Gem job

Bofællesskaber, Bostøtte og Værested søger engageret og refleksiv pædagog/pædagogisk medarbejder til vikariat

Bofællesskaber, Bostøtte og Værested, Center for Livskraft i Aalborg Kommunes Voksenafdeling søger en pædagog eller pædagogiskmedarbejder til et vikariat med start fra d. 1. oktober eller hurtigst muligt derefter. Vikariatet vil vare til den 31. juli 2023.  

Bofællesskaber, Bostøtte og Værested er et alsidigt ledelsesfelt, som dækker over syv bofællesskaber i henholdsvis Aalborg, Nørresundby og Vestbjerg – alle tilbud er uden nattevagt og for borgere som har lettere fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse.

Derforuden er der i ledelsesfeltet et team af bostøtte medarbejdere, samt Værestedet Perlen – et uvisiteret dag- og fritidstilbud.

Vi søger:
En engageret og refleksiv pædagog/pædagogisk medarbejder til et vikariat med gennemsnitligt 37 timer ugentligt.

Stillingen er på nuværende tilknyttet Bofællesskabet Fredericiagade samt Bofællesskabet Borgergade, som begge har beliggenhed i Aalborg. Der vil være skiftende arbejdstider fordelt mellem dag, aften og weekendarbejde.

Du vil kunne forvente, at dine arbejdstider vil være placeret:
Mandag til torsdag i tidsrummet mellem kl. 8.00 - 21.00.
Fredage: fra kl. 9.00 - 18.00.
Hver 4. lørdag og søndag 9.00 - 18.00.

Om end stillingen er tilknyttet Bofællesskabet Fredericiagade og Bofællesskabet Borgergade er det dog gældende, at vi er ét sammenhængende ledelsesfelt, og vi forventer derfor, at alle tager del i opgaver på tværs af organisationen, i fald der opstår behov for det.

Om Bofællesskaber, Bostøtte og Værested:
Vi er et vidtfavnende ledelsesfelt, hvor vi har stor opmærksomhed på kvaliteten i og mulighederne for tværgående indsatser. Det forventer vi, at du vil tage del i.

I Bofællesskaberne yder vi pædagogisk støtte efter SEL § 85 til i alt 69 borgere, og i Bostøtteteamet ydes støtte til ca. 170 borgere. Værestedet Perlen er et uvisiteret dag- og fritidstilbud efter SEL §79, hvor der for nuværende kommer ca. 130 borgere i løbet af en uge. Vi har derfor en bred berøringsflade med mange mennesker med forskellig artede behov og ønsker.

Vi har fokus på Nye Fælles veje, Personalepolitikken og Kerneopgaven for Voksenafdelingen og tilrettelægger den pædagogiske indsats sammen med borgeren med fokus på indsatser som styrker den enkeltes potentiale og trivsel. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk referenceramme og møder den enkelte med en forventning om, at ethvert menneske har kompetencer, kan og vil lære noget samt har ønsker og drømme, som motiverer til et rigt liv.

Centralt i arbejdet som pædagog i Bofællesskaber, Bostøtte og Værested forventes en høj grad af respekt med blik for såvel borgerens integritet samt ydmyghed if. din færden i borgerens hjem. Vi støtter borgeren til at leve et så selvstændigt liv som muligt, med hjælp og støtte til blandt andet udvikling, etablering af tryghed samt medvirken til at skabe en håndterbar og overskuelig dagligdag.

Arbejdet med målgruppen fordrer, at du er:

 • Fagligt velfunderet og udviklingsorienteret.
 • Er mentaliserende og reflekterende over din egen ageren if. at støtte borgeren bedst muligt.
 • Handlekraftig og evner at tænke kreativt if. de veje, du sammen med borgeren etablerer for at støtte denne i størst mulig uafhængighed.
 • Kan arbejde struktureret ud fra borgerens ressourcer og behov.
 • Er fleksibel og besidder en høj grad af omstillingsevne, da der kan opstå pludselige behov, som er væsentlige at støtte op om her og nu.
 • Er rolig, tillidsskabende, tydelig og i stand til at facilitere tryghedsskabende rutiner og strukturer.
 • Har forståelse for og evne til at arbejde med dokumentation, som en del af den pædagogiske praksis.
Du skal endvidere påregne en høj grad af alene arbejde, hvorfor din robusthed, ansvarlighed og selvstændighed er væsentlige kvalifikationer.

