktivt i samarbejde med øvrige fagpersoner og ledere indenfor Børn & Unge i Viborg Kommune.

Om dig:
Det er en fordel hvis du er uddannet pædagog og/eller har erfaring fra dagtilbud. Du har erfaring med ledelse og har en relevant lederuddannelse eller er klar til at tage en.
Som leder er du tydelig og ved, hvor vigtigt det er at være til stede og tilgængelig. Du er et fleksibelt, stabilt og empatisk menneske, der kan skabe følgeskab hos medarbejdere og pædagogiske ledere i Bulderby.

Dine faglige kvalifikationer omfatter at du:

  • kan fungere som overordnet ansvarlig for ledelse af den pædagogisk udvikling i Bulderby i tæt samarbejde med de pædagogiske ledere
  • er sparringspartner for dine pædagogiske ledere og kan støtte, inspirere og motivere deres faglige ledelsesudvikling
  • har redskaberne til at organisere og udvikle Bulderbys styrkede pædagogiske læreplan
  • kan lede og fremme løbende kvalitets- og kompetenceudvikling via en stærk evalueringskultur
  • er god til at kommunikere
  • evt. har kendskab til børn indenfor autismeområdet

Om Bulderby og område vest
Bulderby, som blev indviet i 2015, består af fem særskilte klynger. I klyngerne Mellemgården og Sydgården er der vuggestue og børnehave. Nordgården er opdelt i to klynger som rummer hhv. vuggestue og børnehave samt en international gruppe. Den femte klynge, Katholt, er specialinstitution for børn indenfor autismespektret.

Bulderby har en fuld kost ordning, hvilket betyder at vi tilbereder alle måltider i løbet af dagen. Vi servere sund mad, der samtidig er lækker og indbydende. Køkkenet arbejder ud fra principperne bag måltidsmærket som er baseret på fødevarestyrelsens officielle anbefalinger.

Bulderby er en del af dagtilbudsområde vest, som består af ni børnehuse samt ca. 45 dagplejere. Dagtilbudsområdet er tilknyttet en administration, som servicerer alle enheder i området. Der er desuden tilknyttet pedelservice, som varetager de praktiske og vedligeholdelsesmæssige opgaver.

Ledelse i Viborg kommune
Vi ser ledelse som en teamopgave, og det betyder, at vi deler erfaringer og løsninger af den fælles kerneopgave.

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på Viborg.dk: https://kommune.viborg.dk/Om-kommunen/Ledige-jobs-hos-Viborg-Kommune/At-vaere-ansat-ved-VK 

Yderligere oplysninger om stillingen:
Ønsker du nærmere information om stillingen, eller at komme på besøg i Bulderby, kan du kontakte områdeleder Lone Frejo på telefon 60 92 52 59.
Læs mere om Bulderby på vores hjemmeside: https://bulderby.viborg.dk/FrontEnd.aspx?id=843710 og om stillingen i den uddybende beskrivelse i job- og kompetenceprofilen: https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=1e75acf7-830a-4b17-8460-a22398fcd68d 

Løn og ansættelsesforhold:
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt forhåndsaftale for Viborg kommune.

Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest / straffeattest.

Samtaler
Vi holder første samtale torsdag den 27. februar og anden samtale tirsdag den 10. marts. Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 4. marts eller 6. marts. 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.