Boligrådgivere til Bolig- og Beskæftigelsesenheden

Fire boligrådgivere søges til Bolig- og Beskæftigelsesenheden i Socialforvaltningen i Københavns Kommune.   
  
Er du tiltrukket af at gøre en forskel for de borgere, som er i fare for at miste deres bolig, og kan du kunsten at koordinere? Så er vi på udkig efter dig. Vi søger fire boligrådgivere til vores engagerede boligrådgivergruppe, hvoraf den ene stilling er et barselsvikariat.   
  
Som boligrådgiver skal du arbejde med følgende opgaver   
 • Forebyggelse af fogedudsættelser. Her handler det i høj grad om at udrede borgerens situation og opsøge borgeren i hjemmet for at give råd og vejledning. Derudover skal der koordineres med fx boligselskaber, advokater, fogedretten og andre relevante aktører   
 • Fastholdelse af borgere i egen bolig. Opgaverne består bl.a. i at afdække de problemer, der er omkring borgeren og boligen samt bistå med løsninger heraf   
 • Indslusning af boliganviste borgere til egen bolig. Arbejdet består i at få borgeren etableret i egen bolig, herunder praktisk støtte i forbindelse med indflytningen samt hjælp til at blive en del af det lokale bo- og levemiljø   
Vi søger   
Boligrådgivere med praktisk erfaring fra socialt arbejde og gerne med flair for sagsbehandling af socialt udsatte borgere.   
  
Du har kendskab til den sociale lovgivning og dine kompetencer kan være en mellemlang videregående uddannelse såsom socialrådgiver, pædagog eller du kan have kvalifikationer fra det boligsociale område.   
  
Du skal trives med det opsøgende arbejde og være god til at få kontakt til og samarbejde med udsatte borgere i boligmiljøerne. Samtidig skal du kunne indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med enhedens øvrige medarbejdergrupper og med medarbejdere fra Borgercenter Voksnes andre enheder. Derudover skal du være i stand til at være i dialog med repræsentanter fra den almene boligsektor, kommunale samarbejdspartnere og andre relevante aktører omkring opgaveløsningen.   
  
Vi forventer, at du   
 • Er psykisk robust, ansvarlig, handlekraftig og kan arbejde selvstændigt samt struktureret   
 • Er god til at løse konflikter og komme med kreative løsningsforslag  
 • Kan se fordele ved mange forskellige tværfaglige samarbejdspartnere, og er i stand til at koordinere imellem dem   
 • Har gode kommunikationsevner og erfaring med skriftlig dokumentation   
 • Trives med en til tider travl hverdag med akutte opgaver   
Hvem er vi   
Bolig- og Beskæftigelsesenheden er en bydækkende enhed i Socialforvaltningens Borgercenter Voksne. Borgercenter Voksnes målgruppe er udsatte og psykisk syge borgere, og målet er at støtte borgerne i at være en del af samfundet, på egne og samfundets betingelser.   
  
Bolig- og Beskæftigelsesenheden bidrager til dette mål ved at finde, udvikle og anvise mulige veje til mestring af et godt liv for socialt og psykisk udsatte borgere. Boligindsatsen spiller her en vigtig rolle, fordi en bolig for de fleste mennesker er en base, hvorfra andre forhold, der giver livet værdi, kan udspringe. Boligindsatsen er også en sammenhængende og integrerende indsats, hvor der skabes sammenhænge mellem borgere, professionelle aktører og civilsamfund.   
  
I Bolig- og Beskæftigelsesenheden er vi 110 medarbejdere, der arbejder med forskellige indsatser inden for bolig og beskæftigelse. Som boligrådgiver bliver du del af en engageret boligrådgivergruppe på 20 medarbejdere. Bolig- og beskæftigelsesenheden er fysisk placeret i København NV og på Amager. Du får base et sted, men du skal være indstillet på at arbejde på begge adresser.   
  
Vi tilbyder   
 • Engagerede og kompetente kollegaer, der gerne tager ansvar for kvalitet og udvikling   
 • En arbejdsplads, hvor kompetenceudvikling er i fokus   
 • Et spændende og afvekslende job   
 • Supervision   
Løn- og ansættelsesvilkår   
Sker i henhold til gældende overenskomst, herunder reglerne om ny løn. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt med mulighed for at aftale nedsat arbejdstid ned til 31 timer ugentligt.   
  
Stillingerne er til besættelse den 1. april 2018. Ansættelsessamtaler afholdes den 27. og 28. februar 2018.   
  
Yderligere oplysninger   
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Nan Andersen 6162 2105.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 22. februar 2018   
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her