Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Borgerkonsulent til sammenhængende ungeindsats - Borgerservice og Beskæftigelse, Ungeværket


Brænder du for at hjælpe udsatte unge på vej i livet med uddannelse og job som sigte?  Så er du måske vores nye borgerkonsulent i Ungeværket.

Som borgerkonsulent yder du en håndholdt indsats, der kombinerer dit myndighedsarbejde med støttepersonsopgaver ude på den unges arena.  Som Borgerkonsulent vil du derfor arbejde på tværs af lovgivningerne, både når det gælder dine myndighedsopgaver og dine udføreropgaver. Du bliver de unges ene kontakt til kommunen. En af dine hovedopgaver bliver at udarbejde én sammenhængende handleplan sammen med de unge og støtte dem i at opnå målene i planen.

I Halsnæs kommune har vi pr. 1. januar 2019 oprettet en tværfaglig Ungeenhed kaldet Ungeværket, hvor alle ungeindsatsens fagligheder er samlet. Ungeværket består af beskæftigelsesrådgivere, sagsbehandlere, mentorer, støttepersoner, virksomhedskonsulenter og administrative medarbejdere. Altså er beskæftigelsesområdet og socialområdet samlet under et tag. Hovedformålet med indsatsen er at sikre, at unge mellem 15-30 år motiveres til uddannelse og fastholdes, så de efterfølgende kan finde deres plads på arbejdsmarkedet. Dog kræver dette ofte helhedsorienterede løsninger, hvor de unges sociale og personlige udfordringer må indtænkes.

I et tæt tværfagligt samarbejde med uddannelsesinstitutioner, lokale virksomheder, psykiatrien og andre relevante fagområder skabes en helhedsorienteret indsats, der giver de unge mulighed for at realisere deres uddannelsesplan.

Så kom og vær en del af et meningsfuldt arbejde, i en faglig stærk Ungeenhed.

Borgerkonsulentgruppens opgaver vil være:

 • At arbejde som myndighed inden for servicelovens §§ og beskæftigelseslovens §§.
 • At iværksætte og deltage i netværksmøder med samarbejdspartnere.
 • Koordinere indsatser og tiltag i den unges uddannelsesplan.
 • At støtte den unge i at opnå mål og delmål i uddannelsesplanen.
 • At kunne håndtere misbrugsproblematikker, psykiatriske udfordringer m.m.
 • At skabe en tillidsfuld relation til den unge.
Vi forventer:
 • At du er uddannet socialrådgiver, pædagog eller anden relevant mellemlang uddannelse.  
 • At du har erfaringer indenfor myndighedsområdet.
 • At du har gode IT-kompetencer og kan lide administrativt arbejde. Du skal kunne lide at dokumentere. Vi bruger Momentum, DUBU og SBSYS.
 • At du kan prioritere dine arbejdsopgaver.
 • At du har erfaring med eller evnen til at arbejde med udsatte unge (relationsarbejde).
 • At du som person er psykisk robust, men også engageret, fleksibel, rummelig, tålmodig og kreativ, samt har evnen til at skabe relation til udsatte borgere.
Vi tilbyder:
Som en del af den nye kommunale ungeenhed, vil du sidde sammen med 24 kollegaer og opleve muligheden for løbende sparring og inspirerende samarbejdsflader. Tværfagligt samarbejde giver muligheden for egen og andre faggruppers udvikling, samt det at skabe resultater i fællesskab.

Du vil blive en del af en Ungeenhed, der tør tænke utraditionelt, og hvor alle deltager aktivt i at videreudvikle indsatsen til gavn for kommunens unge. Vi deltager gerne i projekter, der bidrager til ny viden og udviklingen af nye metoder, som kan øge effekten af den uddannelsesrettede indsats. Vi er en enhed med høj social og faglig trivsel, karakteriseret ved humor, omsorg og hjælpsomhed.

Hvis du vil vide mere om jobbet så kan du kontakte:
Afdelingsleder Natalia Frøhling tlf. 61 14 06 71 eller borgerkonsulent Søren Jensen tlf. 25 48 00 50

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen er en 37 timers stilling til besættelse pr. 01.08.2019 eller hurtigst muligt.
Lønnen forhandles ud fra dine kvalifikationer med udgangspunkt i gældende overenskomst og principperne for Ny Løn. Vi gør opmærksom på, at der ved ansættelsen skal foreligge en tilfredsstillende straffeattest.

Ansøgningsfrist:
Søndag d.16. juni 2019. Det forventes, at der afholdes samtaler i uge 25.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.