Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bogholderi og administration

Er du godkendt til Flexløn og måske allerede er i job, men drømmer om mere ansvar og et positivt og inspirerende arbejdsklima sammen med 15 kollegaer, så kunne denne stilling måske være en mulighed for dig.....

Vi er netop lige blevet udråbt som en af fremtidens vækstvirksomheder idet; vi har modtaget Gazelle-prisen 2016. Vores vækst vil envidere stige med ca. 50 % i 2017 og væksten ser også ud til strække sig ind i 2018.

Til at hjælpe os, og være en del af vores succes; søger vi en god administrativ person til at indgå i vores team af engagerede medarbejdere.

Vi arbejder med økonomisystemmet E-conomic og anvender en del regneark til understøtning af registreringer og styringer.

Du skal have god erfaring og være driftsikker med bogføring, ligesom du skal være en person der værdsætter faste systemmer og orden. Det vil selvfølgelige være et plus, hvis du allerede er godt kørende med E-conomic.

Hvis du kan se dig selv som en ny værdifuld medarbejder hos os, så skrive en fyldestgørende ansøgning med relevante bilag. Vi er ret hurtige til, at kalde rette personer ind til en drøftelse omkring de fremtidige muligheder.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her