Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Boligbyggesagsbehandler til Byg og BBR

Svendborg Kommune søger ny byggesagsbehandler til Byg og BBR

Vil du vil være med til at gøre en forskel for borgere og erhvervsliv i Svendborg Kommune, så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Det går stærkt i Svendborg. Vi har travlt i byggesagsafdelingen og søger derfor en dygtig og serviceorienteret byggesagsbehandler til administration af byggeloven og planloven på boligområdet. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Hvad får du?
Du får ansvaret for dine egne sager, og du kommer til at arbejde med byggesagsbehandling i bred forstand. Du løser alle dele af sagerne, der har med byggeloven, planloven og øvrige relaterede lovgivninger at gøre – med god sparring fra dine kolleger.
 
Vi vil gøre en forskel for vores borgere og erhvervsliv. Derfor løser vi opgaverne i dialog med ansøgerne, ligesom vi arbejder tæt sammen med vore kolleger i de øvrige afdelinger, for på den måde at sikre helhed i opgaveløsningen. Det er afgørende, at borgere og virksomheder oplever, at de får en god behandling hos os. Vi arbejder værdibaseret med fokus på helhed i opgaveløsningen, borgeren i centrum, læring og udvikling, samt trivsel.
Vi tilbyder dig et fagligt udfordrende, travlt, humørfyldt og engageret miljø, hvor ikke to dage er ens. Du bliver en del af afdelingen Byg og BBR, som består af 26 medarbejdere, der varetager alle former for byggesager, udstykningssager og landzonesager.
 
Blandt dine arbejdsopgaver vil være boligbyggesager, plansagsbehandling, straksafklaring, dialogmøder, tilsyn på byggesager, og meget mere.

Hvad får vi?
Vi ser gerne, at du har erfaring inden for behandling af byggesager, men det er ikke et definitivt krav.

Derudover forestiller vi os, at du har en relevant uddannelse, måske arkitekt, ingeniør, konstruktør, byggetekniker eller lignende, men din baggrund er ikke afgørende. Det afgørende er, at du kan indgå i et stærkt fagligt team og evner at samarbejde, besidder en løsningsorienteret tilgang til byggesagsbehandlingen og formår at tænke i helheder, herunder tværgående samarbejde med andre afdelinger i kommunen. Det er vigtigt, at borgerne oplever os som en samarbejdspartner, der er med til at sørge for, at sagerne når i mål.

Vi lægger også vægt på, at du har drive, og at du tager ansvar og skaber resultater. Derudover er det vigtigt, at du er en holdspiller og besidder systematik og disciplin i opgaveløsningen.

Læs mere om Svendborg Kommune på www.svendborg.dk

Tiltrædelse
1. december 2020 eller hurtigst muligt derefter.

Ansættelsesvilkår
Vi tilbyder en fuldtidsstilling. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Der er mulighed for at forhandle individuel kvalifikationsløn.

Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Vium Fristed på tlf. 21 67 43 75.

Ansøgningsproces
Ansøgningsfrist: Søndag den 22. november 2020

Samtaler forventes afholdt torsdag den 26. november 2020.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.