Bone's Horsens søger ny kok - faglært er ikke et krav

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Horsens, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Start d. 1. august.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330046401Phoenix-6feb6d3812019-06-21T00:00:00Bone's Horsens søger ny kok - faglært er ikke et krav

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Horsens, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Start d. 1. august.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Horsens, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Start d. 1. august. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!11jobnet6feb6d38100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-14T00:00:000000https://bonesrestauranteras.hr-skyen.dk/show-job/453420EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-SkjernEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerning3549961Bone's Restauranter A/S11Rædersgade 38700HorsensDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent781061JobNet5007509500750910019-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6feb6d38https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6feb6d38https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6feb6d38&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6feb6d38&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos Bone's Restauranter A/S tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362110492noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330047408Hotel Fjordgården søger en dygtig faglært kokBasic På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi en medarbejder, der vil faget. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel. Som kok hos Hotel Fjordgården vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Hotel Fjordgården til det bedste valg. Varierende arbejdstider vil forekomme. Arbejdsopgaver: Opbakning og eksekvering af selskaber, konferencer à la carte. Er du den medarbejder vi står og søger?Send os din ansøgning og dit CV via knappen Send ansøgning Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Nicklas Nielsen på tlf.: 40489023 eller F B chef Kurt Bøndergaard på tlf: 20135303 Se mere på vores ansøgersite: https: hotelfjordgaarden.brandero.com
På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt.

Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi en medarbejder, der vil faget. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel.

Som kok hos Hotel Fjordgården vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger.

Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Hotel Fjordgården til det bedste valg. Varierende arbejdstider vil forekomme.

Arbejdsopgaver:
Opbakning og eksekvering af selskaber, konferencer & à la carte.

Er du den medarbejder vi står og søger?
Send os din ansøgning og dit CV via knappen "Send ansøgning"
Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Nicklas Nielsen på tlf.: 40489023 eller F&B chef Kurt Bøndergaard på tlf: 20135303





Se mere på vores ansøgersite: https://hotelfjordgaarden.brandero.com

ORS/Small/9d9ab618_logo.pngHOTEL FJORDGÅRDEN A/SRingkøbing2019-06-21T11:00:22.2702019-07-25T00:00:00
330036196KokRobot Jobbeskrivelse: Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel. Dine personlige og faglige kompetencer: Faglært kok, gerne med god erfaring og et godt humør Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hoved koldt i situationer hvor der er travlt. Du leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i Restauranten med sans for smag og detaljer Iderig, kreativ og bidrager til vores sammensætning af menu Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver: Grundtilberedninger Kontrol af råvarer Præsentation af menuer i restauranten Oplæring af nye elever og kolleger Varetage og køre et a la carte service Vi tilbyder: At du bliver en del af et super team, med fantastiske omgivelser og udsigt til Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg. Gode kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores værdier. Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle, Kan du sige ja tak til overstående så kan du tage kontakt til Køkkenchefen Børge Jensen på kokkengolf@hotelferdinand.dk

Jobbeskrivelse:

Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub.  Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel.

Dine personlige og faglige kompetencer:

Faglært kok, gerne med god erfaring og et godt humør

Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen

Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset

Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hoved koldt i situationer hvor der er travlt.

Du leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i Restauranten med sans for smag og detaljer

Iderig, kreativ og bidrager til vores sammensætning af menu

Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver:

Grundtilberedninger

Kontrol af råvarer

Præsentation af menuer i restauranten

Oplæring af nye elever og kolleger

Varetage og køre et a la carte service

Vi tilbyder:

At du bliver en del af et super team, med fantastiske omgivelser og udsigt til Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg.

Gode kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores værdier.

Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle,

Kan du sige ”ja tak” til overstående – så kan du tage kontakt til Køkkenchefen Børge Jensen på kokkengolf@hotelferdinand.dk

 

Silkeborg GolfklubSilkeborg2019-06-05T00:00:002019-07-29T00:00:00
330041828Uddannet kokRobot Vi søger en dygtig og selvstændig uddannet kok (gerne med ledelseserfaring) til Kibæk Krydsfelts køkken og caf pr. 1-8-19 eller hurtigst muligt derefter. Vi kan garantere min. 27 timer om ugen, men du skal være indstillet på, at der kan komme flere timer periodevis. Jobbet består i tilberedning af mad til ca. 150 vuggestue- og børnehavebørn, dagligdagsretter, festmad m.m., rengøring og egenkontrol. Vi værdsætter flg. kvaliteter hos dig: Selvstændighed, da vi forventer du kan stå alene med arbejdet Fleksibilitet, da en del af arbejdstiden er på skæve tidspunkter som aften og weekendarbejde Overblik ordenssans, så hele køkkenet ikke flyder og at du kan hovedet koldt i pressede situationer Samarbejdsvillig, da vores køkken består af et team på 3, samt flere unge piger som hjælper til om aftenen og i weekenden. Desuden fordres et tæt samarbejde med ledelsen. Serviceminded og kundeorienteret, vi er et åbent hus, hvor vores bruger kunder gerne stikker hovedet ud i køkkenet Vi kan tilbyde dig: En meget god arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejde, godt humør og fleksibilitet højt Mulighed for at du kan udvikle dig indenfor faget og prøve dig selv af Ansøgning med CV samt anden relevant information, sendes til cafe@kibaekkrydsfelt.dk Ansøgningsfrist: Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Belinda Lund Mogensen på 30615818

Vi søger en dygtig og selvstændig uddannet kok (gerne med ledelseserfaring) til Kibæk Krydsfelts køkken og café pr. 1-8-19 eller hurtigst muligt derefter. Vi kan garantere min. 27 timer om ugen, men du skal være indstillet på, at der kan komme flere timer periodevis.

Jobbet består i tilberedning af mad til ca. 150 vuggestue- og børnehavebørn, dagligdagsretter, festmad m.m., rengøring og egenkontrol.

Vi værdsætter flg. kvaliteter hos dig:

  • Selvstændighed, da vi forventer du kan stå alene med arbejdet
  • Fleksibilitet, da en del af arbejdstiden er på skæve tidspunkter som aften og weekendarbejde
  • Overblik/ordenssans, så ”hele køkkenet ikke flyder” og at du kan hovedet koldt i pressede situationer
  • Samarbejdsvillig, da vores køkken består af et team på 3, samt flere unge piger som hjælper til om aftenen og i weekenden. Desuden fordres et tæt samarbejde med ledelsen. 
  • Serviceminded og kundeorienteret, vi er et åbent hus, hvor vores bruger/kunder gerne stikker hovedet ud i køkkenet

Vi kan tilbyde dig:

  • En meget god arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejde, godt humør og fleksibilitet højt
  • Mulighed for at du kan udvikle dig indenfor faget og prøve dig selv af

 

Ansøgning med CV samt anden relevant information, sendes til cafe@kibaekkrydsfelt.dk 

Ansøgningsfrist: Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Belinda Lund Mogensen på 30615818

 

Kibæk KrydsfeltKibæk2019-06-14T00:00:002019-08-07T00:00:00
330041924Svostrup Kro søger en dygtig kokRobot Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok? Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg. Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader restauranten med en god oplevelse. Vi tilbyder dig: Gode arbejdsforhold og attraktive arbejdsvilkår. Et spændende miljø og skønne omgivelser, samt gode kollegaer. Du skal kunne lave mad, efter gamle stolte traditioner, med masser af kærlighed til gode råvarer gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost, til mere elegante kreative retter. Vi sætter en ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte- sager til drikke, som øl snaps. Vi bruger, hvor det er muligt, lokale og gerne økologiske vare. På Svostrup Kro bruges meget tid ressourcer på elevarbejde sociale eksperimenter. Vi forlanger meget af vores elever ansatte, samtidig med at vi gør dem dygtige godt rustet til den vilde verden....Vores mission er glade gæster, så vi håber at De vil få en uforglemmelig oplevelse i historiske vingesus kærlig opmærksomhed i form af god service et godt måltid mad. Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto. drs@svostrup-kro.dk MVH. Dragan Svostrup Kro 21930709

Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok?

Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg.

Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader restauranten med en god oplevelse.

Vi tilbyder dig: Gode arbejdsforhold og attraktive arbejdsvilkår. Et spændende miljø og skønne omgivelser, samt gode kollegaer.

Du skal kunne lave mad, efter gamle stolte traditioner, med masser af kærlighed til gode råvarer & gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost, til mere elegante & kreative retter. Vi sætter en ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte- sager til drikke, som øl & snaps. Vi bruger, hvor det er muligt, lokale og gerne økologiske vare.

På Svostrup Kro bruges meget tid & ressourcer på elevarbejde & sociale eksperimenter. Vi forlanger meget af vores elever & ansatte, samtidig med at vi gør dem dygtige & godt rustet til den "vilde" verden....Vores mission er glade gæster, så vi håber at De vil få en uforglemmelig oplevelse i historiske vingesus & kærlig opmærksomhed i form af god service & et godt måltid mad.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto.

drs@svostrup-kro.dk

 

MVH. Dragan

Svostrup Kro

21930709

SVOSTRUP KRO A/SSilkeborg2019-06-14T00:00:002019-08-07T00:00:00
330054762Kok til storkøkken i Bytoften Bo- og AktivitetscenterRobot Er du ambitiøs på dit fags og borgernes vegne, og kunne du tænke dig at være med til at udvikle Bytoften Bo- og Aktivitetscenters storkøkken?Hvis ja, så har vi jobbet til dig!I vores storkøkken på Bytoften søger vi en dygtig faglig medarbejder. Køkkenet producerer kost til Bytoftens beboere, til møder og kurser, fester både internt og eksternt og til andre botilbud i kommunen. Vi lægger vægt på, at kosten er tilrettet modtageren. Af samme grund spænder vi vidt i forhold til menu og sammensætning. Vi er desuden specialiseret i at lave lækker specialkost, bl.a. gelékost, til de borgere, der er udfordret i forhold til synkeproblematikker.Vi forventer, at duhar en kostfaglig baggrund som kok - det vigtigste er, at du brænder for at lave og præsentere god og ernæringsrigtig madhar overblik og kan stå for indkøb, menuplanlægning og egenkontroler selvstændig og trives med mange bolde i luftener en fagligt dygtig medarbejder som er stolt af sit håndværk og aldrig går på kompromis med kvalitetener en åbenlys medspiller med en positiv indstilling til arbejde og kolleger og samarbejdspartnere.Vi tilbyderet veltilrettelagt introforløbhøj faglighed, hvor vi tilskynder hinanden til løbende at reflektere over egen praksis, for at styrke den faglige udviklinget udfordrende job med mulighed for en varieret arbejdsdag.Om BytoftenBytoften Bo- og Aktivitetscenter er et bo- dagtilbud for personer med fysiske handicap og senhjerneskader. Der er i alt 41 permanente boliger, seks midlertidige boliger til rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade, fysioterapi, aktivitetscenter, bostøtte til hjerneskadede borgere i Herning Kommune, storkøkken samt købmandsbutik.Læs mere på vores hjemmeside.Løn- og ansættelsesforholdDenne stilling er på 37 timer.Arbejdstiden er mellem 7.00 og 17.00, hovedsageligt i hverdage.Tiltrædelsesdatoen er 01-10-2019, eller efter aftale.Løn efter overenskomst og principperne for Ny Løn.Yderligere oplysningerHenvendelse til afdelingsleder Charlotte Würtz på tlf. 96 28 47 18 eller på mail: kobcw@herning.dk.AnsøgningAnsøgningsfristen er: 05-08-2019, kl. 8.00.Samtaler forventes afholdt i uge 33.Ansøgning med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag bedes sendt elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside.Er du ambitiøs på dit fags og borgernes vegne, og kunne du tænke dig at være med til at udvikle Bytoften Bo- og Aktivitetscenters storkøkken?
Hvis ja, så har vi jobbet til dig!

