Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børns Voksenvenner søger socialfaglig medarbejder

Børns Voksenvenner er en forening, der skaber venskaber mellem ensomme børn med spinkelt voksennetværk og ressourcestærke voksne. Til det arbejde søger vi en virksomhedspraktikant til at være projektmedarbejder i Børns voksenvenner København.

Vi forestiller os at du har en socialfaglig baggrund (socialpædagog, socialrådgiver) eller måske er du AC-.uddannet med erfaring med relationsarbejde, der gør dig i stand til at:

  • Visitere voksenvenner og børn
  • Skrive rapporter
  • Bidrage til det administrative arbejde i foreningen
  • Afholde kurser og erfaringsudvekslingsmøder
  • Skabe synlighed og samarbejde med eksterne aktører

Børns Voksenvenner bor i hjertet af Frederiksberg, hvor vi er et sekretariat på 13 medarbejdere. Stillingen er placeret i Centerby København, som tegner 3 socialfaglige medarbejdere og en centerleder.

Vi tror, at arbejdet er noget for dig, hvis du:

  • kan arbejde selvstændigt
  • har gode samarbejdsevner
  • lyst til at arbejde for at forbedre børns opvækst og trivsel
  • godt humør og lyst til at arbejde i et lille sekretariat
  • evner at arbejde i en frivillig organisation, hvor rammerne ikke altid er til at forudsige, men hvor der er mening i arbejdet og jævnlig kontakt til glade børn, familier og frivillige.

Stillingen er i første omgang en virksomhedspraktik, som kan udvides til en løntilskudstilling. Der skal påregnes skæve arbejdstider til hjemmebesøg og kurser. Men stillingen tilbyder i øvrigt fleksibilitet i arbejdsplanlægningen og selvstændighed i opgaverne.  Send din ansøgning med cv og dokumentation for kvalifikationer snarest til shc@voksenven.dk. Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef og leder for Centerby København Sarah Højgaard Cawood på 2815 1977. 

Børns Voksenvenner har eksisteret i 27 år og er en professionelt ledet organisation, hvis formål er af forebyggende karakter. Vi skaber rammerne for venskaber mellem børn med et spinkelt familienetværk og frivillige, ressourcestærke voksne. Vores høje faglighed og etiske retningslinjer sikrer rammerne for udviklende og stærke venskaber. Et venskab gennem børns Voksenvenner giver børn mere tryghed, selvværd og dermed mod på nye udfordringer.

Du kan læse mere på voksenven.dk og  http://www.voksenven.dk/koebenhavn


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her