Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et krav

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Vejle, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330017123Phoenix-f6ebfcbf12019-05-06T00:00:00Bone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et krav

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Vejle, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

2019-06-17T00:53:05.053 Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Vejle, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!11jobnetf6ebfcbf100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-16T00:00:000000https://bonesrestauranteras.hr-skyen.dk/show-job/433430EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-SkjernEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerning3520033Bone's Restauranter A/S11Nørre Torv 97100VejleDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent754343JobNet4983150498315010003-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f6ebfcbfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f6ebfcbfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f6ebfcbf&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f6ebfcbf&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonBone's Vejle søger ny kok - faglært er ikke et krav1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361673208Nicolaivejle@bones.dkDKDanmarkDKDanmark330094253Dygtig kok søges...Robot Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien. Parken omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutchebaner, aktivitetsrum, bowling, minigolf, legeland og familierestauranter. Hos Landal Seawest kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Seawest på www.landal.dk park seawest. Parken har undergået en stor renovering, og står nu klar i helt nye omgivelser og med nyt madkoncept. Arbejdsopgaver:- Lave mad til vores gæster - Varebestilling til køkken - Oplæring af afløsere Vi tilbyder:- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen - En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster - Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens - Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback - Vi arbejder efter en fast rullevagtplanmed fri hveranden fredag, lørdag, og søndag og den øvrige vagtplan er fordelt på 5-3 dages arbejde - Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa Vi forventer, at:- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok eller cater, gerne med ledelseserfaring - du er god til holde køkkenet rent og pænt - du er ansvarsbevidst og mødestabil - du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende - du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend - du har overblik og samtidig øje for detaljer - du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog - du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid - du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi Lyder jobbet spændende?For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mailjobs.denmark@landal.com. Emnefelt: Kok SW . Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse?


Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien. Parken omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutchebaner, aktivitetsrum, bowling, minigolf, legeland og familierestauranter. Hos Landal Seawest kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Seawest på www.landal.dk/park/seawest.


Parken har undergået en stor renovering, og står nu klar i helt nye omgivelser og med nyt madkoncept.


Arbejdsopgaver:
- Lave mad til vores gæster

- Varebestilling til køkken

- Oplæring af afløsere


Vi tilbyder:
- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen

- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster

- Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens

- Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback

- Vi arbejder efter en fast rullevagtplanmed fri hveranden fredag, lørdag, og søndag og den øvrige vagtplan er fordelt på 5-3 dages arbejde


- Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa


Vi forventer, at:
- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok eller cater, gerne med ledelseserfaring

- du er god til holde køkkenet rent og pænt

- du er ansvarsbevidst og mødestabil

- du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende

- du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend

- du har overblik og samtidig øje for detaljer

- du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog

- du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid

- du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi

Lyder jobbet spændende?
For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mail
jobs.denmark@landal.com. Emnefelt: " Kok SW". Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Landal Greenparks ApSNørre Nebel2019-09-23T00:00:002019-11-18T00:00:00
330095332Kok eller erfaren køkkenassistent søgesRobot Vi oplever stor udvikling på Hotel Skjern og i Restaurant Stuen th. og ønsker derfor at udvide vores køkkenteam med en ekstra medarbejder. Vi søger derfor en kok eller meget erfaren køkkenassistent til vores team på 6 personer bestående af 3 faglærte kokke, 2 elever og en køkkenassistent. Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson, laver alt fra bunden og skifter menukort hver 6. uge. Vi har både a la carte og selskaber og stillingen består i lave mad i både det varme og kolde køkken. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser. Vi forventer at du: er klar til at tage ansvar og kan arbejde selvstændigt har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst har stor passion for mad og gode råvarer Vi tilbyder: Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø En uformel arbejdsplads i konstant udvikling Faglig og personlig udvikling Mulighed for 3-4 dages arbejdsuge Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend. Opstart hurtigst muligt.

Vi oplever stor udvikling på Hotel Skjern og i Restaurant Stuen th.  og ønsker derfor at udvide vores køkkenteam med en ekstra medarbejder. Vi søger derfor en kok eller meget erfaren køkkenassistent til vores team på 6 personer bestående af 3 faglærte kokke, 2 elever og en køkkenassistent.

Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson, laver alt fra bunden og skifter menukort hver 6. uge. Vi har både a la carte og selskaber og stillingen består i lave mad i både det varme og kolde køkken.  Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser.

Vi forventer at du:

  • er klar til at tage ansvar og kan arbejde selvstændigt
  • har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst
  • har stor passion for mad og gode råvarer

 

Vi tilbyder:

  • Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø
  • En uformel arbejdsplads i konstant udvikling
  • Faglig og personlig udvikling
  • Mulighed for 3-4 dages arbejdsuge

 

Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend.

Opstart hurtigst muligt.

Hotel Skjern ApSSkjern2019-09-25T00:00:002019-11-18T00:00:00
330102430Kreativ uddannet KOK, 30 timer, til kantinen hos Arla Foods i Nr. Vium, Videbæk.Robot Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en madhåndværker til vores kantine hos Arla Foods i Nr. Vium. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 150 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning,menuplanlægning , e-smiley Deltage i kundeforplejning, varebestilling, opvask og rengøring. Vores forventninger til dig Du er udlært kok, med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er meget stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du forstår meningen og vigtigheden af Teamwork. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst. Arbejdssted Eurest kantine hos Arla Foods, Videbæk, Sønderupvej 26, Nr. Vium. 6920 Videbæk. Arbejdstider: Imellem kl. 6.00 til 14.00 alle hverdage. Tiltrædelse pr. Snarest. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Torben Dam på 72177754. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 30.10.19. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en madhåndværker til vores kantine hos Arla Foods i Nr. Vium.  Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 150 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning,menuplanlægning , e-smiley
  • Deltage i kundeforplejning, varebestilling, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig
Du er udlært kok, med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er meget stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du forstår meningen og vigtigheden af Teamwork. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos Arla Foods, Videbæk, Sønderupvej 26, Nr. Vium. 6920 Videbæk.

