BOMIDTVEST SØGER INSPEKTØR MED STÆRK PERSONLIGHED

 

Vi søger en kollega med en god kommunikationsevne og en som kan være inspirator og sparringspartner for vores ejendomsfunktionærer.

Stillingen
Du får ansvaret for vedligeholdelse og udvikling af ca. 1/3 af vores boligmasse. Til denne boligmasse er tilknyttet 7 dygtige viceværter.

Det er inspektørens ansvar at sikre, at bygningsmassen drives økonomisk ansvarligt, at der ydes en god service til vore beboere og at bygningerne samt tekniske installationer holdes i en god stand. Det er ligeledes inspektørens opgave, at gennemføre mindre renoveringsopgaver samt bistå projektafdelingen ved gennemførelse af større helhedsplaner.

Du har en faglig baggrund for at lave bygningstilsyn. Du er på forkant med udviklingen og trives godt i et professionelt og travlt miljø. Du skal kunne uddelegere opgaver i tillid og sikre faglig kvalitet.

Forventet tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Forventninger til dig:
Du skal kunne møde mennesker med tillid og respekt samt have tålmodighed og gennemslagskraft.

Du er dygtig til at formidle et budskab, er beslutningsdygtig og serviceminded.

Du har en baggrund som håndværker efterfulgt af en videregående uddannelse som bygningskonstruktør eller lignende.

Du skal kunne håndtere administrative opgaver og er erfaren it-bruger.

Kendskab til branchen en fordel, dog ikke et krav.

Vi tilbyder:
Inspektøren indgår i et driftsteam, hvor løbende forbedringer, samarbejde og effektiviseringer, er grundlaget for den fortsatte udvikling af Bomidtvest.

Du tilbydes gode løn- og ansættelsesmæssige forhold, som modsvarer kravene til jobbet og dine kvalifikationer. Gode personaleforhold herunder personaleforening, mad- og frugtordning, sundhedsforsikring o.a. Stilling forudsætter kørekort (B) og egen bil.

Der vil være få aftenmøder.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Per Dyhr Jensen telefon 21 47 14 37 – mail pdj@bomidtvest.dk eller driftschef Karsten Kongsgaard telefon 42 92 48 07 – mail kark@bomidtvest.dk.

Skriftlig ansøgning sendes til pdj@bomidtvest.dk og skal være os i hænde senest 28. februar 2021. Samtaler vil blive afholdt løbende.

 

 

Bomidtvest med hovedsæde i Ikast, varetager administration af boliger i en lang række kommuner i Midt- og Vestjylland. Bomidtvest bygger, administrerer og udlejer alle typer boliger, herunder studieboliger, familieboliger, senior- og ældreboliger med i alt ca. 3.600 lejemål. Der er p.t. i alt ansat 46 medarbejdere, 19 i administrationen, 22 ejendomsfunktionærer og 5 boligsociale (tidsbegrænset)

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.