Dine opgaver vil være centraliseret omkring støtten til borgerne, men derforuden er der også en række ad hoc opgaver, vi som team tager hånd om – det forventer vi du tager del i.

Vi forventer derfor at du:
 • Er fysisk og psykisk robust, har overblik og kan handle – også når dagen udspiller sig anderledes end først forventet.
 • Har erfaring med og lyst til at arbejde med borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.
 • Kan motivere og inspirere – og tør handle anderledes og skaber betingelser så borgerens potentiale ses og sættes i spil.
 • Er teoretisk og fagligt velfunderet og tager medansvar for kvalificering af praksis og udvikling af arbejdspladsen.
 • Er reflekterende og har etiske overvejelser over egen praksis.
 • Kan fungere selvstændigt såvel som være del af et team.
 • Kan arbejde systematisk med indsatsmål og delmål – med blik for borgerens mål, kan redegøre for valg af metoder samt evaluere effekten af indsatsen.
 • Er skriftligt velformuleret og har gode IT-kundskaber.
 • Kan skabe og indgå i en positiv dialog.
 • Det vil være en fordel at du har viden omkring neuropædagogik, men ikke et krav.
Vi tilbyder:
 • At du bliver del af et team med engagerede kollegaer med høj faglighed og øje for vidensdeling.
 • At du bliver del af et team, hvor vi arbejder målrettet med Nye fælles veje, personalepolitikken, kerneopgaven for voksenafdelingen, Livskraft, neuropædagogik og fortløbende har øje for at kvalificere praksis.
 • At du bliver en del af en aktiv og omskiftelig hverdag med mange spændende udfordringer.
 • At du bliver del af et velfungerende arbejdsmiljø, som vi finder centralt for at løfte kerneopgaven.
 • Kollegial respons og supervision if. praksis.
Ansøgningsfrist
Vi tilstræber at besætte stillingen hurtigst muligt og gerne med mulighed for opstart 1. oktober. Indkaldelse til samtale vil derfor ske løbende via mail/telefon.
Samtaler afholdes på Værestedet Perlen, Kastetvej 26K, 9000 Aalborg.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster mellem KL og SL.
Der indhentes straffeattest og reference inden endelig ansættelse.

Måske har du spørgsmål
Så er du velkommen til at kontakte Assisterende leder Tanja Finnerup på tlf. 25 20 56 61 eller Leder Anne Marie Møller Bøjer på tlf. 25 20 03 11 på hverdage i tidsrummet 9.00-15.00.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksenafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksenafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:
I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Altiden Ekko søger pædagogisk personale til ophold...

Altiden Ekko ApS - Solskovgaard, v. Brovst og Løkk...

Brovst
Finder du motivation af at kunne hjælpe udsatte børn og unge, der har brug for dine kompetencer og støtte som omsorgsgiver? Så er Altiden muligvis din nye arbejdsplads ... Opholdsstederne Solskovgaard er fordelt på 4 huse/afdelinger beliggende i Jamm...
13. september 2022

Altiden Ekko søger en pædagog med erfaring indenfo...

Altiden Ekko ApS

Hjørring
Brænder du for at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er Altiden Ekko måske din nye arbejdsplads. Hos Altiden Ekko er kerneopgaven at vores borgere får en meningsfuld og udviklende tilværelse. Derfor stræber vi ef...
2. september 2022

Pædagog søges til Botilbud Feddet

Bo- og behandlingstilbudet FEDDET

Saltum
Hvem er vi: Botilbud Feddet §107/108, hvor målgruppen er borgere i alderen 18-67 år, med psykiske lidelser, misbrugsproblemer og behandlingsdomme. Vores kerneopgave er at få den enkelte borger klædt på til et liv med mere livskvalitet og væsentlig mi...
9. september 2022

Bofællesskaber, Bostøtte og Værested søger engageret og refleksiv pædagog/pædagogisk medarbejder til vikariat

Bofællesskaber, Bostøtte og Værested, Center for Livskraft i Aalborg Kommunes Voksenafdeling søger en pædagog eller pædagogiskmedarbejder til et vikariat med start fra d. 1. oktober eller hurtigst muligt derefter. Vikariatet vil vare til den 31. juli 2023.  

