Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bogholder søges til projektansættelse med henblik på fast stilling

For Energi Danmark søger Randstad en erfaren bogholder. Du bliver en del af et team bestående af 8 kolleger i bogholderfunktionen samt 6 kolleger, der varetager regnskabsaflæggelse mv.

Om Energi Danmark

Energi Danmark er en af Danmarks førende energihandelskoncerner med aktiviteter inden for fysisk og finansiel elhandel, CO2-handel, handel med gas og vindenergi og porteføljeforvaltning. Energi Danmark er i dag Danmarks største aktør på markedet for handel af el til erhvervskunder og har datterselskaber i Sverige, Finland, Norge og Tyskland samt planer om yderligere ekspansion i Norden såvel som i resten af Europa. Virksomheden er velkonsolideret med en solid ejerkreds og deltager aktivt i sikringen og videreudviklingen af et velfungerende el- og energihandelsmarked i Nordeuropa.

Hvad tilbyder Energi Danmark

Du vil blive en del af et engageret team i en international organisation med højt til loftet og et uformelt arbejdsmiljø.
Hvis du motiveres af ansvar og trives med at arbejde selvstændigt, stabilt og struktureret – så er dette måske jobbet for dig!

Ansvarsområder:

Arbejdet består af mange forskellige facetter, hvilket vil give dig en varieret arbejdsdag. Opgaverne, du skal varetage, vil bl.a. bestå af følgende:
-Kontering og bogføring af bilag
-Registrering af indbetalinger
-Afstemningsopgaver
-Periodiseringer
-Fakturering
-AMC (bankbetalinger)
-Workflow
-Ansvar for fællespostkassen
-Opsætning af årsregnskaber
-Gennemgang af udenlandske fakturaer og valutatjek
-Ad hoc-opgaver

Din profil:

Du er god til at bevare overblikket, også i pressede situationer. Din uddannelsesmæssige baggrund kan f.eks. være økonomiassistent, kontorassistent med speciale i økonomi, revisorassistent eller lignende. Vi forestiller os, at du har en solid erfaring med bogholderiopgaver. Som person er du målbevidst og tager initiativ i dit arbejde. Du har en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver og fokus på de små detaljer, hvilket sikrer, at du fanger eventuelle fejl. Samtidig er du god til at kommunikere og samarbejde med dine kolleger.

Derudover har du følgende kvalifikationer:

-Erfaring med Axapta
-Du er Excel-bruger på højt niveau og har arbejdet med pivottabeller og lookup
-Kendskab til årsregnskaber, afstemninger samt anlægsafstemninger
-Du kan kommunikere fejlfrit på såvel dansk som engelsk

Vi lægger vægt på, at du selvstændigt kan håndtere de arbejdsopgaver, der er i et bogholderi. Yderligere er det en fordel, hvis du kan se muligheder for optimering af processer og arbejdsgange, også IT-mæssigt, og ikke er bange for at foreslå, hvordan dette kan gøres anderledes fremadrettet.
Vi håber, at dette har vakt din nysgerrighed, og ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Team Lead Frank Jensen på tlf. 27609954.

Denne rekruttering varetages af Randstad, og alle henvendelser bedes rettes hertil.

Om Randstad

Randstad er en del af den internationale Randstad Group, som med en årlig omsætning på € 23,7 mia. er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.