Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Borgercenter Handicap søger pædagogmedhjælpere til aflastningsinstitution for familier med børn med handicap (10 timer om ugen)

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse og deres familier? Så er du måske en af de pædagogmedhjælpere, vi søger.

Om stillingen

Du kommer til at arbejde som pædagogmedhjælper hos Skovhusene, som er en aflastningsinstitution for børn og unge med varig og betydelig nedsat funktionsevne. Skovhusene består af fire afdelinger med tilbud til forskellige målgrupper: Kvisten, Skovsneglen, Familieboligerne og Skovtours.

Vi søger to pædagogmedhjælpere til 10 timer om ugen i afdelingen Kvisten. Du vil blive tilknyttet et fast team og din arbejdstid vil være fordelt på to faste ugedage samt hver anden weekend.

Som pædagogmedhjælper vil du indgå i de opgaver, der varetages i løbet af din vagt. Du skal sammen med resten af teamet hjælpe børnene til at følge deres dagskema og støtte dem til at indgå i sociale relationer. Du skal støtte børnene i forbindelse med måltider, påklædning, bad, bleskift og anden hygiejne mv. Derudover kommer du til at tage dig af praktiske opgaver f.eks. oprydning i køkken, vasketøj mv.

Da Kvistens målgruppe er børn og unge imellem 0-18 år med autismespektrumforstyrrelser, skal du kunne skabe tydelig struktur og anvende relevante pædagogiske værktøjer.

Om Skovhusene
Skovhusene er som aflastningsinstitution en del af Børneområdet i Borgercenter Handicap. Børneområdet er kendetegnet ved en specialiseret viden samt stor vilje og engagement i arbejdet. Børneområdet yder rådgivning og vejledning til børn og unge med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne og til deres forældre, ligesom vi udarbejder børnefaglige undersøgelser, bevilger støtteforanstaltninger og følger op på disse foranstaltninger. På Børneområdet i Borgercenter Handicap er vi i alt 180 medarbejdere, som er organiseret i fire handicapfaglige teams, et familiehus og aflastningsinstitutionen Skovhusene.

Et barn med et handicap har ofte et stort behov for støtte og hjælp i hverdagen. Som aflastningsinstitution er det vores målsætning at give familier med børn med handicap et frirum i hverdagen — et frirum, hvor forældrene kan fokusere på søskende, kan tage sig af praktiske opgaver og kan have et voksenliv.

Om Kvisten
Kvistens målgruppe er børn og unge imellem 0-18 år med autismespektrumforstyrrelser. Fælles for Kvistens børn og unge er, at de har behov for tydelig struktur og visuel kommunikation. Dette medfører, at vi på Kvisten arbejder efter TEEACH og anvender tilhørende værktøjer som Boardmaker og PECS. Du skal være forberedt på, at der kan forekomme selvskadende og udadreagerende adfærd. Børnene kommer i et fast rul på faste ugedage for at skabe genkendelighed for vores børn og unge. På Kvisten arbejder personalet i to teams. Hvert team arbejder med to børnegrupper.

Vi lægger vægt på, at du

 • har relevant pædagogisk erfaring
 • har mulighed for at være fleksibel
 • tager ansvar, griber opgaverne, når de opstår, og følger dem til dørs
 • er initiativrig og selvstændigt og kan igangsætte aktiviteter med børnene/de unge
 • er struktureret med et godt overblik
 • har gode kommunikationsevner, såvel mundtligt som skriftligt
 • har et positivt menneskesyn og en anerkendende, nærværende og tillidsfuld tilgang til børnene, de unge, forældre og kollegaer
 • brænder for målgruppen
 • er psykisk robust og har en positiv tilgang til livet og udfordringer generelt

Vi tilbyder

 • en fagligt velfunderet medarbejdergruppe, der brænder for at give børn og unge et godt børne- og ungdomsliv med fokus på livskvalitet og selvstændighed gennem en udviklingsorienteret indsats
 • en arbejdsplads, som prioriterer et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt
 • en velfungerende medarbejdergruppe med humor og spredning i både alder og køn
 • en sjov, udfordrende og spændende arbejdsplads med et godt socialt sammenhold

Mere information
Du kan få yderligere information om stillingerne ved at kontakte afdelingsleder Mette Svendsen på 2974 4874 i uge 27.

Du kan også læse om os på https://bch.kk.dk/indhold/skovhusene.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og efter principper om Lokal Løndannelse. Arbejdstiden for begge stillinger er 10 timer om ugen. Tiltrædelse den 1. september 2020.

Vi indhenter udvidet børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Borgercenter Handicap er en røgfri arbejdsplads.

Søg via nedenstående link senest lørdag den 1. august 2020
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 13. august mellem kl. 10.00 og 13.00 
Adresse: Hans Knudsens Plads, 2100 København Ø.

Om Borgercenter Handicap
Vores målgruppe er københavnere med varigt nedsat funktionsevne. Vi består af et myndighedsområde med 333 medarbejdere og 10 centerfællesskaber, som består af 61 tilbud med ca. 2200 ansatte. Vi arbejder ud fra Socialstrategien, En by med plads til alle, under overskrifterne et værdigt liv, et selvstændigt liv, en helstøbt og langsigtet løsning samt en sund og faglig stærk organisation. Du kan læse om Socialforvaltningen på København Kommunes hjemmeside www.kk.dk og om Borgercenter Handicap på http://www.bch.kk.dk/. Du kan læse mere om Borgercenter Handicap herunder vision og målsætninger på Københavns Kommunes hjemmeside www.kk.dk.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.