Bofællesskaber, Bostøtte og Værested er et alsidigt ledelsesfelt, som dækker over syv bofællesskaber i henholdsvis Aalborg, Nørresundby og Vestbjerg – alle tilbud er uden nattevagt og for borgere som har lettere fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse.

Derforuden er der i ledelsesfeltet et team af bostøtte medarbejdere, samt Værestedet Perlen – et uvisiteret dag- og fritidstilbud.

Vi søger:
En engageret og refleksiv pædagog/pædagogisk medarbejder til et vikariat med gennemsnitligt 37 timer ugentligt.

Stillingen er på nuværende tilknyttet Bofællesskabet Fredericiagade samt Bofællesskabet Borgergade, som begge har beliggenhed i Aalborg. Der vil være skiftende arbejdstider fordelt mellem dag, aften og weekendarbejde.

Du vil kunne forvente, at dine arbejdstider vil være placeret:
Mandag til torsdag i tidsrummet mellem kl. 8.00 - 21.00.
Fredage: fra kl. 9.00 - 18.00.
Hver 4. lørdag og søndag 9.00 - 18.00.

Om end stillingen er tilknyttet Bofællesskabet Fredericiagade og Bofællesskabet Borgergade er det dog gældende, at vi er ét sammenhængende ledelsesfelt, og vi forventer derfor, at alle tager del i opgaver på tværs af organisationen, i fald der opstår behov for det.

Om Bofællesskaber, Bostøtte og Værested:
Vi er et vidtfavnende ledelsesfelt, hvor vi har stor opmærksomhed på kvaliteten i og mulighederne for tværgående indsatser. Det forventer vi, at du vil tage del i.

I Bofællesskaberne yder vi pædagogisk støtte efter SEL § 85 til i alt 69 borgere, og i Bostøtteteamet ydes støtte til ca. 170 borgere. Værestedet Perlen er et uvisiteret dag- og fritidstilbud efter SEL §79, hvor der for nuværende kommer ca. 130 borgere i løbet af en uge. Vi har derfor en bred berøringsflade med mange mennesker med forskellig artede behov og ønsker.

Vi har fokus på Nye Fælles veje, Personalepolitikken og Kerneopgaven for Voksenafdelingen og tilrettelægger den pædagogiske indsats sammen med borgeren med fokus på indsatser som styrker den enkeltes potentiale og trivsel. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk referenceramme og møder den enkelte med en forventning om, at ethvert menneske har kompetencer, kan og vil lære noget samt har ønsker og drømme, som motiverer til et rigt liv.

Centralt i arbejdet som pædagog i Bofællesskaber, Bostøtte og Værested forventes en høj grad af respekt med blik for såvel borgerens integritet samt ydmyghed if. din færden i borgerens hjem. Vi støtter borgeren til at leve et så selvstændigt liv som muligt, med hjælp og støtte til blandt andet udvikling, etablering af tryghed samt medvirken til at skabe en håndterbar og overskuelig dagligdag.

Arbejdet med målgruppen fordrer, at du er:

 • Fagligt velfunderet og udviklingsorienteret.
 • Er mentaliserende og reflekterende over din egen ageren if. at støtte borgeren bedst muligt.
 • Handlekraftig og evner at tænke kreativt if. de veje, du sammen med borgeren etablerer for at støtte denne i størst mulig uafhængighed.
 • Kan arbejde struktureret ud fra borgerens ressourcer og behov.
 • Er fleksibel og besidder en høj grad af omstillingsevne, da der kan opstå pludselige behov, som er væsentlige at støtte op om her og nu.
 • Er rolig, tillidsskabende, tydelig og i stand til at facilitere tryghedsskabende rutiner og strukturer.
 • Har forståelse for og evne til at arbejde med dokumentation, som en del af den pædagogiske praksis.
Du skal endvidere påregne en høj grad af alene arbejde, hvorfor din robusthed, ansvarlighed og selvstændighed er væsentlige kvalifikationer.

Dine opgaver vil være centraliseret omkring støtten til borgerne, men derforuden er der også en række ad hoc opgaver, vi som team tager hånd om – det forventer vi du tager del i.

