Bogholder


Link Mobility A/S søger en selvstændig og vedholdende bogholder.

Du har måske selv oplevet vores SMS services i forbindelse med indtjekning og modtagelse af boardingkort, når du skal ud at rejse, eller du har modtaget en sms med information om, hvor langt din pakke er nået, eller stemt på din favorit i et TV program.

Det er alle eksempler på, hvordan vi hjælper vores kunder med at yde ekstraordinær god service til deres kunder. Det har vi rigtig god succes med, hvorfor vi nu har behov for at opgradere vores administration i København.

Lidt om dine arbejdsopgaver:

 • Daglig bogføring af kreditorfakturaer, bankbevægelser m.v.
 • Månedsafslutningsopgaver: anlægskartotek, moms m.v.
 • Månedlig fakturering og rykning af debitorer

 • Link Mobility tilbyder:

  Vi er en del af en Norsk børsnoteret koncern, hvor et ønske om maksimal digitalisering er i top. Vi benytter i dag allerede E-conomic, EY eFaktura m.fl. således mest muligt af vores bogholderi foregår elektronisk. Det er derfor vigtigt for os, at den rette kandidat har stor erfaring med udnyttelse af diverse software og systemer til at automatisere hverdagen.

  Det, at vi er en del af en børsnoteret koncern, medfører at der er krav om korte rapporteringsdeadline, hvilket kandidaten skal være med til at opfylde.

  Stillingen er på fuld tid.

  En lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, samt pension og sundhedssikring. Der er endvidere frokostordning på kontoret.


  Vi forventer at du har følgende erfaring og kvalifikationer:
 • Minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling eller fra et revisionskontor
 • Stort kendskab til, gerne Superbruger, af E-conomic
 • Kendskab til brugen af MS Office pakken i særdeleshed
 • Engelsk i skrift og tale
 • Serviceminded både overfor kunder og kollegaer
 • Gode grundlæggende IT kompetencer
 • Kompetencerne til at arbejde selvstændigt og struktureret, samt formår at overholde dine deadlines
 • Erfaring fra (koncern-) rapporterende selskab

 • Send gerne din ansøgning og CV hurtigt muligt. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Financial Director Hans Karow.

  Om Link Mobility A/S

  Link Mobility er en norsk børsnoteret virksomhed med 400+ kolleger fordelt på kontorer i mere end 12 lande, heraf 30 i Danmark. Vi er førende indenfor mobile tjenester, SMS og digital kommunikation. Kort fortalt, så hjælper vi virksomheder med at kommunikere smartere, hurtigere, sikrere og mere professionelt med deres kunder og ansatte.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:25. januar 2018
  Udløbsdato:1. marts 2018

  Erfaren bogholder søges til spændende salgsvirksomhed i vækst

  Proselection

  Beskrivelse Du udgør sammen med én anden bogholder virksomhedens regnskabsfunktion. Du vil få ansvar for et selskab, som du selvstændigt varetager bogholderiet fra a-z for. Du vil få mulighed for faglig sparring med en kollega i afdelingen, hvorfor ...
  Indrykket:9. februar 2018
  Udløbsdato:16. marts 2018

  Rutineret bogholder med fokus på debitorer søges til større organisation beliggende i København

  Proselection

  København
  Beskrivelse Som bogholder vil du varetage en bred portefølje af opgaver, hvor du særligt har fokus på debitorstyring for organisationens forskelligartede forretningsområder. Du vil blive del af en mindre økonomiafdeling, hvor kompleksitet, samarbejd...
  Indrykket:11. februar 2018
  Udløbsdato:31. marts 2018

  Bogholder og administrativ ansvarlig til Haugum&Co

  Cafe Livingstone

  Haugum Co (Læs mere: www.haugum.dk) er en familieejet virksomhedsgruppe med aktiviteter i fire lande. Pa° grund af travlhed i gruppen, søger vi en medarbejder til en spændende og alsidig stilling som ansvarlig for bogholderi og administration. Virks...
  Indrykket:14. februar 2018
  Udløbsdato:11. april 2018

  Regnskabschef/ Senior Controller (Skatterådgivning, myndigheder, CIT, moms mv.)

  WAVETEL ApS

  København
  Regnskabschef Senior Controller (Skatterådgivning, Skattemyndigheder, CIT, moms mv.) Du kommer fra en lignende stilling som Senior controller, regnskabschef eller økonomichef, og du besidder gode lederevner og meget gerne shared service kendskab. Ko...
  Indrykket:20. februar 2018
  Udløbsdato:28. februar 2018

  Bogholder

  EURO BUSINESS CORP. APS

  København
  Vi søger en erfaren bogholder til at varetage det daglige regnskab og bogføring. Du skal have indgående kendskab til de praktiske opgaver, som forekommer i en regnskabsafdelig herunder: kreditor, debitor, daglig bogføring, håndtering af løn, indbere...