Boligsocial medarbejder

Startboliger, Gøteborg Allé

Østjysk Bolig søger en engageret og initiativrig boligsocial medarbejder til vores ungdomsboligafdeling på Gøteborg Allé. Afdelingen blev grundlagt den 1. september 2016 og består af 94 ungdomsboliger, hvoraf 15 er startboliger.

Startboliger er en boligtype, hvor udsatte unge i alderen 18-24 år kan få en god start i egen bolig, hvor der er tilknyttet hjælp via en boligsocial medarbejder. Startboligerne vil være den boligsociale medarbejders primære fokus. Den primære målgruppe for startboligerne er unge med problemstillinger som f.eks. hjemløshed, misbrug, psykisk sårbarhed, dårlig økonomi, kriminalitet, manglende socialt netværk, rodløshed og begrænset arbejdsmarkedstilknytning.

Projektet bygger på ideen om at bringe unge mennesker med forskellige ressourcer sammen og herudfra skabe et socialt bæredygtigt miljø, der danner rammen for inkluderende naboskaber. Anvisningen til startboligerne sker i samarbejde med startboligprojektets styregruppe.

Om stillingen

Din primære opgave vil være at vejlede den enkelte beboer i startboligen, og have en koordinerende funktion i forhold til at henvise til rette tilbud, myndighed, virksomhed osv.

Du skal som boligsocial medarbejder varetage følgende opgaver:

 • Bidrage til at sikre en velfungerende afdeling ift. beboertrivsel, drift, tryghed og fællesskab.
 • Du vil i rollen som boligsocial medarbejder have et særligt fokus på beboerens boligsituation – både ved indflytning, og under og ved videre boligsøgning, når dette bliver aktuelt for beboeren.
 • Ansvarlig for screening af relevante startboligbeboere med fokus på at sikre den sociale sammenhængskraft i afdelingen.
 • Sikre skabelse af et inkluderende miljø, der indbyder beboerne til at tage del i og blive en del af et eller flere meningsfulde fællesskaber.
 • Indgå i og facilitere et samarbejde med og mellem stedets beboere, afdelingsbestyrelsen, kommunale samarbejdspartnere, ejendomsserviceteknikere mv. Du vil have som opgave at skabe synergi på tværs i forhold til ovenstående aktører.
 • Konflikthåndtering – hjælpe beboerne med at håndtere indbyrdes konflikter, inden de vokser sig store.
 • Plante frø og yde støtte, så startboligbeboerne motiveres til at få en selvstændig tilværelse og fastholde egen bolig.

Vi tror som boligorganisation, at beboerinddragelse er en væsentlig faktor for trivslen i en boligafdeling. Derfor vil du også have en understøttende rolle i forhold til beboerdemokratiets udfoldelse og bidrage med at sætte rammerne herfor.

Om dig

 • Du kan arbejde selvstændigt og er reflekterende over egen praksis.
 • Du befinder dig godt med at arbejde alene og kan være rammesættende for eget arbejde.
 • Du er tålmodig, lyttende, ressourceorienteret, fleksibel og vedholdende.
 • Du tør bruge dig selv i dit arbejde og har mod på at komme ind på livet af andre.
 • Du har en socialfaglig uddannelse eller særlig erfaring med målgruppen/lignende arbejde.
 • Du trives godt i et miljø med unge mennesker.

Ansættelsesvilkår

Stillingen inkluderer aftenarbejde og er med tiltrædelse den 1. april 2018. Der aftales nærmere med ansøger, om stillingen skal være på 30 eller 37 timer.

Ansættelsen er organisatorisk placeret hos Østjysk Bolig, men indsatsen forventningsafstemmes løbende mellem beboerne i afdelingen, Center for Akutte og Opsøgende Indsatser, samt Østjysk Bolig. Du vil have base i afdelingens fællesrum samt have en kontorplads til rådighed i ejendommen. Dit arbejde kan ligeledes forventes at udfolde sig i beboernes hjem. Arbejdet indebærer en væsentlig del alenearbejde.

Du vil få faglig sparring via regionalt og nationalt netværk for boligsociale medarbejdere i startboliger. Derudover er Østjysk Bolig ved at opbygge et netværk for vores boligsociale medarbejdere, hvor du ligeledes vil kunne søge faglig sparring.

Løn og pension forhandles individuelt med udgangspunkt i gældende overenskomster.

Har du spørgsmål, kan du kontakte udviklingschef Kim Kjærgaard på telefon 8744 7589 eller mail kik@ojba.dk.

Ansøgning

Send skriftlig ansøgning, CV samt anden relevant bilag til info@ojba.dk senest fredag den 23. februar kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt 26. og 27. februar.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Trancit søger dygtige social- eller sundhedsfaglige medarbejdere til socialpædagogisk arbejde - faste stillinger samt vikarer til opstart af ny enkeltpersons-institution

Trancit

Har du lyst til at gøre en forskel for en borger, der kræver en særlig indsats? Har du motivationen til at sætte dit professionelle aftryk og fra start være med til at skabe en bærende kultur og rammerne for et nyt 107 tilbud? Så glæder vi os til at...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Bo- og Beskæftigelse søger pædagog til Krogen

Fabos

Aarhus
Vi søger snarest, en ny kollega, til en fast pædagogstilling på Krogen, stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Om, Bo og beskæftigelse og Krogen: Bo og Beskæftigelse omfatter fabos og Åhusene, som helhed. Helheden består af 5 bo-en...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Bo- og Beskæftigelse søger pædagog til Gr. 3

Fabos

Aarhus
Vi søger en ny pædagogisk kollega til et årsvikariat i gr. 3, stillingen er på 32 timer ugentligt. Om, Bo og beskæftigelse og Gr. 3: Bo og Beskæftigelse omfatter fabos og Åhusene, som helhed. Helheden består af 5 bo-enheder, et aktivitetscenter og e...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Socialpædagog til Bakkehuset

Bakkehuset

Silkeborg
Bakkehuset Fuglemosevej 13 19, 8620 Kjellerup søger en ny medarbejder pr. 1. april 2018 på baggrund af et barselvikariat for socialpædagog. Socialpædagog søges til en 30 timers barselsorlovsstilling i varieret arbejdsplan mellem aften- og dagarbejde...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Socialpædagog til GAIA Museum Outsider Art

Randers Kommune

Randers
Ønsker du en farverig hverdag med mange mennesker omkring dig, og er du dygtig til både praktisk og pædagogisk arbejde? GAIA Museum Outsider Art leder efter en pædagog eller en person med tilsvarende kvalifikationer. Stillingen består af pædagogisk ...