Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bogholder med relevant faglig baggrund søges

Hos Hansen Huse har vi samlet de bedste kompetencer, og en bred erfaring fra arkitekttegnet boligbyggeri gennem mere end 50 år.

Vi har travlt med at opfylde boligdrømme for vores mange kunder, og oplever stor efterspørgsel på vores huse. Derfor søger vi en administrativ medarbejder. Stillingen er et vigtigt led i at understøtte virksomhedens service profil, og det er en fordel, at du har erfaring med lignende opgaver.

 

Om jobbet

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Assistere med opgaver i bogholderiet og receptionen
  • Lønkørsel og HR-relaterede opgaver.

 

Vores forventninger til dig

Rollen som administrativ medarbejder er for dig, der trives med ansvar, kommunikation, samt alsidige og spændende opgaver. 

Du skal derfor være erfaren og dygtig i brugen af PC og office pakke, snakke flydende dansk og være dygtig til at formulere dig mundtligt såvel som skriftligt.

Du har en mangeårig og relevant faglig baggrund som bogholder, har erfaring med administrative opgaver og arbejder struktureret, som naturligt vil sætte dig i stand til at løse de mangeartede opgaver der findes i jobbet.

Derudover skal du være udadvendt, positiv og god til at holde mange bolde i luften på én gang. Du er detaljeorienteret, og har evnen til at organisere og prioritere dine egne opgaver og ansvar.

 

Vi tilbyder

En spændende arbejdsdag i en dynamisk virksomhed med en god og uformel stemning samt mange engagerede kollegaer. Her vil du kommer til at indgå i et team med højt kvalificerede kolleger, hvor du vil få et selvstændigt, inspirerende og personligt udfordrende job.

Vi tilbyder løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer, velordnede ansættelsesforhold, firmatelefon samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Arbejdssted

Arbejdet vil primært foregå fra vores kontor på H.C. Ørsteds Vej 18, 6000 Kolding.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til mail@hansenhuse.dk

Såfremt du ikke har modtaget en tilbagemelding inden jobopslagets udløb, er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.