Vi forventer derfor at du:
 • Er fysisk og psykisk robust, har overblik og kan handle – også når dagen udspiller sig anderledes end først forventet.
 • Har erfaring med og lyst til at arbejde med borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.
 • Kan motivere og inspirere – og tør handle anderledes og skaber betingelser så borgerens potentiale ses og sættes i spil.
 • Er teoretisk og fagligt velfunderet og tager medansvar for kvalificering af praksis og udvikling af arbejdspladsen.
 • Er reflekterende og har etiske overvejelser over egen praksis.
 • Kan fungere selvstændigt såvel som være del af et team.
 • Kan arbejde systematisk med indsatsmål og delmål – med blik for borgerens mål, kan redegøre for valg af metoder samt evaluere effekten af indsatsen.
 • Er skriftligt velformuleret og har gode IT-kundskaber.
 • Kan skabe og indgå i en positiv dialog.
 • Det vil være en fordel at du har viden omkring neuropædagogik, men ikke et krav.
Vi tilbyder:
 • At du bliver del af et team med engagerede kollegaer med høj faglighed og øje for vidensdeling.
 • At du bliver del af et team, hvor vi arbejder målrettet med Nye fælles veje, personalepolitikken, kerneopgaven for voksenafdelingen, Livskraft, neuropædagogik og fortløbende har øje for at kvalificere praksis.
 • At du bliver en del af en aktiv og omskiftelig hverdag med mange spændende udfordringer.
 • At du bliver del af et velfungerende arbejdsmiljø, som vi finder centralt for at løfte kerneopgaven.
 • Kollegial respons og supervision if. praksis.
Ansøgningsfrist
Vi tilstræber at besætte stillingen hurtigst muligt og gerne med mulighed for opstart 1. oktober. Indkaldelse til samtale vil derfor ske løbende via mail/telefon.
Samtaler afholdes på Værestedet Perlen, Kastetvej 26K, 9000 Aalborg.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster mellem KL og SL.
Der indhentes straffeattest og reference inden endelig ansættelse.

Måske har du spørgsmål
Så er du velkommen til at kontakte Assisterende leder Tanja Finnerup på tlf. 25 20 56 61 eller Leder Anne Marie Møller Bøjer på tlf. 25 20 03 11 på hverdage i tidsrummet 9.00-15.00.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommunes Voksenafdeling
Vores DNA – en del af noget større
I Voksenafdelingen vil vi være pionerer i faglig særklasse. Vi sætter mennesket først, og sammen styrker vi den enkeltes potentiale. Det er denne spændende organisatoriske virkelighed, du får mulighed for at blive en del af.
Vi har en stærk kultur, der omfavner et lige så stærkt menneskesyn. Vi tror på, at alle mennesker er forskellige og derfor har unikke måder at være betydningsfulde på. Det gælder både de mennesker, vi er her for, og de mennesker vi er her sammen med. Som en del af forvaltningen Job og Velfærd har vi en hel central rolle i at sikre vækst, fælleskab og velfærd i Aalborg Kommune.
Læs mere om vores organisation, og hvad vi står på her:
I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Altiden Ekko søger pædagogisk personale til ophold...

Altiden Ekko ApS - Solskovgaard, v. Brovst og Løkk...

Brovst
Finder du motivation af at kunne hjælpe udsatte børn og unge, der har brug for dine kompetencer og støtte som omsorgsgiver? Så er Altiden muligvis din nye arbejdsplads ... Opholdsstederne Solskovgaard er fordelt på 4 huse/afdelinger beliggende i Jamm...
13. september 2022

Altiden Ekko søger en pædagog med erfaring indenfo...

Altiden Ekko ApS

Hjørring
Brænder du for at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er Altiden Ekko måske din nye arbejdsplads. Hos Altiden Ekko er kerneopgaven at vores borgere får en meningsfuld og udviklende tilværelse. Derfor stræber vi ef...
2. september 2022

Pædagog søges til Botilbud Feddet

Bo- og behandlingstilbudet FEDDET

Saltum
Hvem er vi: Botilbud Feddet §107/108, hvor målgruppen er borgere i alderen 18-67 år, med psykiske lidelser, misbrugsproblemer og behandlingsdomme. Vores kerneopgave er at få den enkelte borger klædt på til et liv med mere livskvalitet og væsentlig mi...
9. september 2022