Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bogholder, freelance

 • Udarbejdelse af løn i Danløn
 • Kontering, bogføring, afstemning, fakturering

 • Evt. Udarbejdelse af års- og perioderegnskaber-


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329733344Phoenix-3818dae112018-01-06T11:00:53.740Bogholder, freelance
 • Udarbejdelse af løn i Danløn
 • Kontering, bogføring, afstemning, fakturering

 • Evt. Udarbejdelse af års- og perioderegnskaber-
2018-03-03T01:53:37.597 Udarbejdelse af løn i Danløn Kontering, bogføring, afstemning, fakturering Evt. Udarbejdelse af års- og perioderegnskaber-11Jobnet3818dae1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-02T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3066305Ronaldo.com Danmark ApS11Klostermarken 109000AalborgDKDanmarkORS/blank.png157.050599109.91820730
danmark@ronaldo.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent503362JobNet47304901000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3818dae1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3818dae1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3818dae1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3818dae1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale343301Bogholder3Økonomi352079705Birte Nielsendanmark@ronaldo.comDKDanmarkDKDanmark329924238Samson Travel A/S søger bogholder til vores kontor i Aalborg LufthavnRobot Samson Travel søger en erfaren bogholder til vores kontor i Aalborg Lufthavn, der kan varetage det daglige bogholderi. Du er talstærk og detaljeorienteret, du er struktureret, engageret og ansvarsbevidst. Du trives med at løse administrative opgaver, og du har lyst til at indgå i et uformelt arbejdsmiljø. Dine opgaver vil spænde vidt fra den daglige håndtering af regnskabsopgaver som kontering, bogføring, afstemninger af balancer og moms samt løn og rapportering til ledelsen. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores rejsekonsulenter, ledelsen og eksterne samarbejdspartnere. Du kan sige ja til følgende: Du er serviceminded og sætter vore kunder i centrum Du er nysgerrig og er ikke bange for at påtage dig nye arbejdsopgaver Du er en holdspiller, der er klar til yde en ekstra indsats, når det brænder på Du er uddannet inden for regnskab og har erfaring som bogholder fra en mindre virksomhed Du er en erfaren bruger af Economics og har kendskab til C5 Du er vant til at arbejde med Officepakken og har særligt stort kendskab til Excel Vi kan tilbyde en afvekslende arbejdsdag i et team på 11 medarbejdere. Vi er en virksomhed, der er åben for nye ideer, og vi har på vores nye kontor i Aalborg Lufthavn skabt nogle attraktive rammer for din arbejdsdag. Vi tilbyder et fuldtidsjob hvor af de tre dage er på vores kontor i Aalborg Lufthavn og to dage er hos vores moderselskab i Aalborg SØ. For yderligere oplysninger om jobbet er du velkommen til at kontakte direktør Lars Enevold Pedersen på lep@samson-travel.dk eller tlf. 2323 6113. Ansøgning og CV sendes til lep@samson-travel.dk senest den 17. december kl. 12.00. Samtaler afholdes løbende så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Samson Travel A S er etableret i 2000 i Frederikshavn. I dag er Samson Travel A S ejet af HCK Holding Aalborg A S og Combine A S. Samson Travel er inde i en spændende udvikling med fokus på nye forretningsområder inden for rejsemarkedet og øget digitalisering.

Samson Travel søger en erfaren bogholder til vores kontor i Aalborg Lufthavn, der kan varetage det daglige bogholderi. Du er talstærk og detaljeorienteret, du er struktureret, engageret og ansvarsbevidst. Du trives med at løse administrative opgaver, og du har lyst til at indgå i et uformelt arbejdsmiljø. Dine opgaver vil spænde vidt – fra den daglige håndtering af regnskabsopgaver som kontering, bogføring, afstemninger af balancer og moms samt løn og rapportering til ledelsen. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores rejsekonsulenter, ledelsen og eksterne samarbejdspartnere.

Du kan sige ja til følgende:

 • Du er serviceminded og sætter vore kunder i centrum
 • Du er nysgerrig og er ikke bange for at påtage dig nye arbejdsopgaver
 • Du er en holdspiller, der er klar til yde en ekstra indsats, når det brænder på
 • Du er uddannet inden for regnskab og har erfaring som bogholder fra en mindre virksomhed
 • Du er en erfaren bruger af Economics og har kendskab til C5
 • Du er vant til at arbejde med Officepakken og har særligt stort kendskab til Excel

Vi kan tilbyde en afvekslende arbejdsdag i et team på 11 medarbejdere. Vi er en virksomhed, der er åben for nye ideer, og vi har på vores nye kontor i Aalborg Lufthavn skabt nogle attraktive rammer for din arbejdsdag. 

Vi tilbyder et fuldtidsjob hvor af de tre dage er på vores kontor i Aalborg Lufthavn og to dage er hos vores moderselskab i Aalborg SØ.

For yderligere oplysninger om jobbet er du velkommen til at kontakte direktør Lars Enevold Pedersen på lep@samson-travel.dk eller tlf. 2323 6113.