I vores storkøkken på Bytoften søger vi en dygtig faglig medarbejder. Køkkenet producerer kost til Bytoftens beboere, til møder og kurser, fester både internt og eksternt og til andre botilbud i kommunen. Vi lægger vægt på, at kosten er tilrettet modtageren. Af samme grund spænder vi vidt i forhold til menu og sammensætning. Vi er desuden specialiseret i at lave lækker specialkost, bl.a. gelékost, til de borgere, der er udfordret i forhold til synkeproblematikker.

Vi forventer, at du
  • har en kostfaglig baggrund som kok - det vigtigste er, at du brænder for at lave og præsentere god og ernæringsrigtig mad
  • har overblik og kan stå for indkøb, menuplanlægning og egenkontrol
  • er selvstændig og trives med mange bolde i luften
  • er en fagligt dygtig medarbejder som er stolt af sit håndværk og aldrig går på kompromis med kvaliteten
  • er en åbenlys medspiller med en positiv indstilling til arbejde og kolleger og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder
  • et veltilrettelagt introforløb
  • høj faglighed, hvor vi tilskynder hinanden til løbende at reflektere over egen praksis, for at styrke den faglige udvikling
  • et udfordrende job med mulighed for en varieret arbejdsdag.

Om Bytoften
Bytoften Bo- og Aktivitetscenter er et bo- dagtilbud for personer med fysiske handicap og senhjerneskader. Der er i alt 41 permanente boliger, seks midlertidige boliger til rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade, fysioterapi, aktivitetscenter, bostøtte til hjerneskadede borgere i Herning Kommune, storkøkken samt købmandsbutik.
Læs mere på vores hjemmeside.

Løn- og ansættelsesforhold
Denne stilling er på 37 timer.
Arbejdstiden er mellem 7.00 og 17.00, hovedsageligt i hverdage.
Tiltrædelsesdatoen er 01-10-2019, eller efter aftale.
Løn efter overenskomst og principperne for Ny Løn.

Yderligere oplysninger
Henvendelse til afdelingsleder Charlotte Würtz på tlf. 96 28 47 18 eller på mail: kobcw@herning.dk.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er: 05-08-2019, kl. 8.00.
Samtaler forventes afholdt i uge 33.
Ansøgning med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag bedes sendt elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside.

 

Herning KommuneHerning2019-07-05T00:00:002019-08-05T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Hotel Fjordgården søger en dygtig faglært kok

HOTEL FJORDGÅRDEN A/S

Ringkøbing
På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger...
Indrykket:21. juni 2019
Udløbsdato:25. juli 2019

Kok

Silkeborg Golfklub

Silkeborg
Jobbeskrivelse: Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel. Dine personlige og faglige kompetencer: Faglært ko...
Indrykket:5. juni 2019
Udløbsdato:29. juli 2019

Uddannet kok

Kibæk Krydsfelt

Kibæk
Vi søger en dygtig og selvstændig uddannet kok (gerne med ledelseserfaring) til Kibæk Krydsfelts køkken og caf pr. 1-8-19 eller hurtigst muligt derefter. Vi kan garantere min. 27 timer om ugen, men du skal være indstillet på, at der kan komme flere ...
Indrykket:14. juni 2019
Udløbsdato:7. august 2019

Svostrup Kro søger en dygtig kok

SVOSTRUP KRO A/S

Silkeborg
Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok? Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg. Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader ...
Indrykket:14. juni 2019
Udløbsdato:7. august 2019

Kok til storkøkken i Bytoften Bo- og Aktivitetscenter

Herning Kommune

Herning
Er du ambitiøs på dit fags og borgernes vegne, og kunne du tænke dig at være med til at udvikle Bytoften Bo- og Aktivitetscenters storkøkken?Hvis ja, så har vi jobbet til dig!I vores storkøkken på Bytoften søger vi en dygtig faglig medarbejder. Køkk...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:5. august 2019