Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bogholder med interesse for løn

Bogholder med interesse for løn 

Brejnholt Gruppen har i den seneste tid oplevet en stor vækst i omsætning, og vi søger derfor en erfaren bogholder til at styrke vores dygtige og travle økonomiafdeling.

Vores dagligdag foregår i et dynamisk miljø omgivet af el-værktøj og fibergipsplader. Her er bogstaveligt talt højt til loftet, faktisk over 8 meter.

Vi møder vores kunder og kolleger i øjenhøjde. Vi har en flad organisation, hvor indehavere og direktører er en del af den daglige arbejdsdag. Vi har en afslappet og direkte kultur, hvor der er plads til værkstedshumor med respekt for hinanden.

Som bogholder i Brejnholt Gruppen vil du arbejde sammen med et velfungerende team af andre bogholdere, trælastsælgere, lagermedarbejdere og computerspecialister. Din base bliver vores kontor i Højbjerg i det sydlige Aarhus, men det forventes, at der et par gange i kvartalet planlægges besøg i gruppens øvrige økonomiafdelinger med henblik på vidensdeling.

Om dig

Du har erfaring med forskellige former for bogholderiopgaver samt kendskab til eller interesse for lønadministration.

Du er hurtig på tasterne og arbejder uproblematisk med forskellige økonomisystemer og Excel. Du leder efter et job, hvor du kan dygtiggøre og udvikle dig, og hvori du kan se dig selv mange år frem i tiden. Den sociale del af jobbet betyder meget, og de gode kolleger er mindst lige så vigtige for dig, som de spændende arbejdsopgaver. Du kan starte med det samme eller i løbet af sommeren.

Om stillingen

Vores økonomiafdeling håndterer bogholderi- og telefonopgaver for alle gruppens selskaber. Funktionens opgaver omfatter bl.a.:

  • Debitorindbetalinger
  • Bankafstemninger
  • Kreditorbetalinger og -afstemninger
  • Fakturering og rykkerprocedure
  • Månedsafslutning, herunder moms, anlæg og andre afstemninger
  • Lønadministration

Er det lige dig? 

Send en ansøgning, hvor du fortæller om dig selv, dine interesser og din motivation for at søge på linket:

Ansøgningsfrist 5. august 2019, samtaler gennemføres i uge 33.

Har du spørgsmål, så ring eller skriv til regnskabschef Helle Matthiesen på 54 55 48 48 eller hmt@brejnholt.dk


Firmaprofil

Brejnholt Gruppen er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med afdelinger i vækstbyer i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Vi beskæftiger i dag 300 medarbejdere, og med en årlig omsætning på mere end 1,3 mia.kr er vi en af Danmarks 500 største virksomheder. Vi er medlem af den landsdækkende, frivillige indkøbs- og markedsføringskæde XL-BYG.

På trods af vores størrelse, bygger vores forretningsånd på et nærhedsprincip, hvor vi lægger så mange beslutninger som muligt ud til den enkelte medarbejder. Vi lægger vægt på samarbejde og relationer med både kunder og leverandører, så tingene kommer til at ske. Vi bakker op om initiativer, der understøtter bæredygtigt byggeri, og vi sigter også efter, at vore egne byggerier genbruger eksisterende faciliteter i det omfang, det giver mening.


Søg nuMere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.