Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bogholder

Vil du være en del af en virksomhed i eksplosiv vækst, og er du glad for regnskab? Så er du måske vores nye kollega som bogholder i Økonomiafdelingen hos Ready2Care & Ready2Work.

Om jobbet

Din rolle bliver ,at sikre fakturaer bogføres korrekt og betales til tiden. Du er ansvarlig for, at fakturaer bliver godkendt og konteres korrekt og der vil være en del controlling opgaver, hvor du skal afstemme konti.

Du har erfaring fra en lignende stilling hvor du trivedes som bogholder, gerne  med erfaring i revision.Derudover har du en generel forståelse for en bred vifte af administrative arbejdsopgaver og ydermere er vant til at arbejde på tværs af teamet.

Du er dygtig til ,at servicere dine kollegaer fra organisationens øvrige afdelinger, som ikke nødvendigvis har den samme økonomiske forståelse og som kan have brug for en  gennemgang af systemet. 

Du bliver en del af et team på 8 medarbejdere bestående af konsulenter, ledere og bookere på en arbejdsplads med åbne og lyse kontorlokaler i Ringsted, midt i mulighederne. 

Hvad kan vi tilbyde?

Ready2Care & Ready2Work er et vikarbureau, som servicér kunder på hele Sjælland. Vi varetager HR-relaterede opgaver indenfor alle brancher og alle niveauer. Vi bestræber os hele tiden på ,at være innovative og mere effektive. Det er for os en præference, at vores medarbejdere har frihed under ansvar, da vi mener det er essentielt for et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsuge á 28 ell.34 timer, med mulighed for flextid. Du aflønnes efter overneskomst og kvalifikationer. 

 

Synes du, at dette lyder som dig? Send os din ansøgning til : najda@ready2care.dk

Ansøgningsfristen er 20/09 kl.12.00


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.