Borgercenter handicap søger to pædagogiske medarbejdere til nye forebyggende indsatser til voksne med autismespektrumforstyrrelser

Har du solid viden om og erfaring med autismeområdet? Har du indgående kendskab til autismepædagogik og konkrete metoder og redskaber, og har du lyst til at bruge din viden både i praksis og ifm. formidling og undervisning? Så er jobbet som pædagogisk medarbejder måske noget for dig.

Om os

Udførerområdet (UFO) er en del af Borgercenter Handicap. UFO har til opgave at levere ydelser efter Serviceloven til borgere, som bor selvstændigt, f.eks. bostøtte, ledsagelse og afløsning i hjemmet til børn og unge. Vi er en velfungerende afdeling, som har mange visioner for, hvordan vi fortsat vil kunne udvikle tilbud til gavn for borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser i København. Vi er et hus i rivende udvikling med mange spændende opgaver og projekter og samarbejde på tværs af de forskellige områder. Vi er 40 fastansatte og ca. 350 timelønnede.

I 2019 implementerede vi nye indsatser og ansætter derfor to medarbejdere til at drive de nye indsatser i Udførerområdet for socialpædagogisk støtte. De nye indsatser er

 • en åben og anonym rådgivning for voksne med handicap. Rådgivningen foregår telefonisk, ved personligt fremmøde og på sigt ved online chat-rådgivning.
 • åbne tilbud om temaeftermiddage, hvor borgere kan møde op til faglige oplæg suppleret med netværksskabende fokus
 • gruppeforløb, som vi har valgt at kalde for læringsforløb og mestringsforløb

Den største del af vores målgruppe er voksne med autismespektrumforstyrrelser.

Om stillingen
Vi ansætter to medarbejdere, hvor begge medarbejdere skal kunne varetage alle indsatserne, dvs. levere rådgivning, undervisning, planlægning og facilitering af gruppeforløbene. Du/I skal være med til løbende at udvikle tilbuddene, løbende evaluering og løbende justering i samarbejde med de faglige koordinatorer og ledelsen i Udførerområdet. Derudover kan du blive bedt om at varetage opgaver, som ligger indenfor socialpædagogisk støtte til borgere, som bor i egen bolig.

Du skal forvente, at arbejdstiden ligger om eftermiddagen/tidlig aften (til kl. 17, 18 eller 19) ca. to dage om ugen.

De tidlige forebyggende indsatser har til huse i lokaler på Suhmsgade midt i København. Det er her, din primære arbejdsplads bliver. Der vil dog også være løbende mødeaktiviteter i Borgercenter Handicap på Borups Allé.

Vi leder efter dig, som

 • har en pædagogisk uddannelse på bachelorniveau eller lignende
 • har solid viden om og erfaring fra autismeområdet med indgående kendskab til autismepædagogik og konkrete metoder og redskaber og mestrer anvendelse i praksis
 • har erfaring med rådgivning af målgruppen og gerne erfaring med facilitering af gruppeforløb til voksne med ASF
 • gerne vil holde oplæg og undervise ift. autismespecifikke emner
 • vægter en høj grad af borgerinddragelse i dit arbejde
 • har interesse for og erfaring med at analysere, udvikle og evaluere dit arbejde, så hver enkelt borger altid får et godt forløb
 • er udviklingsorienteret og har lyst til at arbejde i en organisation, som er i løbende forandring i forhold til ydelser, indsatser og støttetilbud til målgrupperne
 • er udadvendt og ønsker at indgå i en åben og gensidig dialog både med dine kollegaer og ledelsen
 • er skriftlig velformuleret og har gode formidlingsevner

Vi tilbyder

 • et job med spændende og skiftende arbejdsopgaver i tæt samarbejde med dygtige kollegaer
 • et arbejde med fokus på at sikre udvikling sammen med borgerne ved at arbejde med dét, der virker
 • samarbejde med superdygtige og engagerede kollegaer i hele Borgercenter Handicap
 • et arbejdsmiljø med en uformel tone og en varieret og spændende arbejdsdag samt fleksible arbejdstider
 • faglig sparring, supervision og kompetenceudvikling

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne ønskes besat pr. 1. november 2020. Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Løn- og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst og efter principper om Lokal Løndannelse.

Borgercenter Handicap er en røgfri arbejdsplads.  Din primære arbejdsplads bliver på Suhmsgade, 1125 København K. Du vil dog også skulle arbejde Borups Allé, 2200 Kbh. N, hvor Borgercenter Handicap har til huse.

Vi indhenter reference fra tidligere ansættelse.  

Yderligere oplysninger  
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Johnni Drost på 4042 8359 eller pædagogisk koordinator i Suhmsgade Christine Pehrson på 2166 4704 .

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 

Søg via nedenstående link senest mandag den 21. september 2020
Samtaler forventes at blive afholdt torsdag den 25. september 2020.  

Om Borgercenter Handicap
I Borgercenter Handicap har vi til opgave at understøtte københavnere med handicap, så den enkeltes ressourcer aktiveres, og borgerne opnår øget selvstændighed, mestring og social mobilitet. Vores målgruppe er københavnere med varigt nedsat funktionsevne. Vi består af et myndighedsområde med ca. 333 medarbejdere og 10 centerfællesskaber bestående af 61 tilbud med ca. 2200 ansatte. Vi arbejder ud fra Socialstrategien, En by med plads til alle, under overskrifterne et værdigt liv, et selvstændigt liv, en helstøbt og langsigtet løsning samt en sund og faglig stærk organisation. Du kan læse om Socialforvaltningen på København Kommunes hjemmeside: www.kk.dk og om Borgercenter Handicap på www.bch.kk.dk.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.