Bogholderi og administration

Drømmer du om mere ansvar og muligheden for at være med i en voksende virksomhed der nu starter helt ny afdeling i Aalborg, så er du måske vores nye administrative medarbejder med ansvar for bogholderi.

Til vores nye afdeling i City Syd - Aalborg søger vi en god administrativ person til at indgå i vores team af engagerede medarbejdere.

Vi arbejder med økonomisystemmet E-conomic, proløn og anvender forskellige andre platforme til styring af virksomheden.

Du skal have god erfaring og være driftsikker med bogføring, ligesom du skal være en person der værdsætter faste systemmer og orden. Det vil selvfølgelige være et plus, hvis du allerede er godt kørende med E-conomic.

Vi forestiller os du er i periode af livet hvor det passer dig med deltid (20-25timer), og evt. på sigt gå op i arbejdstid.

Hvis du kan se dig selv som en ny værdifuld medarbejder hos os, så skrive en fyldestgørende ansøgning med relevante bilag.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Bogholder med erfaring fra bilbranchen søges!

Kolbeck Vikar & Rekruttering ApS

Viborg
Bogholder med erfaring fra bilbranchen søges Vil du være en teamplayer i et af landets bedste bilhuse? Er du en fleksibel og pligtopfyldende bogholder? Så har vi jobbet til dig! Jobbet Debitor- kreditorstyring Moms Opgaver med registreringsafgift Di...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018

Bjerringbro Idræts-& Kulturcenter

BJERRINGBRO IDRÆTSPARK

Viborg
Da vores nuværende bogholder efter 20 års tro tjeneste går på pension, søges erfaren bogholder til administrationen.2 20 25 timer pr uge. Arbejdsopgaver: Bogholderi med daglig kontering og afstemning Debitor-og kreditorstyring Fakturering Moms Måned...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Bogholder

MODERNE KORNBEHANDLING ApS

Ikast-Brande
Vi søger en alsidig bogholder til varetagelse af vort kontor i Tørring. De primære opgaver vil være fakturering, bogholderi og lønbehandling, men der vil også være diverse forefaldende ad hoc kontoropgaver. Moderne Kornbehandling er en virksomhed i ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018