Bogholder

Modstrøm Danmark A/S søger en selvstændig og engageret bogholder. Med reference til vores CFO vil du indgå i økonomiafdelingen, som består af en yngre og dynamiske team. Der er stor bredde i dine arbejdsopgaver, som er en kombination af bogholderi-/rutineopgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:
Bogholderi:

  • Fakturahåndtering
  • Kreditafstemninger
  • Bogføring
  • Regnskabsmæssige afstemninger
  • Hjælp i forbindelse med månedsafslutning
  • Ad hoc opgaver

Profil:
Som person er du udadvendt, god til at skabe relationer og har et godt drive. Derudover er du robust, opsøgende og har gennemslagskraft nok til at rykke dine kolleger, hvis du mangler bilag og informationer. Den rette kandidat arbejder selvstændigt, er engageret og meget detaljeorienteret. Ydermere trives du i en stilling kombineret med rutineopgaver såvel som mere komplekse opgaver, hvor du udfordres fagligt ved at bruge din analytiske sans til løsning af disse. Som kollega besidder du gode samarbejdsevner, er en udpræget team-player og yder altid en god service såvel internt som eksternt. Sidst men ikke mindst har du en positiv indstilling og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Kvalifikationer:
Du er regnskabsuddannet og har praktisk erfaring i en økonomiafdeling, hvor du har indgående kendskab til teori og modeller.

Du tilbydes:
Du bliver en del af en arbejdsplads, som ligger i indre København, hvor der er et godt arbejdsmiljø med faglighed og godt kollegaskab som omdrejningspunktet. Vi er en af Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskaber, som arbejder på at levere en bred vifte af stærke produkter inden for energi og klima til private husholdninger.

”Vi arbejder målrettet på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne bliver mødt i øjenhøjde.

Her er en uformel atmosfære, og du mærker den gode kollegiale stemning, det øjeblik du træder ind gennem dørene,” uddyber HR-chefen Berrin Erdem.

IT-kompetencer:
Du har gode IT-kompetencer og har gerne erfaring med C5 og/eller NAV. Derudover er du habil bruger af Excel og andre Microsoft værktøjer.

Sprogkundskaber:
Det forventes, at du kan fyldende dansk, såvel mundtligt som skriftligt.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn i henhold til kvalifikationer/fast stilling – fuld tid

Lyder det som noget for dig?
Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til HR-chef Berrin Erdem på BER@modstroem.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Berrin på 27 77 71 07.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bliv nyeste medlem af Modstrøm-familien

Modstrøm er Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab. Vi konkurrerer med de eksisterende udbydere af strøm til gavn for både virksomheder, forbrugere og klimaet. Vores ønske er at tilbyde vores kunder produkter, der både gavner deres elregning og klimaet. Læs mere om os på www.modstroem.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Bogholder

EURO BUSINESS CORP. APS

Er du den dygtige bogholder vi leder efter? Euro Business-koncernen søger en robust bogholder som kan tage ansvar og er selvkørende. Du vil få ansvaret for den daglige drift af virksomhedens bogholderi. Udover registrering af transaktioner vil dine ...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Ambitiøs bogholder søges til entreprenant og velkonsolideret virksomhed i Nordsjælland

Proselection

København
Beskrivelse I en entreprenant vækstfokuseret velkapitaliseret virksomhed, bliver du en af fire i administrationsafdelingen, hvor du repræsenterer den kvalificerede operationelle indsats med et rigtigt godt blik for de samlede registreringer og hvord...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

Intern Bogholder & Business Support til Saharas A/S i København

Saharas A/S

Frederiksberg
Virksomheden. Virksomheden Saharas A S, en privat ejet handelsvirksomhed der de seneste 25 år har beskæftiget sig med udvikling, produktion og salg af coatede peanuts samt tilhørende maskiner til understøttelse af salget til vores internationale dis...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

Regnskabsassistent til international virksomhed med vokseværk

HRpeople

København
Regnskabsassistent til international virksomhed med vokseværktil GTS Nordic ApSKalkbrænderiløbskaj 62100 København God stemning og godt humør trods travlhed er en stor del af hverdagen hos GTS Nordic. Vi søger en fuldtids teamorienteret Regnskabsass...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018

Stærk regnskabsmedarbejder søges til effektiv og velkonsolideret ejendomsadministration i København

Proselection

København
Beskrivelse I en faglig stærk og effektiv regnskabsafdeling bliver du en af tre, der varetager de regnskabsmæssige opgaver, der knytter sig til administrationen af den portefølje af ejendomme, som du får ansvaret for. Der er gode muligheder for fagl...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:16. maj 2018