Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bogholdere og regnskabsassistenter


Hos PersonaleBørsen oplever vi en stigende efterspørgsel efter bogholdere og regnskabskyndige vikarer, til kortere og længerevarende vikariater over hele landet.

Baggrunden for vikariaterne er mange, sygemeldinger, barsel, pukkel der skal arbejdes ned, øget salg der øger presset på bogholderiet etc. - fælles for de fleste af vores vikariater er, at du skal kunne starte relativ hurtigt.

Kendetegnende for vores vikarer er, at de er omstillingsparate og ikke være bange for nye udfordringer. Nysgerrig af natur og går til opgaven med krum hals.

Hos Personalebørsen bestræber vi os altid på at finde det perfekte match mellem kundes ønsker og krav, og vikarens kompetencer - det betyder ofte - og i ca. 20% af vores vikariater, at vikaren bliver fastansat hos kunden. Derfor er det vigtigt at du I dit CV angiver hvilke økonomisystemer du har kenskab til fx. Axapta, Navision, SAP, E-conomic etc.

Du har måske også erfaring med Løn indenfor Bluegarden, proløn, SAP eller et helt fjerde - angiv det I dit CV, så har vi større chance for at matche dig med en kunde - og forhåbentlig en fastansættelse over tid.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her