Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bordende, bolværk og boksebold til OK fagforening

 

Kontorchef til HK Sydjylland

Når du lige om lidt bliver vores nye kontorchef i HK Sydjylland, kommer du ind i et af de mest spændende, inspirerende og – indimellem – frustrerende lederjob, der findes.

Du bliver på den ene side en anerkendt bordende for ca. 90 medarbejdere, fagchefer og koordinatorer, der virkelig gerne vil dig – og gerne vil bidrage til, at du lykkes. Du får et samarbejde med vores politisk valgte ledelse, som er godt og tillidsfuldt, og du kommer ind i en organisation, der er veldrevet.

Men du bliver også en boksebold, fordi dit ledelsesrum jævnligt udfordres. Det sker, når du møder vores tillidsvalgte, og når du møder vores medarbejdere. De er nemlig sprængfyldt af den energi, der gør det sjovt at være leder, men aldrig enkelt. For engagerede medarbejdere ”larmer mere” end ligeglade medarbejdere. Der er politiske dagsordener på tværs af afdelinger og sektorer og på tværs af de nationale og de regionale målsætninger, som skal bindes sammen. I sidste ende er du det bolværk, der er med til at skabe en kobling imellem alle de mange ønsker og behov over for de ressourcer, der kun kan bruges én gang.

I HK ved vi alt om de mange faktorer, der gør, at man har et godt arbejdsliv. For vores opgave er at understøtte, at det netop er det, vores medlemmer har. Vi ved, at god ledelse er en af de allervigtigste ting i det gode arbejdsliv, og vi håber, at du netop kan være den gode leder for HK Sydjylland. 

Du er en dygtig chef, der formår at være rummelig og tydelig på samme tid. Du er struktureret i udviklingen af de administrative processer – herunder økonomistyring. Du er også en udvikler, der er med til at skubbe til os, så vi formår at udvikle organisationen til den hastigt forandrende verden omkring os.

Vi skal kunne mærke, at det betyder noget for dig at arbejde et sted, hvor man gør en forskel. Du er der nemlig ikke kun for dig selv. Du ved godt, at det kræver noget særligt at agere i en politisk styret organisation, og så er du et ordentligt menneske, der er ukompliceret – og gerne sjov – at være sammen med. 

Sammen er du stærkere – og det kunne blive sammen med os.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst (mellem HKC og SAP). Kontorchefen indplaceres på løntrin 53 med en forventet årsløn på ca. 840.000 kr. + en arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 18,5%.

Yderligere oplysninger:
Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller fællesformand Ole Kjær, tlf. 2086 9149. Læs i øvrigt mere i den uddybende job- og personprofil på www.lundgaard-konsulenterne.dk

Ansøgning:
Ansøgningen sendes via stillingsmodulet på www.lundgaard-konsulenterne.dk, så den er modtaget senest den 24. februar 2020 kl. 8.30.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.