Gem job

Boghandler til butikken på Nørre Campus (KU)

Specialboghandler hos Academic Books – er det dig?

Brænder du for salg af et varieret sortiment, der spænder lige fra professionelle fagbøger over kitler og stetoskoper til kontorartikler? Har du lyst til at arbejde med en kundegruppe bestående af studerende, undervisere, ansatte og andre med relation til Nørre Campus? 

Så er du måske den nye boghandler der som barselsvikar kan udfylde pladsen i vores butik.

Du vil i dit daglige arbejde få medansvar for kundeekspedition, bestillinger, fakturering samt udpakning af bøger. Herudover er stillingens absolutte kerneopgaver at forberede studiestarten på Københavns Professionshøjskole Nørrebro til september 2021 og februar 2022. Opgaverne består i at indhente pensumoplysninger hos underviserne til de forskellige studier samt at stå for koordinering vores pop-up-bogssalg uden for huset. Du vil få kendskab til et spændende butiksmiljø, med stor variation i hverdagen.

Vores forventninger til dig:

 • Du er meget salgs- og serviceminded
 • Du kan arbejde systematisk og struktureret og formår at planlægge og bevare overblikket
 • Du kan arbejde selvstændigt og er handlekraftig
 • Du er fortrolig med IT på brugerniveau
 • Du trives i et til tider hektisk miljø med mange bolde i luften, især når studiestarten er i gang
 • Du er fleksibel, stabil, har godt humør og er en aktiv medspiller

Med den rigtige person, er uddannelsesmæssig baggrund ikke så vigtig, men du må meget gerne have kendskab til bogbranchen og indblik i uddannelsessystemet. 

Vi kan tilbyde dig:

 • 37 timers arbejdsuge mandag til fredag
 • God løn med pension og en sundhedsordning
 • En hverdag med udfordringer
 • En hverdag du i høj grad selv har indflydelse på
 • Et spændende fagligt miljø med søde kollegaer og en uhøjtidelig atomsfære

Hvis du kan se dig selv som boghandler hos Academic Books på Nørre Campus, skal du sende din motiverede ansøgning på mail til Butikschef Gry Hayhurst, ansogning@academicbooks.dk senest d. 15. april 2021.

Vi afholder samtaler løbende da vi gerne ser en tiltrædelsesdato omkring 1. maj 2021. På den måde har vi tid til en ordentlig oplæring inden selve barselsvikariatet starter omkring 1. august. Ring gerne og hør mere om jobbet på 71712689 hos Butikschef Gry Hayhurst

Academic Books er en del af SL fonden, som er en erhvervsdrivende fond med speciale i udgivelse og salg af litteratur til videregående uddannelser, efteruddannelse og erhverv. Vi omsætter årligt for 130 mio. kr. og beskæftiger 45 medarbejdere. Vi lægger stor vægt på engagement, ansvar, imødekommenhed, nytænkning og kompetence.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.