Arbejdstider:

Imellem kl. 6.00 til 14.00 alle hverdage.

Tiltrædelse pr. – Snarest.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef  Torben Dam på 72177754. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 30.10.19.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

 

Eurest Kantine, Arla Foods Ingredients Group P/S VidebækVidebæk2019-10-08T00:00:002019-10-30T00:00:00
330088697Nye kokke! JA TAK! Vi mangler kun en! kom frisk!Robot Søger ny kok der kan starte Snarest! Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation! Så det DIG vi søger! Vi forventer: DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok) Du taler og skriver dansk. Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel . At du klar på alternative opgaver. Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø. Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel). At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt. At man er ansvarsbevist. Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere. At man at fuldføre de daglige opgaver helt. Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne. Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold. Så tilbyder vi: En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold En arbejdes plads hvor du kan få erfaring. En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden. En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse. Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. lige fra varmt kold dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere En virksomhed under udvikling og fornyelse. Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig. Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder affering! ). Jeg glæder mig til at høre fra dig! Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt. 75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt når jeg har hænderne fri. _____________________________________________________________________ Praktisk informationer og lidt om kroen og os. Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro s høje serviceniveau også når det går rigtig stærkt. Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ) Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten. Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos. Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv Kontakt Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt. 75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

Søger ny kok der kan starte Snarest!

Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!?

Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation!

Så det DIG vi søger! 

 

Vi forventer:

DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok)

Du taler og skriver dansk.

Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel .

At du klar på alternative opgaver.

Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø. 

Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel).

At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt.

At man er ansvarsbevist.

Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere.

At man at fuldføre de daglige opgaver helt.

Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne.

Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold.

Så tilbyder vi:

En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold

En arbejdes plads hvor du kan få erfaring.

En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden.

En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse.

Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. lige fra varmt/kold/dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. 

En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere

En virksomhed under udvikling og fornyelse.

Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig.

Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder affering! ;). Jeg glæder mig til at høre fra dig! 

Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt.

75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig  hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

 _____________________________________________________________________

Praktisk informationer og lidt om kroen og os.

Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro´s høje serviceniveau – også når det går rigtig stærkt.

Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer.

Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ;) 

Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring/Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten.

Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker

Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos.

Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv

 

Kontakt

Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt.

75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig  hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

KORNING KRO A/SHorsens2019-09-12T00:00:002019-11-05T00:00:00
330088605kok eller person med relevant erfaring søges til Sushirestaurant i Horsens (chef og sushi person wanted for sushi restaurant in Horsens, Denmark)Robot Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant. Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi. Arbejdstid er på 37 timer om ugen. Opstart hurtigst muligt. Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar@hotmail.com. In english. We are looking for a kitchen professional for our sushi restaurant in Horsens, Denmark. You are a trained chef or do have experience with making sushi. Working hours are 37 hours a week. Start up as soon as possible. Please call the owner Fuyou Wu on phone 52812288 or mail sakurasushibar@hotmail.com.

Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant.

Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi.

Arbejdstid er på 37 timer om ugen.

Opstart hurtigst muligt.

Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar@hotmail.com.

 

In english.

We are looking for a kitchen professional for our sushi restaurant in Horsens, Denmark.

You are a trained chef or do have experience with making sushi.

Working hours are 37 hours a week.

Start up as soon as possible.

Please call the owner Fuyou Wu on phone 52812288 or mail sakurasushibar@hotmail.com.

 

Sakura Sushibar ApSHorsens2019-09-12T00:00:002019-11-05T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtig kok søges...

Landal Greenparks ApS

Nørre Nebel
Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove ...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:18. november 2019

Kok eller erfaren køkkenassistent søges

Hotel Skjern ApS

Skjern
Vi oplever stor udvikling på Hotel Skjern og i Restaurant Stuen th. og ønsker derfor at udvide vores køkkenteam med en ekstra medarbejder. Vi søger derfor en kok eller meget erfaren køkkenassistent til vores team på 6 personer bestående af 3 faglært...
Indrykket:25. september 2019
Udløbsdato:18. november 2019

Kreativ uddannet KOK, 30 timer, til kantinen hos Arla Foods i Nr. Vium, Videbæk.

Eurest Kantine, Arla Foods Ingredients Group P/S Videbæk

Videbæk
Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en madhåndværker til vores kantine hos Arla Foods i Nr. Vium. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 150 gæster. D...
Indrykket:8. oktober 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

Nye kokke! JA TAK! Vi mangler kun en! kom frisk!

KORNING KRO A/S

Horsens
Søger ny kok der kan starte Snarest! Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019

kok eller person med relevant erfaring søges til Sushirestaurant i Horsens (chef og sushi person wanted for sushi restaurant in Horsens, Denmark)

Sakura Sushibar ApS

Horsens
Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant. Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi. Arbejdstid er på 37 timer om ugen. Opstart hurtigst muligt. Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019