Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børnekulturformidler (barselsvikariat)

Børnekulturformidler til Viborg Bibliotekerne (barselsvikariat)
Viborg Bibliotekerne leverer kultur, oplevelser og viden til borgerne i Viborg kommune. Vi har det overordnede ansvar for børnekulturen i kommunen og en solid tradition for at skabe attraktive kulturelle tilbud til børn og deres familier.

Vi søger en børnekulturformidler, som både vil skabe arrangementer for børn samt give dem og deres voksne en god oplevelse, når de besøger vores biblioteker.

Publikumsbetjening
Din rolle er at være vært og få bibliotekets brugere til at føle sig velkomne. Du vil ofte være den person, som besøgende i biblioteket taler med under deres besøg. Derfor er det vigtigt at du er synlig og imødekommende.

Dine opgaver i betjeningen er at give de besøgende vejledning og hjælp til alt lige fra at finde fritidslæsning, hjælp til skoleopgaver eller til brug af digitale tjenester. Det er ligeledes en vigtig opgave at præsentere og formidle bibliotekets mange tilbud af f.eks. litteratur og arrangementer.

Kulturelle aktiviteter for børn i alderen 0-16 år
Du bliver en del af bibliotekets børnekulturformidlere, som arbejder med at udvikle og afholde kulturelle arrangementer for børn i alle aldre. Aktiviteterne indgår som en del af bibliotekets årshjul. Du vil især komme på banen i skolernes ferier samt under Viborgs årlige festival ’Snapstinget’.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • At være en del af det hold som arrangerer og gennemfører Viborg Bibliotekernes naturskattejagter. Denne opgave skal løses i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere samt med nærmeste kolleger.
  • Børneaktiviteter i folkeskolernes ferie (vinterferie, sommerferie og efterårsferie). Opgaven indebærer koordinering med kolleger, planlægning af aktiviteter samt at afholde arrangementerne i praksis.
Du vil også i perioder blive involveret i projektarbejde. Det kan være interne innovationsprojekter eller udviklingsprojekter med eksterne samarbejdspartnere. Denne opgave afhænger af, hvilke aktuelle projekter vi har og deltager i.

Hvis du synes ovenstående opgaver lyder spændende og du har noget at byde på i den sammenhæng, så vil vi bede dig om at forholde dig konkret til dem i en evt. ansøgning.

Dine personlige kompetencer
  • Du kan selvstændigt planlægge og afvikle et kulturelt arrangement.
  • Du er udadvendt og har let ved at skabe relationer.
  • Du kan omsætte din viden, innovationsevne og nysgerrighed til konkrete handlinger og aktiviteter i samarbejde med dine kolleger, på tværs i Viborg Kommune og med eksterne samarbejdspartnere.
  • Du er proaktiv og går på arbejde med en positiv, humørfyldt og engageret indstilling.
     
I forbindelse med arrangementer og betjening af bibliotekets besøgende skal du være indstillet på vekslende arbejdstider. Ugentligt er der tale om 1-2 dage med publikumsbetjening om aftenen samt hver 4. lørdag eller søndag.  Dertil kommer lejlighedsvist arbejdstid om aftenen eller weekend i forbindelse med arrangementer.
Barselsvikariatet er på 37 timer og forankret i team Kultur og Oplevelser med start 1. juni 2021.

Ansøgningsfrist: fredag d. 9. april kl. 23.59. 

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsleder for team Kultur og Oplevelser Mikael Graaberg tlf.:23 27 71 61

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.