Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bogholder til fast deltidsstilling - 2 dage pr. uge

Du mestrer hele paletten inden for regnskab

Jobbet:

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Blommenslyst, en selvstændig bogholder til en fast deltidsstilling 2 dage om ugen. Opstart er hurtigst mulig.

Som bogholder skal du varetage en bred vifte af regnskabsopgaver i en handels- og grossistvirksomhed, hvor du får ansvaret for den daglige bogføring for 3 selskaber samt en tysk afdeling.

Opgaver:

  • Daglig bogføring af bilag
  • Afstemninger, betalinger og moms
  • Håndtering af faktura
  • Præsentation af tal i Excel
  • Håndtering af remburser
  • Lønkørsel i Dataløn (2 funktionærer og 12 timelønnede)
  • Klargøring til revision
  • Dokumentudfyldelse til bank

Ad hoc administrative opgaver vil også forekomme, idet du arbejder tæt sammen med virksomhedens direktør og bistår ham i forskellige sammenhænge.

Vi forventer:

Du har en relevant uddannelse, solid erfaring med bogholderi og behersker de gængse regnskabsdiscipliner. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en handelsvirksomhed, men ikke et krav. Vi forventer, at du har grundlæggende kendskab til IT, herunder Navision samt Microsoft Office pakken og gerne e-conomics. Behersker du tysk og engelsk i skrift og tale, er det en fordel.

Din person:

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver med et godt overblik og forståelse for at prioritere indsatsen. Din arbejdsstil er effektiv, og det er naturligt for dig at tage ansvar og ejerskab for opgaverne. Det er vigtigt, at du trives med selvstændigt arbejde, idet du nogle dage sidder alene på kontoret. Kvalitet i opgaverne og personlig integritet vægtes højt.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en mindre handels- og grossistvirksomhed beliggende i flotte lokaler i Blommenslyst. Som bogholder bliver du direktørens højre hånd og får en stor grad af frihed under ansvar. Virksomhedens kultur er præget af faglig stolthed og en stærk fælles ånd. Du får en arbejdsplads med fleksibilitet og tilrettelægger selv dine timer efter aftale.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send et cv og en motiveret ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Bogholder deltid”. Skriv gerne, hvorfor en deltidsstilling er ideel for dig. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marianne Rishede alle hverdage på 70152010.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.