Ansøgning og CV sendes til lep@samson-travel.dk senest den 17. december kl. 12.00. Samtaler afholdes løbende – så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Samson Travel A/S er etableret i 2000 i Frederikshavn. I dag er Samson Travel A/S ejet af HCK Holding Aalborg A/S og Combine A/S. Samson Travel er inde i en spændende udvikling med fokus på nye forretningsområder inden for rejsemarkedet og øget digitalisering.  

Samson TravelAalborg2018-12-06T00:00:002018-12-17T00:00:00
329910859Bogholder / Kontorassistent / BlæksprutteRobot Kunne du tænke dig at arbejde for Aalborgs hyggeligste virksomhed? Plusservice ApS (en del af Internet Zoo Group) er en gruppe af online virksomheder, med speciale indenfor Dating, Gambling, Gaming og E-commerce, som har eksisteret i over 18 år. Vi leder efter en profil, som: er i gang med en uddannelse inden for Finansøkonom (praktikplads) eller allerede uddannet inden for lignende branche er lærenem og effektiv på ethvert område indenfor IT kan arbejde med mange forskellige type opgaver, selv uden for normale arbejdsområder Det vil være en fordel hvis du: har god erfaring med bogføring har kendskab til e-conomics har lidt kendskab til markedsføring generelt har erfaring med SoMe Du skal minimum: kunne tale, skrive og forstå Engelsk på højt niveau kunne håndtere Microsoft Excel (eller Google Sheets) på højt niveau Dine opgaver bliver: at opdatere mange sheets fra både Økonomi såvel som Marketing afdelingerne at gennemgå løbende afregninger fra bank at bogføre til e-conomics at download afregninger og eventuelt hjælpe til med betaling af partnere at opdatere CMS ift. reklame banner at udtænke SoMe-tiltag at skabe content til sociale medier og nyhedsbreve at hjælpe til med direkte kontakt til partnere at hjælpe til på kontoret generelt at assistere Direktøren med ad hoc opgaver mv. Du får: indsigt i en innovativ virksomhed, som drives af passion til mange forskellige online brancher en masse unge og sociale kollegaer, i et yderst laissez faire -arbejdsmiljø Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send os en ansøgning senest den 1. dec. 2018. Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Kunne du tænke dig at arbejde for Aalborgs hyggeligste virksomhed?

Plusservice ApS (en del af Internet Zoo Group) er en gruppe af online virksomheder, med speciale indenfor Dating, Gambling, Gaming og E-commerce, som har eksisteret i over 18 år.

Vi leder efter en profil, som:

 • er i gang med en uddannelse inden for Finansøkonom (praktikplads) eller allerede uddannet inden for lignende branche
 • er lærenem og effektiv på ethvert område indenfor IT
 • kan arbejde med mange forskellige type opgaver, selv uden for normale arbejdsområder

Det vil være en fordel hvis du:

 • har god erfaring med bogføring
 • har kendskab til e-conomics
 • har lidt kendskab til markedsføring generelt
 • har erfaring med SoMe

Du skal minimum:

 • kunne tale, skrive og forstå Engelsk på højt niveau
 • kunne håndtere Microsoft Excel (eller Google Sheets) på højt niveau

Dine opgaver bliver:

 • at opdatere mange ‘sheets’ fra både Økonomi såvel som Marketing afdelingerne
 • at gennemgå løbende afregninger fra bank
 • at bogføre til e-conomics
 • at download afregninger og eventuelt hjælpe til med betaling af partnere
 • at opdatere CMS ift. reklame banner
 • at udtænke SoMe-tiltag
 • at skabe content til sociale medier og nyhedsbreve
 • at hjælpe til med direkte kontakt til partnere
 • at hjælpe til på kontoret generelt
 • at assistere Direktøren med ad hoc opgaver mv.

Du får:

 • indsigt i en innovativ virksomhed, som drives af passion til mange forskellige online brancher
 • en masse “unge” og sociale kollegaer, i et yderst laissez faire -arbejdsmiljø

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send os en ansøgning senest den 1. dec. 2018. Ansøgninger bliver behandlet løbende.

Plusservice ApSAalborg2018-11-12T00:00:002019-01-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Samson Travel A/S søger bogholder til vores kontor i Aalborg Lufthavn

Samson Travel

Aalborg
Samson Travel søger en erfaren bogholder til vores kontor i Aalborg Lufthavn, der kan varetage det daglige bogholderi. Du er talstærk og detaljeorienteret, du er struktureret, engageret og ansvarsbevidst. Du trives med at løse administrative opgaver...
Indrykket:6. december 2018
Udløbsdato:17. december 2018

Bogholder / Kontorassistent / Blæksprutte

Plusservice ApS

Aalborg
Kunne du tænke dig at arbejde for Aalborgs hyggeligste virksomhed? Plusservice ApS (en del af Internet Zoo Group) er en gruppe af online virksomheder, med speciale indenfor Dating, Gambling, Gaming og E-commerce, som har eksisteret i over 18 år. Vi ...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019