Bore- og skæremedarbejder til beton

Har du hænderne godt skruet på? Kan du bidrage med højt humør, gode idéer og være en aktiv spiller på et mindre team med opgaver inden for boring og skæring i beton? Så vil vi meget gerne have dig med på holdet!

Zacho-Lind A/S er et danskejet entreprenørfirma med ca. 200 ansatte, der udfører en bred vifte af opgaver rundt omkring på Sjælland, især inden for anlæg, beton og forsyning. Vi har hovedkontor, lager og eget værksted i Ishøj, hvor skal til at udvide vores bore- og skæreaktiviteter, og derfor søger vi endnu en dygtig og erfaren kollega.

Hvad indebærer dine opgaver?

Du vil få ansvaret for forskellige bore- og skærearbejder i beton for interne og faste eksterne kunder. Vi har boreopgaver i størrelse Ø50-Ø1200 mm og både mindre og større skæreopgaver med op til 100 m lange skæresnit. Du vil indgå i et mindre beton-bore/skære-team på 3 mand, der har tæt samarbejde med resten af værkstedet, smedene og lageret, som I til tider hjælper med varierende opgaver.

Hvorfor arbejde hos Zacho-Lind?

Det er vigtigt for os, at du har det godt. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på med det nyeste udstyr og sikkerhedskurser, så du kan arbejde trygt og sikkert. Du vil få mange fagligt dygtige kollegaer, der er lydhøre overfor dine inputs og idéer, og som løser hverdagens udfordringer i fællesskab.

Som medarbejder i Zacho-Lind har du også en række personalegoder, såsom deltagelse i sportsarrangementer, grillhygge og julefrokost med overraskelser. Derudover tilbyder vi en stærk pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvem er du?

  • Du er en imødekommende kollega, der er god til at motivere og samarbejde, så dit team når dagens opgaver.
  • Du trives med frihed under ansvar og er engageret i dit arbejde.
  • Du beskæftiger dig allerede med bore- og skæreopgaver, primært i beton.
  • Du har erfaring med forskellige typer maskiner inden for området.
  • Du har kørekort B – dette er et krav.

Kan du se dig selv hos os?

Så send en kortfattet ansøgning og dit CV via mail til os på job@zacho-lind.dk med titlen ”Bore- og skæremedarbejder”. Vil du vide mere om jobbet, så kontakt værkstedsleder Poul Neimann på tlf.: 40 30 05 98.

Ansøgningsfrist er d. 30. september 2020. Vi holder dog løbende samtaler, så skynd dig at sende os din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på www.zacho-lind.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.